1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#1463 Megmondanátok hogy miért szavaztatok Szőkére? Semmi bajom vele, de hogy király nem lehet az biztos.
És hogy miért? Mert nem csinált semmit szinte az elmúlt hetekben(jó így is többet csinált mint Oszkár, de akkor is).
Szóval szerintem nem érdemli meg. Ha már király akkor Gjon Rambo:D! -
#1462 Újabb szavazás,tessék szavazni ;) -
#1461 ja de,már jó :DD -
#1460 nekem még most sem :O -
#1459 ez meg balázs bátorság próbája XD -
kocsisgabor9999 #1458 Balázs
Paki kaki -
Dean Winchester #1457 nekem bejön az rtl és a celebvagyok oldal is :D -
#1456 enynire szemfülesek vagyUNK?XD -
comer #1455 Hali!Én a Győzikés YESTUDAY-t keresem tud v.ki v.mit? -
#1454 na lol és tényleg :DDDD -
#1453 érdekes az rtl klub honlapja azóta nem érhető el :) -
#1452 #1450 :DDD Várja a rajongók hívását amikor hazaér :D -
Dean Winchester #1451 ja, a poén az ,hogy balázs említette hogynem mutatják közelről :D
erre többször is közelről olvashatóan lehetett látni!
am érdekes,mert volt ott papír is akkor miért irták ki a számát a polóra ? -
#1450 akkora betűkkel írta rá, mintha azt akarta volna elérni, hogy mindenki lássa :D hát összejött XD -
#1449 jaja, és ráadásul tök közelről mutatták, most kb másfél millió embernek van meg gjony telefonszáma :DD -
#1448 ja, ezt nem is figyeltem :D és az adásban látszódott? xD de gáz XD -
#1447 felírta a Pákó pólójára :D -
Dean Winchester #1446 elviszi magával,erre nem gondoltál? -
#1445 LOL! Tényleg? Honnan?:D -
#1444 honnan tudjátok? :D -
#1443 309410169 :D -
#1442 ennél közelibb nem is lehetne már XD -
#1441 69 a vége bocs:D -
#1440 Gjon nem mehet, mert neki Manyival kell maradni. Mert ha ő nincs akkor:
1: Manyi depressziós lesz
2: Szerintem 1 nap alatt elpusztulna, mert nem foglalkozik senki velexD! -
#1439 309410139 asszemXD -
Dean Winchester #1438 megvan gjon telefonszáma Xddd lol
-
#1437 szintén -
Dean Winchester #1436 pákó ment,engem ez meglepett!
azt hittem gjon megy. -
#1435 pápá pákó :D -
#1434 wháháh, ez egy KOCSOG XD -
Dean Winchester #1433 nem is zavar,hogy nem leszünk baratok...ez egy kocsog
=D
pákó megmondta,röviden tömören :D -
#1432 Ja ok. thx -
ShaiHulud #1431 "Az RTL Klubnál kérdésünkre elmondták, hogy a valóság nem ilyen izgalmas. "A Celeb vagyok, ments ki innen! argentin forgatási helyszínén az utóbbi napokban több hatóság - így többek között a munkaügyi és a bevándorlási - is ellenőrzést tartott. A bevándorlási hatóság ellenőrzését a jövő héten még folytatja. Munkatársaink argentínai tartózkodását - ide értve a hatósági engedélyeket is - a külföldi tévékkel való koprodukciókat érintő jogi szabályozást is jól ismerő argentin produkciós partnerünk iránymutatása alapján készítettük elő. Partnerünk a forgatás előkészítésekor arról tájékoztatott, hogy munkavállalási engedélyre kollégáinknak nem lesz szüksége, hiszen kollégáink Magyarországon kapnak fizetést, magyar cégekkel állnak szerződésben, és az általuk készített műsor is Magyarországon kerül sugárzásra. A vizsgálat elhúzódásának többek között éppen az az oka, hogy az argentin hatóságok ezen tények igazolását kérték az RTL Klubtól, így az igazoláshoz szükséges dokumentumokat Budapestről küldjük meg, miután elkészíttettük az iratok hivatalos spanyol nyelvű fordítását."
"A hatóságokkal munkatársaink és produkciós partnerünk mindenben együttműködik, esetleges bírság eddig nem került szóba. Az ügy megnyugtató rendezéséhez szükség esetén kérni fogjuk a Buenos Aires-i magyar, illetve a budapesti Argentin nagykövetség segítségét is. A folyamatban lévő hatósági vizsgálat természetesen a produkció munkáját nem befolyásolja, azaz a nagysikerű Celeb vagyok, ments ki innen! szerda esti döntőjéig továbbra is minden este 19:05-kor élőben jelentkezik Argentínából az RTL Klubon" - válaszolta Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója." -
ShaiHulud #1430 semilyet -
#1429 Milyen büntetést kaptak? -
ShaiHulud #1428 nem akartak egetni lehet:D nem illet volna a ferfiva avatasos ceremonia melle:) -
CsőKujts #1427 Azt nem tudom, hogy egy olyan ember aki kizárólag a külseje miatt vitte valamire, hogy kritizálhat meg bárkit is az esze miatt. Még ha einstein mondaná is bunkóság lenne. De Ez... Ilyen elszállt egy homokos t mint ez az Oszkár régen láttam ennek komolyan drukkolok hogy történjen vele valami szar az életben. Majd akkor megtanulná asszem. -
#1426 jahbazz, az mekkora volt :DDDDDDA:SD_SA:DSA:D:AD -
#1425 Gjon milyet előrre borult XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1424 hát a reklámban eléggé visított Pákó a kígyós vájúnál. És általában az ilyeneket benne szokták hagyni. De végülis mindegy.