17
Egy kézi kamerával felvett dvd-t kéne számítógéppel finalázálnom!
-
#17 -
#16 :))))) LoL -
Wolfsnack #15 LOL -
#14 imgburn le tudja zárni a lemezeket -
Vlala #13 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, rosszabb. Finganalizálás számítógéppel. -
Wolfsnack #12 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pinalizálás számítógéppel? -
Vlala #11 Bocs az offért, de meg ne kérdezzétek, minek olvastam elsőre a címet... :) -
atomkrumpli #10 máskor kérd meg a kamerást hogy zárja le a lemezt, ha nem zárta le akkor valószínűleg nincs felvételed -
#9 ??? Az meg már megint hogy lehet? -
#8 "sikerült lezárnide csk dvd ben tudom nézni "
No ezen mit értesz?
Csak az asztali DVD-lejátszó játssza le a DVD-t?
Számítógépes DVD-lejátszó (például a VLC Media Player) nem? -
#7 én sony vegassal le tudtam szedni az ilyen formába rögzitett felvételt. és tán vegasba el is tudta bármilyen formátumba menteni(avi wmv mov, bármi) -
JackMeadow #6 sikerült lezárnide csk dvd ben tudom nézni :S a gépen nem látoks emmit a cd-n
-
JackMeadow #5 nemszóltam
-
JackMeadow #4 azt irja ki h no supported -
JackMeadow #3 Köszönöm -
#2 Valószínűleg a DVD-n levő sávot kellene lezárni.
Az Infrarecorder nevű ingyenes íróprogramban az Action/Fixate Disc menüpontnál teheted meg. -
JackMeadow #1 Diáknapi kampányfilmet kell készítenem, és az anyaghot egy mini dvd-n kaptam meg amire egy kamera vete fel ugyebár az anyagot. Azt mondták h le kéne zárni a dvd-t aza finalizálni hogy hozzá tudjak nyúlni az anyaghoz, csak nem tudom h hogy! Minden segítségre szükségem lenne!