Dubstep / Trap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nem is tudom ez még Dubstep-e de imádom<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
ROFLMAO<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

blackparty

Ez dubstepnek számít? xD

vagy is 😄DDDDDDD
Egy új magyar dubstep producer van a láthatáron, véletlenül botlottam bele 😄
TommyC
masszív remix 😊

dixitque deus fiat lux

lpmaskmancick
Jó kis ambient dubstep, szerintem neki is itt a helye.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

berczely
Csaj vokálos est. Powered by Alys Be.

Erykah Badu - On & On (Kromestar remix) - ez kivétel.

Kryptic Minds - Can't Sleep feat. Alys Be

Kryptic Minds feat. Alys Blaze - Time Flies

Distance - Falling ft Alys Be

tutituti
nekem közel van a kedvencekbe.Így elfér😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LeWyTy
Csak ez nem a humi ari topic<#idiota>

tutituti
egy kis humor is legyen😄D
http://soundcloud.com/djatat/avicii-levels-remix-full

Jim Morrison
ez megvan baromi jó minõségben? (nem yt konvertált)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

berczely
Peverelist - Roll With The Punches

Az alsó videó csak úgy odalett :S --
LeWyTy

Hasonlók jöhetnek még. <#eljen>
berczely
Hatalmas!
V.I.V.E.K - Asteroids VIP

berczely
Ez hasonló.

bujcsik555
Sziasztok.

Tudnátok nekem pár számot, elõadót ajánlani? Olyan hangzásvilágot keresnék mint ebben 0:40 és 1:20 között ami megy alap, vagy ebben majdnem végig. Nem tudom ilyet csak ezzel a gitáros módszerrel lehet-e elérni, de ha tudtok hasonlót nagyon megköszönném 😊

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kifli
Ezse annyira rossz tõle 😊

tutituti

lpmaskmancick
A Digital Mystikz is egyik nagy felhozója a dubstepnek ezért, csináltak elé sok dubstep számot õk is, illetve a tagjaik külön-külön is. (Coki és Mala)De elejében inkább dubot toltak.

J i GS a W

berczely
Illetve van most egy a dubstepbõl kialakuló új táncosabb, futurisztikusabb a dubstepbõl kitörõ mûfaj a hessle audio.

berczely
Csak, hogy 1-1 példa is legyen a tisztábban látás kedvéért. 😊

Dub
Digital Mystikz - Ancient Memories

Dubstep
VIVEK - Soundman

Brostep
Skrillex - First Of The Year

Ezek persze csak az én saját példáim amik hirtelen eszembe jutottak. Mindegyik mûfajban biztos lehetne találni jobb példát pl: mélyebb dubstepet, reggaesebb dubot és a többi...
A dubstep mélységét és erejét egy Function One vagy Dub Phase Sound Systemen lehet jól érzékeltetni vagy a kettõt összerakva <#nyes>

Adaaam
ok, thx 😊

everything's better with music

lpmaskmancick
A brostepre fõleg a torzított, gyors vibráló basszusok, nemnagyon van bennük szub-basszus, fõleg középhangok a dominánsak bennük. A dubstep-re pedig a sok szub basszus, sok visszhang (ezért is lett dub), kicsit lassabb, de nem feltétlenül szükséges bele wobble, anélkül is lehet dubstep a dubstep. Ebben a mély hangok a dominánsak.
DE! Ettõl szoktam agyfaszt kapni mikor valaki dub-nak hívja a dubstepet. Két külön mûfaj a kettõ. A dub a reggae alfaja, amit legtöbbször már meglõve reggae dalok újrakeverésével hoznak létre, elõtérbe hozzák a dobokat, basszusokat, és megspékelik sok visszhanggal és késleltetéssel, általában nem vagy csak részletekben tartalmaz éneket.

Adaaam
Azt meg tudnátok mondani hogy pontosan mi a különbség a bro és a dubstep között? Azt tudom hogy a felkapott elõadók akiket helytelenül dubstepesként említenek mint pl. skrillex brostep-hez sorolandó. Annyi hogy a dub mélyebb, lassabb, nincs benne olyan "drop" mint egy brostep számban?

everything's better with music

lpmaskmancick
Annyira megfogott ez a dal. 😊

jó lett <#eljen>

és hogy legyen zene is:
LeWyTy
Csináltam

tutituti

tutituti
húzós lett!

LeWyTy
Metált bírod?

blackparty
Egész jó <#eljen>

Panzeradler
Remélem nem gond, hogy itt kérdezem, de nagyon érdekel a szám címe és dubstep 58:00. köszöntem<#wave>
ez is hasonló:
TommyC
két gigász:

dixitque deus fiat lux

LeWyTy
Ebasztam bocsi ezt a kartam.

LeWyTy
Nemröhög<#mf1><#taps><#eljen><#worship>

Törölt felhasználó
nagyon jóó!😊
blackparty

Törölt felhasználó
Remek zenék😊
mellesleg mindegyik zenét meghallgatom, csak nem írok semmit (és gondolom sokan vannak még rajtam kívül így) 😊 csak azért írtam, hogy köszönjük a postolásokat, nem hiába valók, akárhogy is tûnnének annak 😊