Annyi a Terminátor-sorozatnak?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea: Szerintem egyszerûen nem veszed a fáradságot, hogy utána gondolj amit látsz. Amit itt leírtál az annyira torz és annyira rohadtul nem errõl szól a dolog, hogy már-már azt hiszem, viccelsz.

Milyen személyiségzavaros terminátorcsaj? Láttad te a Ghost in the Shellt? Ismered a Blade Runnert vagy akár az A.I.-t? Mindegyik filozófiai oldalról közelít, hol a határa az intelligenciának és hol kezdõdik az emberség? Lehetnek-e a gépeknek érzései? Már a T2-ben ott volt a T-800, aki egyre emberibbé vált, akkor még azt gondoltam, az érzelgõs végkifejlet nem illik az elsõ film slasher-sci-fi világába.
A sorozat viszont elég jól kezdi kibontani a lehetõségeket, hogy megértsük, mi is lehet egy gép fejében. Nem egy Blade Runner, de legalább fejlõdött a filmekhez képest, ahol nem volt lehetõség hosszú karakterábrázolásra. Ha neked csak posztapokaliptikus háborúsdi kell vagy sci-fi horror, nézd a trilógiát! De attól még a sorozat nem lett rosszabb, és végképp nem céltalan.
John problémás volt a T2-ben is, szarik a világba a T3-ban, ha nem tûnt volna fel (szóval ez elég szar érv, már megbocsáss), egyszerûen kamaszodik a sorozatban, és kissé megviselte hogy egy beszivárgó AI-ja szerelmet vallott neki, nomeg hogy meg kell mentenie a rohadt emberiséget, amit nem is igazán ismer, mert folyamatosan bújkál meg rejtõzködik. Nincs normális élete, ettõl bárki bekattanna. A válasza teljesen érthetõ reakció, begubózik. Ha ezzel vitába szállsz, nézzél James Bondot baszki, az igazi cselekvõ hõs, nincsenek kétségei. De attól még erre sem lehet mondani, hogy szar.

Sarah Connor meg nekem sokkal jobban tetszik, mint a filmekben, lágyabb, misztikusabb, elfojtja a kétségeit, a félelmét. Nagyon szeretem ezt az alakítást, ezt az új Sarah Connort. Persze ez már végképp szubjektív.

A likvid ribanc meg telitalálat, és nagyon úgy tûnik, hogy freelancer, nem az emberiség elpusztítása a célja (ahogy Cameron utalt is rá a legutóbb, nem mindegyik robot akarja az emberek vesztét). Lehet, hogy továbblépett egy szinttel, sokkal érdekesebb dolgok foglalkoztatják, mint a háborúsdi az organikusakkal. Gondolj bele, ebbõl még valami sokkal jobb is kisülhet, mint a trilógiában. Vagy rosszabb. De egyelõre semmi okom nincs temetni az egészet.
a folyékony fém robot már most "létezik" megcsinálták, fizikálisan is! Egy amerikai-indiai fószer megcsinálta (talán az is a cég neve mint a T2-ben),csak hogy teljesen olyan legyen mint a filmben még fejlõdni kell a technikának, hogy minél kisebb robotokat tudjanak készíteni. De hangsúlyozom már elméletben és a mostani technikai tudásunkhoz képest már létezik a folyékony robot, szóval 100-200 év és lesznek!
ezek az amerikaiak szánalmasak, tényleg azon múlik egy sorozat hogy az elõtte lévõ után hányan maradnak ott? úristen szerintem egy átlag amerikai beül a tv elé pontban 8kor és úgy nézi a sorozatokat hogyha valami nem tetszik neki akkor elmegy aludni
Nethyrrea
mélyebb? értelmesebb?

nemtom melyik a rosszabb, a személyiségzavaros terminátorcsaj, az épp "szarok a világba" hangulatú john, az éppen nemtudjuk holvan sima terminátor, vagy a magánakciózó higanynéni.

mintha az írók belefostak volna mindent kb a mozifilmekbõl, aztán ami épp eszükbejutott ezekbõl a snittekbõl abból kreáltak valamit. céltalan, üres részek, amibõl még a halvány gondolata se sejlik annak hogy ez a sorozat hogy köthetné össze a 2 és 3 mozifilmeket.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az elõzõ hozzászólásból kihagytam egy fontos dolgot: az apáskodó, sértõdõs terminátor természetesen a 2. epizódra vonatkozik. Mellesleg szintén az egyetlen, ami az elkerülhetetlen jövõ elkerülésével játszadozik -ezáltal paradoxont állítva fel, ha a T800-as segít megakadályozni az Ítélet Napját, hogy is keletkezik õ maga? :S Továbbá a 2. részben található a hátborzongató de abszolúte valószínûtlen T1000-es, ami minden realitásnak és józan észnek ellent mond. A T2 már eleve vadhajtás volt, nemde?
Még így is mélyebb és értelmesebb tud maradni, mint a Disney-szagú (az apáskodó, sértõdõs terminátor) vagy a sótlan és gyenge 3. epizód. Abszolúte nincs igazatok. Igaz, eltértek a fõszáltól, és kissé unom már a kilógó epizódokat, de a legutóbbi például igen jó volt, a Ghost in the Shell és a Blade Runner keveréke. Szóval, hátrább az agarakkal és elég a "törölni, de izibe" jellegû hozzászólásokból, mert egyeseknek (lehet az értelmesebbjének?) még tetszik. Kárt végképp nem okoz, a 3. rész az, amit el kéne felejteni. Csak egy apróság: már a Terminátor-saga atyja, James Cameron is közre mûködik a sorozatban, ez a 3. rész esetében nem történt meg. Ez azért jelent valamit.
nem lehet más idõpontba rakni, nincs olyan idõpont, ahol erõsebb lenne és nem egy még jobbtól venné el a helyet.
Nem örülnék, ha a Prison Break kárára menne a sorozat! Szerintem is más idõpontba kellene rakni, mert mindkettõt szeretem.😊

tegyék akkor más idõpontba az ostobák,vagy cseréljenek sorrendet és aki PB-t néz,talán ott ragad a TSCC-re is...
mi visz arra az embert, hogy nem nagy szám sorozatokat nézzen. de sok idõd van...
Hat igen, az elso sem volt vmi nagy szam, de ez a 2, evad egy rakas ...
Kandurex
nem szívesen mondom, mert hatalmas terminátor rajongó vagyok, de ez tényleg le kell állítani mielõtt nagyobb kárt csinálnak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kelta
Teljesen jogos lenne, az utobbi részekkel annyira elszakadtak az eredeti történetszáltol, hogy ihaj 😊
tele marhaságokkal,és logikátlan történetvezetéssel, és ennyi nyálat..ehh amcsi 😊
szoval törölni de izibe😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

← ElőzőOldal 2 / 2