23
-
#23 Hát nem éppen erős az itthoni free hotspot lefedettség...:) -
#22 wifivel megy, jó az mindenhol -
#21 HTC a kiraly. ;) -
#20 Nem a telefon kinézetén van a hangsúly okos gyerek...olvassál már kicsit utána.
United Kingdom Available now
Australia Available now
Italy Available now
Hong Kong Available now
Sweden Available now
Denmark Available now
Austria Available now
Republic of Ireland Available now -
#19 iphone -
#18 mutatsz egy szép telefont? de ne nokiat :D
egyébként mint gondolom tudod, a szépség szubjektiv.... -
#17 nem is nekik szánták a telefont :) ( akik 5ezret telefonálnak) -
#16 és mi tart vissza, hogy egy ilyen hányigner kinézetű telefon boldog tulajdonosa legyél? -
acdc #15 Nem egeszen ertem.Kimondta,hogy rosszul megy nekik.A microsoftnak is jol megy es nem biztos,hogy a vilag legetikusabb es legolcsobb cege.Gagyi is kesz draga.Sok helyen nem volt tererom o2 nel.A feltoltose 40p 1 perc masnal 15p.Es mindegyik szolgaltatonal atveted a kovetkezo honapba csak o2 iphone eseteben nem amugy naluk is.Ja 3-4 perced megmarad az nem nagy veszteseg nekem 300,de nem is 400 percem van.Ja amugy magyarorszagon tenleg nem szamit rossznak ez teny annak aki sokat beszel vagy aki a rozsadombon lakik. -
sube #14 Ha nem is 3210, de majdnem :)
-
#13 egy Nokia 3210el kellett volna összehasonlítani -
Polllen #12 Ebben egyetértünk. Nekem a legkevesebb 9k volt havonta és ebben nem volt mobilinternet.(és próbáltam spórolni a beszélgetéssel:) -
#11 Én inkább Skype mobilra lennék vevő...ezt (megatöbbi) a túlértékelt Apple-ös hulladékot köszönöm nem kérem.
Skype Mobile
-
willcox #10 "Már sorban állás nélkül is beszerezhető az iPhone" - Ez teljesen érthető. A hülyék már megvették, az értelmesebbjének meg nem kell. -
#9 Lehet korrekt a díjcsomag, annak aki havonta 10-20 ezres telefonszámlát hoz össze, de azoknak, akik havi 5-7 ezer Ft-os számlát kapnak, vagy még kevesebbet, azoknak nagyon nem éri meg.
Nekem a telszámlám általában 3-4 ezer Ft havonta, nem lenne pénzem 10-20 ezer Ft-ot fizetni telefonszámlára minden hónapban, pláne, mert a negyedét se "használnám" fel az árának. Iphone-t lehet, hogy vennék, de 10-17 ezer Ft-os havidíj mellé inkább kihagyom. -
Polllen #8 Szegény O2...annyira rosszul megy nekik...meg trének is...minden nap azért küzdenek, hogy a fenntartás költségeit összekuporgassák...
Az meg már tényleg egyenesen szemétség, hogy a 400 perc lebeszélhetőségből maradó 3-4 percem nem vihetem át a következő hónapba...
és még Kennyt is megölték...szemetek...
Viccet félretéve, az ikon pl sztem az egyik legjobb díjcsomag ma Mo-n, iphone-tól függetlenül. Az sms tényleg csak mézesmadzag, de aki 2008-ban nem tud olvasni, magára vessen... -
FlyingV #7 Carbine nem jelenik meg a képed :( -
FlyingV #6 Cat rosszul tudod, az Apple MÁR nem kér az előfizetéből befolyó díjból, az AppStoreon keresztül szedik meg magukat az iPHONE kapcsán.
acdc: hazánk mindig is a lopás nagyművésze volt, ennek ellenére szerintem az ikon díjcsomagok korrektek, kivéve azt a részét, hogy az sms-ek csak belső hálózatra szólnak. az meg, hogy percdíjak nem vihetők át köv hónapra azért is vannak szerintem, mert itthon viszonylag kevesen használják ki a díjcsomagukat, épp a divatosat/azt választják, amelyet ajánlanak nekik. Ebből kifolyólag egy-két hónap után 1000 percek lennének pl egy ikon díjcsomag esetében, amelyet sokan ugye megvesznek az iPHONE 3G-hez, mert az az adott, de nem rájuk van szabva. Ez pedig nem lenne üzlet T-éknek, mert kb korlátlan perc állna mindenki rendelkezésére... illetve egy idő után felmerül a 64bit-es adattéárolás korlátja is, értsd kettő a hatvannegyediken perc -
Carbine #5
-
Cat #4 nem "kapták", hanem vették, az Apple annak adta, aki a legtöbbet adta, és vállalta, hogy átadja az előfizetésből befolyó díj egy részét. Cserébe ezt országszintű exklúzívitással honorálták meg. -
acdc #3 Mondjuk kulfoldon nem lopjak meg az ugyfeleket annyira mint nalunk pl masodperc vagy 10-20 masodperces egyseget vonnak ami nalunk megy az rablas tobbek kozt azert is hagytam el az a putrit.Bocs az off topikert csak mikor egy tmobile vagy mol,vagy otp cikket olvasok elkap az ideg. -
acdc #2 altalaban a leggagyibb cegek kaptak meg.Pl o2 a les@zarabb angliaban csak egy peldat emlitek (sokat lehetne) ha kapsz mondjuk 600 percet 1 honapba akkor ha marad belole minden szolgaltatonal atviheted a kovetkezo honapba es annyival tobb marad kiveve iphone 3g es o2.Ugy latszik kozos az uzletpolitikajuk legyel draga es s@zar minoseg gyenge szolgaltatas. -
#1 "az Apple telefonszolgáltatással egészítette ki az eredendően multimédiás, zenei szolgáltatásra életre hívott iPodot, s megalkotta az iPhone-t, a többi készülékgyártó a másik oldalról közelített, vagyis a telefonkészülékét ruházta fel egyéb tartalmakkal"
Nem fordítva volt? Előbb jött az iPhone, és csak hónapokkal később csináltak belőle egy lebutított verziót az iPod Touch személyében.