Megvan, kik szerepelnek az RTL 2. sztárkínzó show-jában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére már az elsõ adással megbukott a mûsor...
Elõre ittak a medve bõrére ezzel a 2. szériával.
Elõre ittak a medve bõrére ezzel a 2. szériával.
Egy megoldás van: legyen mindenki celeb! Akkor csak nem néznék egymást? ;-)
(bár ha mindenki celeb, akkor senki sem az ;-))
(bár ha mindenki celeb, akkor senki sem az ;-))
pfff, szóval ez a rettenet még el fog tartani egy ideig<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#violent>#violent>
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Magyarországon a legnagyobb az egyfõre juto celebek száma 😄DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
NEEEEEEEEEEE!!!!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az elsõben résztvett volna, de nem vesz, csak a 2.-ban.
"tehát a következõk fognak részt venni: blablabla Steiner Kristóf és Szõke András."
"nem szabad elfeledni, hogy eredetileg úgy volt, hogy az elsõ különítménybe Steiner Kristóf és Kiss Ramóna is bele fog tartozni, azonban õk különbözõ okok miatt visszamondták az utat,"
Csak nekem tûnik fel tartalmi ellentmondás?
"nem szabad elfeledni, hogy eredetileg úgy volt, hogy az elsõ különítménybe Steiner Kristóf és Kiss Ramóna is bele fog tartozni, azonban õk különbözõ okok miatt visszamondták az utat,"
Csak nekem tûnik fel tartalmi ellentmondás?
még az elsõt se kezdték el adni nem? egyébként tényleg a világon a negyedik legnagyobb az egy fõre jutó sztárok aránya itt van? mert elbújok ha tényleg
Elég ha õket meggyõzöd 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most én hiába mondanám hogy fogjunk össze, és ne nézze senki..ugyis csak abba a 800-1000 háztartásban mérnek. <#idiota>#idiota>
elképesztõ