70
Crip Walk
-
#70 -
#69 A kicsi tényleg jó :O -
#68 a kicsi jól nyomja ;) -
#67 végén a birds eye view :) -
#66 kis nyóc éves gyerek az eleje fele :D brutális -
#65 Jó vidik
Paparazzira c-walkolni? -
#64 -
#63 -
F1re #62 végre valaki :D -
-
#60 fél 9-kor belinkelted a fél 9-kor felvett videót [észrevette a lényeget a videóban] -
#59 köszi :D -
#58 -
#57 ez mérnem jó ez?
link.. -
Jópár lépés ezekből van XDDD -
#55 íty én iz tudog tánczolnye. -
#54 erről van szó :) -
soldier18 #53 írtó tehetséges biztos ráment vagy 2 napja mire begyakorolta.... -
#52 áz -
#51 kár hogy ez jumpstyle zene :D:D:D
-
F1re #50 -
#49 bannplíz -
#48 -
#47 háát megpróbáltam de nemjött be:D
maradok a pogónál, az a legjobb
ezalegjobb -
#46 az ikszelés az igazi [nem szereti] -
#45 nem azért mondtam , mert szerintem is kurva jó , a hiphoppal együtt -
soldier18 #44 Látom elolvastad :) -
#43 gangstak nem táncolnak? XD -
#42 jó oldal -
#41 ? -
#40 Megnéztem pár videót de még mindig nem értem a lényegét, mondjuk nem csak ennek hanem az ugrálós diszkós gyerekeket sem értem. Igazándiból én elektronikus zenéket kedvelem már jó 8 éve trance és progressive zenéket hallgatok.. de a "saját" stilusomban levőket sem értem hogy mi a fasznak kell ugrálni. Itt ahogy néztem jópofa meg minden de nem értem a lényegét na.
Nekem maga a tánc szóról azok jutnak eszembe amik igazán klasszikusok. Mert hogy ha már manapság valaki elkezdt pattogni egy helyben az is tánc. No mindegy. -
soldier18 #39 Egyébként nem tánc hanem boogie de mind1 -
#38 naés? ez a leg normálisabb tánc amit ilyen zenére nyomni lehet. a brakehez izom is kell. nem is kicsi. (nekem nincs..) -
#37 Nem.
És te a 4 büntetőpont miatt? És hogy nem tudod miről pofázol? Minden amerikából van... De ha neked nem tetszik akkor sajnálom.
"amit már a hzájában is lesajnálnak" - már aki... -.- Nem divatból hallgatok Hip-Hopot, és nem divatból C-walkolok. De ha te a folyamatosan ismétlődő agyatlan ritmus szerü cuccokat érzed zenének akkor csak sajnálni tudlak
cső
-
#36 amugy ezt a táncot akkor járták a cripesek mikor egy bloodost megöltek , tudomásom szerint.. -
#35 #1 :D -
soldier18 #34 www.deathrow.tvn.hu
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt itt van egy kis leírás a c-walk-ról és a bandákról is.
Egyébként ez a tech(k)tonik "tánc" amit az a kis homi gyerek kitalált össze vissza lopott táncelemekből áll össze ha megnéztek pár ilyen tech(k)tonic-os videót a c-walk-ból lopott alap lépésekkel van tele. -
#33 nem érzitek szánalmas azt, hogy itt Kelet-Közép-Európában egy olyan amerikai stílust majmoltok, amit már a hazájában is lesajnálnak? -
#32 c-walk, az a nevében is benne van, a crips banda 1ik "kifejezőeszköze" -
#31 ez nem éppen diszkóba való ránc :D
Jumpstylet elkezdheted, az könnyű... az elején.
C-walk saját magad szórakoztatására, vagy c-walk battle-kre van.