Gothic 3: Forsaken Gods infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló mindenkinek.Lenne 1 problémám.Nekem meg van a játék és van 1 küldi amikor somának 10 ércet kell vinni na nekem meg van az érc nálam is van de nem akar hozzám szólni :S nem tudjátok hogy mi a baja?
Ezt a részt végre optimalizálták is vagy ez is szaggat mindenen?
Off: Az elõzõ rész nekem rengedeg gépen lett kipróbálva. A gépeket havonta cseréltem kb. De még a q6600+4870+4gb+raptor hdd-vel is szaggatot. És folyamatosan nyomta a swap-et. Remélhetõleg ez már nem csinálja.
Off: Az elõzõ rész nekem rengedeg gépen lett kipróbálva. A gépeket havonta cseréltem kb. De még a q6600+4870+4gb+raptor hdd-vel is szaggatot. És folyamatosan nyomta a swap-et. Remélhetõleg ez már nem csinálja.
Egyszer jó volt...
"És hogy mennyit haladtak? Nos, a ma megjelent videó alapján kijelenthetjük, hogy a srácok megérdemlik a dicsértet, hiszen egy elég hangulatosnak tûnõ progit dobtak össze."
Az alap G3-hoz képest jóformán semmi újat nem látok. Ha a harcrendszer régi maradt akkor jószerivel szart sem ért. Nagyon remélem, hogy angolul is árulják itthon, mert rühellem az ócska magyar szinkront. Max. feliratozás magyar, de duma az nem legyen.
"És hogy mennyit haladtak? Nos, a ma megjelent videó alapján kijelenthetjük, hogy a srácok megérdemlik a dicsértet, hiszen egy elég hangulatosnak tûnõ progit dobtak össze."
Az alap G3-hoz képest jóformán semmi újat nem látok. Ha a harcrendszer régi maradt akkor jószerivel szart sem ért. Nagyon remélem, hogy angolul is árulják itthon, mert rühellem az ócska magyar szinkront. Max. feliratozás magyar, de duma az nem legyen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gothic 1-2: beszt rpgz =)
gothic 3 is szintén rohadt jó volt, vagy 60 órát megért. :p
várommá, nagyon. sokkal jobban, mint az "arcaniat". Annak semmi köze nem lesz a gothichoz már.
de ez a videó, ez nagyon durván fílinges =)
gothic 3 is szintén rohadt jó volt, vagy 60 órát megért. :p
várommá, nagyon. sokkal jobban, mint az "arcaniat". Annak semmi köze nem lesz a gothichoz már.
de ez a videó, ez nagyon durván fílinges =)
Valóban rengeteg hiba volt a harmadik részben, de azért én ezzel együtt is nagyon élveztem azt a játékot.
csak a 3. részt ne b@szták volna el annyira...