16
Emlékeznek még a legendás Waczak szálló nem kevésbé legendás tulajdonosára, Basil Fawltyra és kis csapatára? Nos elkészült a mai kort híven tükröző változata, egy \"wacakul\" valóságos helyszínen, \"wacakul\" valóságos szereplőkkel. Ez a sorozat egy kisvárosi papírértékesítési telephely hivatali életének mindennapjairól készített valóságos dokumentumfilm álcája mögé bújva rántja le a mai világról a leplet. Basil Fawlty helyett itt a főszereplő David Brent, a \"menedzser\", akinek - saját meglátása szerint - a legfőbb erénye, hogy \"lazán humoros\" beszólásaival \"vidám hangulatot\" teremt a munkahelyén, ahol így \"igazi összetartó kis csapatot\" alakított ki. Hiszen az életben mindennél fontosabb a \"jó közösség\", nem igaz...? Az igazgatóságon ezzel szemben úgy tartják, hogy mindennél fontosabb a jó teljesítmény, ezért létszámleépítést és összevonást terveznek.
-
Archenemy #16 Huhúú, most látom ezt a topikot... Ha valaki szereti a kegyetlen kínos, szánalmas szituációkra épülő sitcomokat, feltétlen nézze meg. Tényleg egyedi a humorstílusa, vagy imádja valaki, vagy utálja, nekem spec. nagyon bejön. -
#15 úgy tudom az angol :D -
#14 A Jenőhö' -
Ronny #13 az angol vagy az amerikai verzió? -
#12 Mondja az aki elkezd OFFolni, ebben a topicban. -
#11 Polgár jenő hivatal? -
#10 A hivatal (UK) ?
-
Monoton #9 Vagy max csak a cím mellé beírni hogy angol vagy mittudomén mert ahogy nezem a masik az amcsi verzio ez meg az angol. -
#8 upsz, sry, az angol címére nem kerestem rá, törölje valaki :D -
Monoton #7 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1213977566 -
#6 hat a programok igen de viszont a jatekoknal azert mar nem,no csak az idegel ott hogy allandoan megnyitnak a meglevo melle 1 OFFtopikot is -
#5 bocs, hogy meg mertem nyitni... -
#4 az nem zavar h minden játéknak és majdnem minden programnak is van?XD
-
#3 nagyon zavar? -
#2 minden TV musornak lesz topigja? -
#1 Most kezdődött a Comedy Centralon :)