Ingyen letölthető az új Broken Sword

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, remélem mindenki örülni fog a jó hírnek: BS25 magyarítás
IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy nem. A nyelvcsalád közel sem azonos a "nyelvvel".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
Jelzem, a játék tud angolul, és nemsokára magyarul is tudni fog.(dolgozom rajta)
Amúgy Nico, nem meghal, hanem eltûnik....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

HöfEE
Ennyi erõvel a magyar is és még rengeteg más nyelv is az. Hülyeség. Mellesleg németül elég sokan beszélnek, kb 150-180 millió ember.

Gerbill
Ez egy fanmade játék, mit vársz tõle, hogy majd 6 nyelvre lefordítják? Nyilván a németek voltak a célcsoport.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Tinman
Tõlem lehet Gall, akkor is kapásból pár millió játékos mínusz globálisan, ha németül megy a játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem is azt mondta hogy nem az, hanem arra célzott, hogy a németet senki se használja a németeken kívül ebbõl kifolyólag "holt" nyelv 😊
Csak szólok, hogy az angol az egy germán nyelv.

Minden jog fenntartva!

Itt a cél nem a nyereség volt, hanem "ismerté" vállás. A készitõket azonnal felszívja valamelyik játék gyártó cég.

Tinman
Meghal Nico? Micsoda baromság már ez??? ^^

A másik, hogy holt germán nyelveket ki beszél? ANGOL emberek ANGOL-ul beszélnek még Szomáliában is.
Német = bukta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.