Mellbedobással gyözött a TV2 nõi Gyõzikéje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a jobb melle magasabban volt mint a bal... de persze azóta orvosolták a problémát...<#guluszem1>
Ez a ..banc pózolt vagy 4 éven keresztül a falamon, és nézd meddíg jutott...pedíg csak "jó teste van"....de az biztos, h. nem csak azért foglalkoznak vele, hanem benyalta magát (be.ugta) valami fontos fejesnél, így az kénytelen volt kénye-kedve szerint képernyõre rakni...<#duhos2>
1: Ki az a Hargitai Bea? Mit tett le az asztalra? 2: Ez valami új gyõzike show, csak a kettesen? Ki néz ilyeneket? Egyszer egy fél részt néztem gyõzikébõl is, basszus, visszafejlõdtem egy évet.
Tinman
Minden relatív.
Amúgy a very hot jelzõ jobban illik rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Menjé' WoW-ozni, abban több az értelem ugye? <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És szerintetek nem leszbi? Vagy biztos csak várja az igazit... ;)

Tudjátok, hogy mi a sz*rság. Az, hogy ott mutatták az Aktívban, hogy az anyja, hogy agódik, hogy nem tudja hol van a lánya. De azért ott van a kamera melette, meg forgatókönyvírók(ez van a cikkben) írják meg, hogy mi történjen.

Kalapos01:Nem azért köpködöm mert az a divat, hanem azért mert marhaság.
Mr Csé
ez a nõ nem szép

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Csak tudnám kik azok a bugyuták, akik nem nézik, mégis köpködik, mert az a divat.
Laza
Csak tudnám kik azok a bugyuták, akik nézik is ezt a szemetet ... ráadásul szórakoztatja is õket, OMG :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"Melyik országé?"
<#eljen>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Tinman
Nem szerettem volna, hogy a kommentbõl ne derüljön ki világosan, hogy igen, tudom, hogy megrendezett... de egyáltalán nem érdekel, ha szórakoztat. Állandóan sci-fi-t nézek, természettudomány, IT a mániám, nekem ez olyan, mint egy finom ízû agyrágó. Amúgy meg: !!!!444443-116gyöke

"olyan valóságshow-kban lett az ország kedvence"

Melyik országé?

"a nézõknél pozitívan csapódott le Hargitai naivitása és rácsodálkozása az élet furcsa dolgaira"

Ez igen finom megfogalmazása volt annak, amit általában sokkal egyszerûbben és rövidebben szoktunk megfogalmazni.. <#nevetes1>
miert irtal 4 felkialto jelet egymas utan?
Narxis
nyasgem

Nekem nem tetszik ez a mûsor, eléggé ripacskodó. Csaj nem rossz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Adtam 5 pontot, jó cikk! <#eljen>

Üdv divatflamerek!<#bohoc>

Tinman
FLAMELJETEK!

Akkor is bírom <#mf2><#bee1> Pedig a mûsor elõtt tök közömbös volt a nõszemély, de ezzel a kis fertõtlenítés mániájával, meg a nem is rossz színészi képességeivel /mert, hogy MEGRENDEZETT AZ EGÉSZ!!!!/, egész megkedveltem.

istenem...ezt is ki írta? na ki?... mind1 :) 1ébként + az a 2ezres különbségbe még nem fog belerokkanni az rtl.