Újabb IT-óriás telepszik meg Magyarországon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy jóval profibb angolos kért meg, hogy hallgassak vissza egy beszélgetést hátha megértem egy indiai fickónak legalább a nevét. Hát katasztrófa volt.. Képtelen voltam rá én. Ez a nagy magyar helyzet, azok akiket oda majd felvesznek legalább anyanyelven ( 😊 ) beszélik az angolt.
Az a baj, hogy indiai cég. Én egy hasonló amerikai cégnél dolgoztam, de tudtommal az indiaiak egyszerûen nem tudnak angolul beszélni. Így a nagyon Hard-CORE nyelvtudásúaknak ajánlandó ez a hely. Az "indiai angol" olyan, hogy beszélnek- beszélnek csak közben CSUKVA A SZÁJUK. Hát értsd meg így õket! ... 😊 😊 😊
vajon kiki
nincs még elég "indiai", afromagyar, cigányképû az orrszágban???

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Mit csinálnak ezek itt?
1) Elfogytak a mérnökök Indiában
2) Az ügyfelek rájöttek, hogy nem jó Indiába kiszervezni, ezért másik közelebbi célpontot keresnek.

Érdekes hogy egy másik indiai cég ide települ, amikor az elsõ sem sikertörténet...
Kezdve ott, hogy az indiai és a magyar mentalitás nagyon távol áll egymástól. Ha a Cognizant a "jól bevált" indiai folyamatait és managereit hozza, akkor borítékolható a bukta.
Érdekes lesz nézni, ahogy a két indiai IT cég egymás orra elöl halássza el a tehetségeket 😊)))
Nesze sánta itt egy púp 😊))))

vajon kiki
Nekem csak egy kérdésem van: mi a l***szt csinálnak ezek itt ? Mivel foglalkoznak ?

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Fehér mûanyag kerti székeken-e ültetek? 😊.
Faterx
Vazze a én és a feleségem is nagyon magyar cégeknél dolgoztunk de a fórumfesték nem bírná ha leírnám a benyomásaimat <#mf2>
JZO
Jöhetnének Miskolcra. Itt az egyetem, munkalehetõség viszont alig vagy semmi.
Van valaki a listán aki a Tatánál melózik? Érdekelnének a benyomásai 😊.