Tényleg rákkeltő a mobil?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak vastag a koponyád. 😊 Viccet félretéve, a különbözõ mobiloknak különbözõ a sugárterhelése, bár erre vannak elõírások is. Mindenesetre érdemes sokat telefonálóknak headset-tel használni és lehetõleg a testtõl legalább 20-30cmnyire tárolni (ez számít a mobilok által használt frekvenciák ún. közelterének, ahol jelentõsen nagyobb az sugárzási energiájuk, mint ezen kívül), illetve ha erre nincs lehetõség a képernyõvel a test felé tárolni, mivel abba az irányba többnyire árnyékoltabb az antenna, hogy könnyebben betarthassák az elõirásokat.
Nekem sokszor volt olyan,h 3-4 órákat telefonáltam sok héten keresztül,de köszönöm jól vagyok :-)
Beszélj mobilon egy órát folyamatosan.. csináld ez 1 hétig.
Ne tõlem kérj aszpirint.
Vezetékesen u.e. no problem.
Ne tõlem kérj aszpirint.
Vezetékesen u.e. no problem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem egyértelmûen rákkeltõ!
Tele van nehézfémmel, aromás szénhidrogénekkel, meg ilyenekkel. Megoldás, hogy ne együnk túl sokat belõle!
<#hehe>#hehe>
Tele van nehézfémmel, aromás szénhidrogénekkel, meg ilyenekkel. Megoldás, hogy ne együnk túl sokat belõle!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Brávó! Miként dobjunk ki 30 millát a semmire kérdés válaszát olvashattuk.