14
-
Cat 02 #14 Rajzfilmekhez jók, máshoz, meg inkább hagyjuk :P -
pauly #13 Hát pedig ma már nem csinálnak olyan jó szinkronokat mint régen...bár végülis mindegy,mert jó filmeket se nagyon :P -
Etinger #12 "nem mintha nagyra méltányolnám a mai magyar szinkront"
Pedig nagyra méltányolhatnád. Te szinkronfóóóób :) -
Aldo Moro #11 Hihetetlen ez az ember - mármint a cikkiró. Nem tud leszakadni a Sötét lovagról, minden héten kihoz valami cikket. Részesedést kap érte, vagy mi? -
CaptainRumi #10 a szinkron hogy halad a sötét lovagnál nem tudja valaki??
nem mintha nagyra méltányolnám a mai magyar szinkront de kiváncsi vagyok mit hoznak össze a Sötét lovaggal, hogy ismét elmondhassam egy szinkron sokkal szarabb mint eredeti nyelven a film... -
Gauge #9 "...mert a filmet forgalmazó stúdió nem tudott megegyezni a Cinema City-vel..."
Tanuljatok meg olvasni és értelmezni. Ez nem azt jelentheti csak, hogy IMAX tulajdonosai nem akarták bemutatni a filmet a moziban. Bármilyen anyagi oka is van, mindkét fél hibájából nem lesz lehetőségünk Batman filmet IMAX moziban néznünk!
Javaslom demonstrációként ne járjatok tobbet IMAX moziba, sem pedig a forgalamzó által forgalmazott fimre!!! Menjenek csődbe mindketten! -
wolruf #8 Akkor ott nem te vagy a célcsoport. Nézd meg az Űrállomást vagy a Galapagost. Ha ez sem érdekel, akkor nem nézel IMAX filmet. :) -
#7 Nem igazan érdekel engem a dino, meg nascaros 3d-s szépség, okés qrvajo meg minden, csak tartalma valahogy nemtud megfogni. -
winnie #6 ja, ha nincs denevérember, akkor semmi értelme az imax-nek. nyilván. -
Csak77 #5 Nem csoda, nálunk megnézne vagy 3 ember... Na meg, amig 1 sötét lovag film lemenne imax-ban, addig lemenne 3-4 rendes imax film. A hülye is megérti melyik hoz több bevételt. -
Stonee #4 Aréna Plázában néztem meg IMAX-ben a Nascar-os doksit. hát gyerekek, örök élmény. :) finom szólva is qva jó volt! az a látvány... ezt mindenkinek látnia kell! ahogy arra járok tuti beülök megnézni vmi mást is. -
wolruf #3 Nézzetek meg egy IMAX filmet, és rájöttök (vagy fejfájásotok lesz :) ).
Eddig 2-t láttam, de szép lassan beütemezem a többit is.
Az IMAX=új, érdekes szórakozás. Nézzétek meg, aztán ha nem tetszik, akkor értetlenkedjetek. Az, hogy pont a Sötét lovagot nem lehet itthon megnézni, szomorú, de attól még az IMAX-nak sok előnye van. -
Mister #2 Akkor meg mi a halál farkának kell nekünk Imax?
Remek. -
kukacS3K #1 ez milyen meglepő
kaptunk egy hiperszuper nagyon nagy szórakoztatást ígérő mozit sok milliárd forintért de persze nem lehet ám semmit nézni csak 3d-s discovery filmeket