Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elég dubstep neked?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gumilap (Dub Phase)Kebab (Dub Phase)Confused (Dub Phase)Display (Dub Phase)
Mc Fedora
Behopp: 600huf
Extra: Dub Phase Soundsystem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nyisson neki valaki új topicot Brostep néven "amerikából indult 2011ben stb." szöveggel úgy is felkapott lesz azt lehet oda pakolni a Skrillexet meg a barátait.
Ezt nem bántásból írtam! Ide jöhetne a real dubstep a mélyebb hangzásával oda pedig ez az új kialakult brostep stílus.
Brostep "bruvstep" - Caspa, Rusko, Skrillex , Vexd, Borgore, Trillbass, Datsik, Excision stb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Dubstep zene? - Az meg mi a szösz?
A mûfaj lényege, eredete, kialakulása, fejlõdése, néhány elõadó stb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Deans List - Dear Professor (Eliminate Remix)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Real dubstep party at Corvintetõ! Év bulija már biztos számomra! Már teljesen be vagyok zsongva!

A gátor egy pillanat alatt szétrobban és a szívhez érve megragadja azt!
😄
-Mit mondott?
<#idiota>#idiota>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
<#eljen>#eljen>?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
mp3
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Késõbb van csak a drop, de ne tekerjetek bele!