Ingyenes játékok a Légierõ jóvoltából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de melyik játékok ezek??
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
fõleg zombis-lövöldözõs játékoknak :)
egyébbként az illegális, ha az ingyenessé tett játékot nem onnan töltöm le, ahol letölthetõvé tették??
egyébbként az illegális, ha az ingyenessé tett játékot nem onnan töltöm le, ahol letölthetõvé tették??
OK, jövõhétre le is jön :) Inkább keresek egy torrentet.
Fennti játékok közül van, amlyeik rendelkezik online multi? AREA 51 a régebbi vagy az új Unreal motoros?
Fákjúal!
Az Area 51 a légierõ bázisa. Szerintem stílusos húzás volt tõlük. :)
az elején a Rise and Fall: Civilization at war is benne volt a listában, most azzal mi van? Filefronton sem látom. Pedig amikor az akciót meghirdették megnéztem és fent volt.
Ja... Inkább támogathatnák jobban az FO-t és akkor talán kigyünne hamarabb. Ami pénz kéne abba az kb. egynapi uzsonnapénz a USAF bukszájában.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
letöltöttem ezt az area51-et. nem egy nagy szám, de meglepõen szórakoztatóra és pörgõsre sikerült. ingyen abszolút belefér, ajánlom.
nem tudtok valami USA légierõs jelentkezési ûrlapot linkelni? <#hehe>#hehe>
nem tudtok valami USA légierõs jelentkezési ûrlapot linkelni? <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
És mi ebben a logika? Mert ha a Lock On-t vagy valami más repülõszimulátort tettek volna ingyen letölthetõvé akkor azt mondom OK de ezek lövöldözõs játékok és közük sincs az Air Forcehoz.
Akkor sem fogok az USAF-hoz csatlakozni :P