14
  • Cat 02 #14
    Rajzfilmekhez jók, máshoz, meg inkább hagyjuk :P
  • pauly
    Hát pedig ma már nem csinálnak olyan jó szinkronokat mint régen...bár végülis mindegy,mert jó filmeket se nagyon :P
  • Etinger
    "nem mintha nagyra méltányolnám a mai magyar szinkront"

Pedig nagyra méltányolhatnád. Te szinkronfóóóób :)
  • Aldo Moro
    Hihetetlen ez az ember - mármint a cikkiró. Nem tud leszakadni a Sötét lovagról, minden héten kihoz valami cikket. Részesedést kap érte, vagy mi?
  • CaptainRumi
    a szinkron hogy halad a sötét lovagnál nem tudja valaki??
    nem mintha nagyra méltányolnám a mai magyar szinkront de kiváncsi vagyok mit hoznak össze a Sötét lovaggal, hogy ismét elmondhassam egy szinkron sokkal szarabb mint eredeti nyelven a film...
  • Gauge
    "...mert a filmet forgalmazó stúdió nem tudott megegyezni a Cinema City-vel..."

Tanuljatok meg olvasni és értelmezni. Ez nem azt jelentheti csak, hogy IMAX tulajdonosai nem akarták bemutatni a filmet a moziban. Bármilyen anyagi oka is van, mindkét fél hibájából nem lesz lehetőségünk Batman filmet IMAX moziban néznünk!

Javaslom demonstrációként ne járjatok tobbet IMAX moziba, sem pedig a forgalamzó által forgalmazott fimre!!! Menjenek csődbe mindketten!
  • wolruf
    Akkor ott nem te vagy a célcsoport. Nézd meg az Űrállomást vagy a Galapagost. Ha ez sem érdekel, akkor nem nézel IMAX filmet. :)
  • TVelvet
    Nem igazan érdekel engem a dino, meg nascaros 3d-s szépség, okés qrvajo meg minden, csak tartalma valahogy nemtud megfogni.
  • winnie
    ja, ha nincs denevérember, akkor semmi értelme az imax-nek. nyilván.
  • Csak77
    Nem csoda, nálunk megnézne vagy 3 ember... Na meg, amig 1 sötét lovag film lemenne imax-ban, addig lemenne 3-4 rendes imax film. A hülye is megérti melyik hoz több bevételt.
  • Stonee
    Aréna Plázában néztem meg IMAX-ben a Nascar-os doksit. hát gyerekek, örök élmény. :) finom szólva is qva jó volt! az a látvány... ezt mindenkinek látnia kell! ahogy arra járok tuti beülök megnézni vmi mást is.
  • wolruf
    Nézzetek meg egy IMAX filmet, és rájöttök (vagy fejfájásotok lesz :) ).
    Eddig 2-t láttam, de szép lassan beütemezem a többit is.
    Az IMAX=új, érdekes szórakozás. Nézzétek meg, aztán ha nem tetszik, akkor értetlenkedjetek. Az, hogy pont a Sötét lovagot nem lehet itthon megnézni, szomorú, de attól még az IMAX-nak sok előnye van.
  • Mister
    Akkor meg mi a halál farkának kell nekünk Imax?
    Remek.
  • kukacS3K
    ez milyen meglepő
    kaptunk egy hiperszuper nagyon nagy szórakoztatást ígérő mozit sok milliárd forintért de persze nem lehet ám semmit nézni csak 3d-s discovery filmeket