Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am meg:

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
valaki elmagyarázná, hogy miért? <#idiota>#idiota>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ephixa Ft Veela - Fall Silently
Úgy ahogy a fórumon, a zeneszerkesztésben is kezdõ vagyok. Tegnap visszaolvasgattam azokat a beszélgetéseket melyeket lejebb találtam és lenne egy kérdésem. Hogyan lehet társítani a massi-ot fl studióval? Láttam jópár videót youtubeon, hogy ottvan a massive ablak mint egy plugint az flstúdióban de nem találom hogy kell összerakni a kettõt, tudna nekem valaki segíteni ezügyben? és lenne mégegy, Tigeroo felajánlott pár file-t Jim Morrisonnak azokat esetleg én is elkérhetném?
A válaszokat elõre is köszönöm, Üdv GoEn!
http://atomicmedia.hu/blog/7-blog/169-atomicmediahu-zenei-palyazat.html
Üdv Atomic Media Team
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Srácok olyat kérnék tõletek ha ismertek olyan programot amellyel dubstep hangzásokat lehet generálni vagy akár csak egy zenébe beilleszteni-átalakítani pls írjátok le a nevét😊
Kösz elõre is 😊
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
ezer köszi!<#puszis>#puszis>
( csakhogy ne spammeljek😊 )
Van hozzá a neten jópár útmutató, hogy hogyan állítsd be, meg egy rakat elõre beállított hang is.