9
-
#9 A kolas huvelyoblitest nem ajanlom senkinek kiprobalni. A dietas kolaban az aszpartam 30 fok felett szetbomlik es az egyik bomlastermek az formalin (kb. 1%-a, de boven eleg), ez az amitol elpusztulnak a spermiumok. A helyzet viszont az, hogy nem csak a spermiumokat oli meg, hanem tobbek kozott mas elolenyeket is, mint pl. huvely falat tisztido es vedo bakteriumok is (pont ezert nem szabad arrafele mosakodni - kulonosen nem tusfurdokkel, meg szappanokkal, viszont sajnos megis sokan teszik).
Ez utan mar csak eleg ha szennyezodes jut be es olyan randa betegsegeket lehet igy osszeszedni, hogy honapokig kezelik utana a pacienst - nem beszelve arrol, hogy el is kell viselni. Ez lehet huvelygyulladastol a gombasodasig barmi. A gomba akkor is kegyetlen dolog ha csak az ember labat, kezet tamadja meg, akkor tessek elkepzelni amikor ez az emberi testbe bekerul!
A masik meg amitol szinten ova intenek mindenkit, hogy meg nagyobb kart tegyen magaban es megigya ezeket a szarokat. A tartos formalin (aszpartam) fogyasztas a majat, az errendszert, nyirokrendszert es az emesztorendszert is tonkreteszi, kovetkezmenyei legtobbszor visszafordithatatlanok.
Jo, tudom: cocakolaek mashogy "tudjak" - nyilvan nem veletlenul. -
galocza #8 szvsz a sztriptízes és a placebós határozottan hasznos... -
AzUs #7 szép fordítás, de komolyan. 1ébként ezek a kólások tényleg elég zakkantnak néznek ki -
Locotus #6 Eddig se nagyon szerettem füvet nyírni most legalább lesz valami kifogásom is :D
Jó cikk!
-
loky #5 "rázd és célozz" beviteli eszköz....
Embeeeeeeeeeeeeeer...pofámleszakad... -
FoodLFG #4 A kólások enyhén őrülteknek tűnnek a képen. :D -
#3 Azt hiszem megvan, mit hiányoltam idén a tudományos cikkek közül. :) -
Szefmester #2 naggyon kész... gratula a díjjazottaknak, és riszpekt az indulóknak.. -
kazmerke #1 Az utolsó díj tényleg komoly :)