49
Nokia 6555
-
#49 Fekete-Ezüst -
#48 Amúgy a telefon kapható sok féle színbe (lányos, fius) az enyém pl Fekeze-Ezüst.
-
#47 Van akinél két napig bírja. Már mondtam ez az számít hogy hány napos , hanem az hogy mit bír a telefon. Ez ismert hibája nem csak nálam van hanem másnál is. -
#46 topikromboló? :DDD
na tényleg lépek, grat a telódhoz, pár napos telefon, 1 nap alatt lemerül, grat még egyszer pubi ^^ -
#45 Tévedsz akinek tipli van az te vagy. Éld ki más topikjába topikrombolói tevékenységedet- -
#44 na kicsilány, neked tipli van -
soldier18 #43 -
#42 Ezt leszámítva.
Lehetőségem meg van tölteni akár naponta is. Ettől még maga a telefon jó.
Mellesleg azt hogy valószínűleg konstrukció hibás a telefon azután olvastam hogy megnyílt a topik. -
#41 igen, ezen én is röhögtem :D -
#40 "Eddig ez a legjobb telefonom"
"Valószinműleg alapból konstrukciós hibás ez a típus."
értem... -
soldier18 #39 -
#38 nem a haverjaim, gondolkozz mielőtt ilyet írsz
de mind1 is, gratulálok a telefonodhoz, használd egészséggel -
#37 újreg vagy, meg is látszik -
#36 Valószinműleg alapból konstrukciós hibás ez a típus.
de nem is értem minek írogatok ide :C mert az SG-n ez a szokás amit itt a haverjaiddal művelsz normális fórumon odacsapna a modi..... itt sajnos felesleges szólni nekik képtelenek intézkedni... -
soldier18 #35 most meg alreg :) Előbb gondolkodj aztán írj...... -
#34 #24-ben írtad, hogy 1 nap alatt lemerül...
nem azt írtam, hogy 1 napos te
hanem, hogy nem furcsa, hogy 1 nap alatt lemerül egy vadi új telefon???
olvasd már el mit írtam, aztán dumálj!
de nem is értem minek írogatok ide :C
amúgy meg szánalmas, hogy az alregeddel dumálsz, erről ennyit -
#33 Hát ha ő csak 14 éves akkor azt hiszem sejtem miért irogatja ekkora hévvel hogy csak villogni akartam. -
#32 Nem mivel minden fórumon ez a legfőbb panasz a telefonnal szemnben , amúgy ki mondta neked hogy 1 napos ? én kaptam pár napja. -
soldier18 #31 Ha 1perce regeltem volna akkor is elmontam volna a véleményemet.......Egyébként ez jellemző az ilyen emberekre ha nem tudnak valami okosat visszaszólni megnéznik a másik adatlapját és az alapján nekiállnak sértegetni pl:te csak 14 vagy,te új reg vagy ne szólj be stb.... -
#30 nem furcsa, hogy vadiúj teló és 1 nap lemerül? -
#29 Ha netán másnak is van ilyen készüléke akkor megkérdezném hogy neki is nagyon gyorsan merül e a telefonja. -
#28 állísd le magadat,,,,,, -
#27 Pontosan. (más fórumon ezt nem kell leírni.... de az SG-s bandától ne várj egyebet mind amit itt művelnek.,,,, meg sok más topikba. )
Meg leginkább arra gondoltam hogy más is leírhatja a tapasztalatait a telóval kapcsolatba. -
#26 mit szeretnél újreg?
3 napja regeltél, elég nagy lett máris az arc -
soldier18 #25 Elmondom a véleményemet (lehet hogy senkit sem érdekel de leszarom):
A topic nyitója nem villogni szeretne hanem tippeket a telefonhoz gondolom témákat,progikat hasonló dolgokat.
Csak ezt nem írta le így télleg úgy tűnik hogy villogni akar vele de azért a többiek sem (értem ezt:whiskeyman) valami értelmesek. -
#24 Eggyetlen hibája a telefonnak hogy 1 nap alatt megadja magát az aksi. :( -
#23 PL a telefon guru-ba is ajálva van srácoknak is. Az más kérdés hogy a cikkíró szerint inkább női telefon. De mint montam ez megitéllés kérdése.
ez szerintem lányos telefon mégis fiu ismerősöm mondta hogy neki ilyen van. -
#22 megfontolt lehetsz ha két napja a tied de már kijelented ez a legjobb.
Mivel ismerem a többi eddigi telefonomat ezért tudhatom hogy eddig ez a legtutibb. -
#21 Akkor csak nyugodtan nézzél át másik fórumokba. :o) mindenhol ajálva van himeknek is.... kimondottan mindenkinek való telefon. az meg nem nagyon izgat hogy neked meg SG-s topikromboló haverjaidnak mi fordul meg a fejedbe.... -
#20 "Vannak kimondottan női telefonok ez sztem nem az a kategória. (formailag) bár ez relatív egyéni megitélés. "
ezzel egyedül vagy, nem csak nekem fordult meg a fejemben, hogy ez bizony női telefon...
"Láttam én már kimondottan fiús telót amit én a kezembe nem vettem volna"
háááát, akkor bizony más is megfordul a fejemben...
"az sg-n megszokott topikrombolásotokhoz meg inkább nem fűzök kommentárt. "
akkor nézd meg a nyitott témáidat, gondolkozz egy kicsit, hogy miért "rombolják" -
atomkrumpli #19 "Tegnap kaptam. Eddig ez a legjobb telefonom" - megfontolt lehetsz ha két napja a tied de már kijelented ez a legjobb. Nem ártana leírnod miről szeretnél cseverészni a topikodban gondolom nem csak dicsekedés miatt nyitottad... -
#18 Hát án nőnek nem ajánlanám-
Vannak kimondottan női telefonok ez sztem nem az a kategória. (formailag) bár ez relatív egyéni megitélés. Láttam én már kimondottan fiús telót amit én a kezembe nem vettem volna mert azt mondtam hogy lányos.
az sg-n megszokott topikrombolásotokhoz meg inkább nem fűzök kommentárt.
komolyan azért nyitottad, hogy villogjál vele, hogy milyen fasza kis női telefont kaptál?
Nem csak ennek a telefonnak van itt topikja........... -
#17 lehet anyámnak veszek ilyet xDDDDDD -
#16 ennyi :D -
#15 Telefonguru összegzés:
"Elmondhatjuk róla, hogy egy kellemes telefon. Közepes tudással, külsejét tekintve inkább nőknek ajánlható. Kicsit hiányzik belőle a rádió, meg egy jobb kamera." -
#14 akkor add is el -
gotchaaa #13 forr a levegő -
#12 miért mit csinálsz kicsilány? befonod a hajam?
ja és haverod a tudod kid -
#11 nem haragszom -
#10 ne haragudj de igaza van.