2167
-
#1327 na melyik trailernek a zenéje?
original a kedvencem.CSekkolom is! -
Hangman576 #1326 -
#1325 -
#1324 kaptok 1 pluszt a zenékért, cuncik -
#1323 Legyen a sötétebb dark fajtából is!(én ezeket szeretem)
-
Hangman576 #1322 -
#1321 Dettó!
Bár elég liquid dubstep,de amit képvisel abban tökéletes! -
#1320 Na ja az earthquake jobb mondjuk nekem spitfire porter robinson nalam az viszi most q primet
-
#1319 Annyira unalmas hogy az hihetetlen!
Akkor már Earthquake. -
#1318 megtáltosodtak
-
ATOMICMEDIA #1317 Kedves DubStep rajongók! Szeretném figyelmetekbe ajánlani a következő linket. Ahol egy Videó klip felhívást találhattok! atomicmedia.hu
üdv -
#1316 -
Hangman576 #1315 -
Mixe3y #1314 semmi köze nincs skrillex hangzásához (sem a doboknál sem a bassnél) szóval tuti nem -
#1313 Ez vajon tényleg Skrillex vagy valami rajongó alkotása?
-
Mixe3y #1312 legutóbbi készülő trackem.. hátha megtetszik valakinek :)
-
Hangman576 #1311 -
#1310 You're welcome! :) -
#1309 Jaj, félre ne érts!:D Cseppet sem vettem baszogatásból, tudom, hogy kritizáltál (jó értelemben), nem pedig piszkálódtál. :)
Csak a hozzáállásomat fejtettem ki a témához, hogy tiszta legyen a kép. :)
Mellesleg a DJ setet ilyen kölcsön használatra gondoltam, nem pedig venni.
És tényleg kösz a véleményedet, mert számít, ha az emberek megmondják, amit gondolnak! :) -
#1308 Nem baszogatási célból írtam amit írtam se neked se vizipipának, csak a kérdésetekre válaszoltam és leírtam amit gondolok. Én szoktam járni ilyen underground megmozdulásokra és rengeteg ilyen gondolkodású srác van, akik csak úgy zenélnek mert élvezik. Nem árt ha kipróbálod. De sztem inkább kérj kölcsön cuccot, mert úgy se fogsz olyan sokszor zenélni hogy megérje belefektetni több száz ezer forintot. Vagy többen DJ-k álljatok össze és vegyetek egy komolyabb cuccot, amin mind tudtok gyakorolni és buliban is egymás után zenéltek úgy is szóval jobban megéri. A vizipipa zenéje annyiban inkább művészet, hogy ő újat alkot és nem meglévő zenéket teker össze. Persze ez nehezebb és nehéz eltalálni a jó koncepciót, de éppen ezért ez nevezhető művészetnek. Ennyi :) -
#1307 erről szól a zene :) -
#1306 dehogy ne csak szöveg legyen:
-
#1305 Kritikus-napot tartasz?:D
Amúgy köszi:) igen, én linkeltem azokat is, csak "művésznevet" váltottam:) (pff, amennyire én művész vagyok.. :\ ). Igen, egyszer valami híres DJ is kijelentette, hogy a mixelés akár gépen, akár élőben, nem tehetség, nem művészet, nem zeneszerzés.. és mégis csomóan úgy fogják fel :)
Eredetileg az első pár mixemet magamnak csináltam, mert nem tetszettek a számok közte outro-intro váltások, nem éreztem folyamatosnak a zenehallgatást. Aztán valaki mondta, hogy tegyem fel neki netre, mert tetszett.. Haverja is leszedte, neki is tetszett. Igazából még mindig saját célzattal "gyártom" őket, de azért van benne egy kicsi olyan is, hogy a "közönség" számára.
Amúgy most gondolkoztam azon, hogy van egy nagyon közvetett ismerősöm, akinek van DJ setje, és hogy azon is kipróbálom magam, hátha megy ott is. Mert élőben ugyan nehezebb ütemre pakolni a zenéket, mivel ott nem "látom" a zenét. :)
Igazából semmi afféle indulat nem volt, sőt nincs is bennem, hogy én most tök fasza gyerek vagyok, hogy tudok ilyet gépen, és majd hú de megmutatom, hogy micsoda művész vagyok:D Egyszerűen csak szeretem csinálni, és jól esik, ha azt az összeállítást hallgatom, amit én csináltam :) Ha ez tetszik másoknak, annak csak örülni tudok. :)
Egyik haverom mondta, hogy egyszer partizna úgy, hogy én csinálom a zenét, és ez egy kicsit elültette a bogarat a fülemben. Úgyhogy majd kipróbálom, ha nagyon nem megy, maradok a gépnél :) Ha csak kicsit nem megy, de nem esélytelen, akkor talán gyakorlok, hátha jobb lesz :) ha viszont az "egészjó" kategóriába tartozik majd, akkor szintén gyakorlás, aztán max egy kisebb házibuli keretében kipróbálom, mennyire találom fel magam a pult mögött :)
(bocs, ha túl sokat írtam, csak ez így hajnalban kijött:D) -
#1304 Sztem te linkelted anno a Kisbe mixeket is, nekem mind2 nagyon bejött. Egyezik az izlésünk igy nem nehéz jó zenét összemixelned, ha én vok a kritikus :D De hogy ne csak fényezzelek, ez egy válogatás album, ehhez nem kell dj-nek lenni, sőt még én is összerakom, mert a zenéket egymás után jó ütemre pakolni, nem tehetség kérdése ;) -
#1303 Sztem nem rossz, de sokkal jobb lehetne, ha végre elfelejtenéd ezt sok magas hangot. Ez a sok csipogás ami van benne, sztem totál elveszi az egész hangulatát. Am szinte minden hangkombináció jó benne, de együtt mégse az igazi. Meg ez a vinnyogó, csipogó dallam, tisztára mintha azt a 80-90es évekbeli szintis bandát hallanám, aki ilyen kozmikus zenéket játszottak. De mondom, nem rossz -
#1302 Belefér kateg(beggars is volt már itt!)
-
#1301 tied is durva :) -
#1300 kegyetlen jóó -
#1299 egészen a soundcloud 1#-ig pengették magukat :) -
#1298 részemről itt a tökéletesség nyehee ^^
http://soundcloud.com/noisia/labyrinth-earthquake-noisia -
#1297 gyerekek, ez egy tökéletes remix, minden benne van!
egész nap ezt élem
-
#1296 -
#1295 Ez egy kicsit mélyebbről kotortam elő.Olyan beteges is a hangulata!
http://soundcloud.com/unome-1/excision-subsonic-unome-remix -
#1294 hátnah :D -
#1293 ÉS én bemásolnám az egész ep-t:D
-
#1292 -
#1291 Mondd hogy aztakurvaélet:
-
#1290 utcsó 3: kibaszotthuáhuáh -
#1289 nekem most ez nagyon:
-