Sarkozy kitart internetellenőrzési tervei mellett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idõvel ideg letteem és beugattam /nem érdekelt már a meló se / mi az hogy természetesen minimál? akkor nem 100k mocsok, hanem 120. nem is vett fel.
szal jó lenne, ha a mezei tróger melós jogait is védené valaki, bár ezt ebben az idióta, minimálbéresek országában elvárni....
de akkor minek kommentelsz? menj vissza
Forza.
biztos találnánk befizetéseket a kedves jogvédõ tetüládáktól 😞
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Valószínûleg pénze van ebben az iparágban ennek az ál-franciának. Miki bácsi keményen hajt, valakik biztoss jól megtámogatják...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Õstehetség a fickó, jól nyomja a lózungokat. Csak azt nem értem, hogy miért nem én vagyok a francia elnök. Ilyen dumákat én is össze tudok hordani.
Szal tényleg pénzbe kerül minden. Éppen ezért ezek után kérek mindenkit, hogy (természetesen a saját érdekében) a bankszámlámra önként és dalolva utalja át a következõ pénzeket:
- minden egyes üziért, emilért az aktuális postai díjszabásnak megfelelõ összeget;
- minden letöltött zenei albumért átlag 3500 Ft-ot;
- minden megnyitott hirportálért a népszabi aktuális példányonkénti árát;
- a wikiéert és egyéb alapvetõ info forrás használatáért az Encycloppedia Britannica árat (az az 1 295 fontot), plusz egyéb tematikus oldalak használatáért 6000 Ft-ot portálonként;
- szkájpért a távolsági díjszabásnak megfelelõ telefonhasználati díjat;
- Internet Tv, jutub miegymás 3000 Ft-os havi díjat;
- Flash játékokért menetenként 20 Ft-ot;
Több most nem jut eszembe, de szóljatok nyugodtan. A szolgáltatónak kifizetett díjat természetesen nem vonhatjátok le, hiszen a szolgáltatónak csak az alap infrastruktúráért fizettek.
Az internet használatához további jó szórakozást kívánok, de aki rendetlenkedik, vagy nem fizet az jól ki lesz tiltva innét, értem!?
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Most olyan a feje lehet, mint egy kis durcás óvodásnak. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
Nem. Ez a Sarházy-nak a rokona.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
<#eplus2>#eplus2>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
nincs ebben semmi baj.
koncertezzenek a sztárok, abban a lé. annakidején Sting elfért a kistadionban, Madonna gondolom azé nem jött, mert nem akart a Petõfi csarnokban riszálni... <#idiota>#idiota>
ez a gond, fizetésképtelen csóró lett a magyar átlag.<#ticking>#ticking>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na most lassan a teljes információs rendszerünk átmegy az internetre, ami gyak kimeríthetetlen erõforrást jelent, kvázi ingyen.
Az a szitu, hogy a termelõeszközök fejlettsége folytán ugyan ez a fizikai világban is megvalósítható lenne!!! Ha az informaációs szabadság forradalma nem bukik el, az kihathat a társadalom és gazdaság egészére, egy depresszív, pénz vezérelte, hiánygazdaságot, felválthatja a kreatív, nonprofit, bõséggazdaság.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez miért csak a zenészeket illeti meg? A többi embert miért nem?
Találjuk már ki, hogy mondjuk a szülészorvos kapjon havi juttatást a megszületett embertõl, hiszen neki is köszönheti az életét és jó lenne, ha ebbõl a cselekedetbõl egy életen át profitálhatna. Vagy mondjuk a tanár aki kiképez egy mérnököt kapjon jogdíjat a mérnök minden munkája után, hiszen az Õ segítségével ért el mindent.
Vicc ez kérem..
"mondván erre mindenképpen szükség van ahhoz, hogy a zeneipar számára megtérüljenek a különbözõ fejlesztések és beruházások."
Igen, a zeneipar híres a nagy beruházásokról és fejlesztésekrõl, amik soha nem térülnek meg...
Az meg már milyen hülyeség, hogy nem térül meg a befektetés? Szerintem az elsõ pár hónap eladásainak bevétele bõven fedezi a kiadók befektetéseit. A többi már csak extraprofit.
Egyébéként elég érdekes, hogy az ún. demokrácia szülõhazájában próbálnak meg egyre jobban ellehetetleníteni, ellenõrzés alá vonni.
Gaming is believing.
idehaza mi a helyzet? megszevaztad a képviselõd aki 4 évig képsisel, gondolod te. 4 évig a pártjának parancsait teljesiti, a párt, pediglen érdekcsoportok óhaját lesi. pénzért...
ennyi.
aki nem vette meg a (zenei) cédét, dévédét, ezután sem fogja.
én pl 1500 max 2 rugóé megveszem a kedvenc filmjeim, de 3 körül, már rohadjon a bótban. 😊 játék 3-4k szint, 10k kizárva.
Ezek szerint a köztársasági elnök másoknak, netán saját magának, az érdekeit képviselné?
Istenem... ezek az emberek soha nem hallottak az információs társadalom forradalmáról? Ki fognak halni, mint a dinoszauruszok...
Gaming is believing.