Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Erykah Badu - On & On (Kromestar remix) - ez kivétel.
Kryptic Minds - Can't Sleep feat. Alys Be
Kryptic Minds feat. Alys Blaze - Time Flies
Distance - Falling ft Alys Be
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://soundcloud.com/djatat/avicii-levels-remix-full
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tudnátok nekem pár számot, elõadót ajánlani? Olyan hangzásvilágot keresnék mint ebben 0:40 és 1:20 között ami megy alap, vagy ebben majdnem végig. Nem tudom ilyet csak ezzel a gitáros módszerrel lehet-e elérni, de ha tudtok hasonlót nagyon megköszönném 😊
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Dub
Digital Mystikz - Ancient Memories
Dubstep
VIVEK - Soundman
Brostep
Skrillex - First Of The Year
Ezek persze csak az én saját példáim amik hirtelen eszembe jutottak. Mindegyik mûfajban biztos lehetne találni jobb példát pl: mélyebb dubstepet, reggaesebb dubot és a többi...
A dubstep mélységét és erejét egy Function One vagy Dub Phase Sound Systemen lehet jól érzékeltetni vagy a kettõt összerakva <#nyes>#nyes>
DE! Ettõl szoktam agyfaszt kapni mikor valaki dub-nak hívja a dubstepet. Két külön mûfaj a kettõ. A dub a reggae alfaja, amit legtöbbször már meglõve reggae dalok újrakeverésével hoznak létre, elõtérbe hozzák a dobokat, basszusokat, és megspékelik sok visszhanggal és késleltetéssel, általában nem vagy csak részletekben tartalmaz éneket.
everything's better with music
és hogy legyen zene is:

mellesleg mindegyik zenét meghallgatom, csak nem írok semmit (és gondolom sokan vannak még rajtam kívül így) 😊 csak azért írtam, hogy köszönjük a postolásokat, nem hiába valók, akárhogy is tûnnének annak 😊