A BitTorrent és az eDonkey2000 uralja a fájlcserélést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En egyebkent nem vagyok extrem letolto. Ezert nem is nezem mindennap, hogy mik kerultek fel, altalaban hetente max. egyszer, es ebben az esetben mar sokszor ugy vagyok, ha kell valami inkabb TPB-rol szedem, mert nem tudnam visszaseedelni a privat trackerre, mert mar mindenki leszedte, akinek kellett.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ettõl függetlenül a magyar valamiért mindenbõl ösztönösen a gagyibbat használja. Freemail, iwiw, startlap, meg egyéb elavult szarok, miért pont fájlcserélõbõl tartana lépést (ráadásul én például nem is tudok róla, hogy hazánkban lenne olyan minõségû szabad tracker, mint pl a TPB-isohunt stb, meghívót szerezni az igényes trackerekre szinte lehetetlen, ha meg sikerül akkor kivágják a júzert mert a szar magyar kábel/DSL netekkel nehéz jó arányt tartani)
úgyhogy sokaknak marad a DC)
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
ha valakitõl LEtöltök egy két fájl részletet azt ki nem sz*rja hogy mit logol belõle? minek oszt meg illegális tartalmat?
ha valakinek FELtöltök egy illegális fáljt RÉSZLETeiben?? (mert a többi részt másoktól , más seedektõl kapja) hol a bizonyíték hogy nekem meg van-e az illegális fájl egésze, valamint tehát hogy kalóz tevékenységet végzek?
az emule viszont nem a (torrenthez szokott) türelmetlen f*szoknak való ("mé nem indul a letöltés?? mi az hogy várni kell??").. fura mód nekem lejött már 550G cucc emule-al az utóbbi két évben..
igaz torrenten jóval többszöröse, de ha azt nézzük hogy emule-on csak 100Ms albumokat töltök (célirányosan), torrenten meg bármilyen random stuff (zene,5dvds isten tudja milyen játék, film, poresz),akkor egész jó az arány..
nálam ha valami van privát trackeren akkor torrent, ha nincs akkor emule, akkor ott se akkor public tracker, ott se akkor "xy blog"-páros google-ben remélhetõleg kiad valami linket
http://emulehelp.uw.hu
Ami fenn van DC-n, az ugyanugy fenn lehet torrenten is, ill ha ugy kell megbeszelni chaten, akkor a torrentes v letoltoportalos megosztast is megbeszelheted, persze az adott szubkultura foruman. Szal a DC-t teljesen ki lehet valtani, szvsz 1 regimodi technologia.
Legalabbis igy latom. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez tetszett 😄
LZ forever
Félig szerver alapú? Tényleg? Olvasnivaló 1 Olvasnivaló 2.
Emule.com szerverérõl letöltés, mi? Mi is lenne az?
Zárt forráskód? Tényleg? "Sourcecode" megvan, ugye?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az edonkey túl van értékelve, annyi biztos én eddig bármit akartam letölteni, vagy nem indult el a letöltés, vagy nem volt elég forrás, vagy ha elindult 20-30%-nál megakadt....
"Leipzig, Germany-based deep packet inspection (DPI) provider Ipoque has released the first preliminary results from its 2008 Internet traffic study, and they confirm what we've known for some time: P2P traffic is shrinking as a percentage of total Internet traffic."
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Az edonkey a hálózat neve, illetve egy régi kliensé és szerveré amit már senki nem használ.
Az emule egy edonkey kliens, ami nyílt forráskódú ezért lehet tudni mit csinál a háttérben.
Valóban windows alapú, de számos kereszt platformos kliens is van pl amule xmule.
A hálózatnak semmi köze az emule.com-hoz, az edonkey hálózat szerver alapú, a KAD hálózat pedig teljesen p2p.
Számomra meglepõ, hogy isohunt nincs a listán, pedig az is brutálisnagy. (statisztikát nem ismerem)
http://laslow.hu/blog
Amig nem volt torrent, és a hazai nagy site-ok dc++ volt és aranyat ért!
kevés felhasználó, (1000 alatt) de mind tutta a dolgát, és nem az volt mint ami manapság van DC-n. Koli, Mátrix, meg Independence, nagyon jó kis hubok voltak, jó társasággal és rengeteg töltögetni valóval. Jó kis idõk voltak, de persze a torrent jobb rendszert biztosit a legujabb anyagok letöltésére, de attól még dc-t nem kell ennyire leértékelni.
/*WTF?!*/
Ezek a vásárlási szokásaim 😊
hát azért ez így nem igaz, a DC egész európában elég népszerû, ha megnézed a magyar Diablo HUB általában minden napszakban benne van az elsõ 10 hubban világszinten de esténként az elsõ 5ben is 5000-9000 online felhasználóval és a megosztásaikkal... az elsõ helyen a finnek, az olaszok, a svédek és az észtek (!) szoktak állni akik az országuk össznépességarányában az elsõ helyet foglalják el világviszonylatban... a románok és az olaszok szoktak még elõttünk járni egy-egy népszerûbb HUB-bal (Forsa Italia) , láttam már HUB-ot még az Anktartiszról is (!!) 24 felhasználóval , és az olyan helyek mint pl.: Japán, Kína vagy az Egyesült államok - amiktõl az ember joggal elvárná, hogy sok ember legyen rajtuk- vagy nagyon gyér (USA) teljesítményt nyújtanak, vagy egyáltalán nem is szerepelnek a listán (Kína)
Nem az az érdekes hogy CSAK nálunk népszerû hanem az hogy nálunk MÉG MINDIG népszerû pedig egy rakás s*ar.
Mindenesetre, inkább áttértem a torrentre, zeneszámok letöltésekor LimeWire-re. Szerintem sokkal jobb!