A Max Payne rendezője kiharcolta az enyhébb korhatárt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a diehardból csak az a mondat hiányoztt hogy "hé f.szfej nincs egy ki....ott aszpirined?Qrvára fáj a fejem..."
Tikal
az hogy ezt ne ma sziv tv-n fogják adni, ugyanmár, egyszemélyes háboru 😄
más filmcim ötleteid is voltak? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

na ja. itthon tájékoztató jellegû a korhatár, odakint keményen betartatják.
Amerikában figyelnek ezekre a dolgokra. Legalábbis jobban, mint itthon.

BF3: csucsorr

tommyg
nem is mondta egy szóval se hogy van

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Mirõl beszélsz? Itthon nincs R korhatár.
NEOreg3
én találtam ki, mondd mi a baj vele?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tiniket kizáró R-es korhatárral fog moziba kerülni
ezmi?
10 évesen is beülhetsz 18as filmre még diákjegyet is adnak
Nem tudom ki volt az a nem normális magyar filmes ember aki kitalálta a Max Payne mellé ezt a hülye egy személyes háború alcímet -.-

Dynamic
Nem lehetne inkább csak simán Max Payne-ként emlegetni a filmet?
Azt még azért hozzá kell teni, hogy lessz majd egy specikó DVD is amolyan rendezõi változat ahol a vágatlan filmet nézheti meg a nagyérdemü

tommyg
hát nem, de nem is kell bele ömlõ vér, meg embermaradványok repülése

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nethyrrea
de ha ebbõl is egy olyan langyi trágyát csinálnak mint a die hardból akkor haragudni fogok kicsit. mivel a max payne mint játék, már alapból nem egy PG-13 téma.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

az hogy nem vágott ki a az eredetileg is filmbe kerülõ képkockák közül egyet se..
tommyg
miaz hogy kivágott pár KAMU képkockát?

Teljesen igaza van. Az amcsik furcsa népség. Ha húsdarálóba darabolod a saját anyád, az simán belefér a 13-as korhatárba, de ha mindezt nõként teszed melltartó nélkül átlátszó pólóban, az már nem.<#zavart2>
immovable
"Az MPAA azzal, hogy megadta a Sötét lovagnak a PG13-t, gyakorlatilag leszopta a Warner Bros. farkát".

😄DDDDDDDDDDDD