Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mar updatelodott, hogy csak nagyobb a fustje, mint a langja a dolognak. (legalabbis rtl klub szerint😊 )
viszont nem volt szo arrol a kis legyezos csajrol a mai adasban. mmhmmm <#finom>#finom>
viszont nem volt szo arrol a kis legyezos csajrol a mai adasban. mmhmmm <#finom>#finom>
Ajjaj... Bajba lesznek Balázsék😮... Részvétem Jani és Balázs családjának😞...xDDDD
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
ez nem HC-jungel, nem a predator 4 forgatasa 😛
Mióta van térerõ a dzsungelben?
ketlem elhagyhatjak a tabort. ha erre nem lenne szabaly, mar lattathunk volna par kalandot.
Hát pedig az Argentin hatóságokkal nem lehet packázni ott rettenetesen csunya dolgok történtek.
"de ha mondjuk nyaralok" itt a lenyeg😛 ok nem nyaralni vannak. 2-3 hetet kibirni olyan emberek kozt akik nem a haverjai alapbol nem feltelten moka es kacagas. foleg ha nezed hogy ott az a taho onimado gjon.
Azt jól láttad! Ezzel bizonyitotta mennyire szar ember. Ugyanis homokos és fajgyûlölõ is egybenm nem értem ez a kettõ hogy jöhet össze. Azt hinné az emberm hogy a melegek legalább tolerálják a másságot.
pontosan ezt akartam irni én is,hogy régen mikor nem volt telefon akkor bezony nem lehetett kommunikálni a rokonokkal!
szal tényleg kikéne haszálni az otlétett sokféle módon.
és ja egy kicsit távolabb menni a tábortól!
jó mondjuk ez nem hasonlítható össze egy sima nyaralással mert az jobb vmivel 😄 nem vagy kötve egyálltalán semmihez sem.
de azért 80%ban hasonlítható =)
am emlékszem anno 10 éves lehettem körülbelül és kiutaztam (igaz csak 10km) keresztapámékhoz 1 hétre kb és nem volt telefonunk és biza nem sírtam,hogy nem láthattam a szüleimet!
eltöltöttem az idõt sokféle tevékenységgel majd otthon meséltem az élményeimet 😊
szal tényleg kikéne haszálni az otlétett sokféle módon.
és ja egy kicsit távolabb menni a tábortól!
jó mondjuk ez nem hasonlítható össze egy sima nyaralással mert az jobb vmivel 😄 nem vagy kötve egyálltalán semmihez sem.
de azért 80%ban hasonlítható =)
am emlékszem anno 10 éves lehettem körülbelül és kiutaztam (igaz csak 10km) keresztapámékhoz 1 hétre kb és nem volt telefonunk és biza nem sírtam,hogy nem láthattam a szüleimet!
eltöltöttem az idõt sokféle tevékenységgel majd otthon meséltem az élményeimet 😊
Azt nézném meg az ilyen tóthgabi mit csinálna ha mondjuk inditanának még 5 mûsort és végig ott kéne maradnia. Személy szerint fellógatnám ilyen faketrecbe. Nem volt vele semmi bajom de olyan prinyó hogy az már fááááj.
Ez az egész mûsor vicc végig ott a keze az embernek az irányitón mert néha már annyira gáz hogy muszáj elkapcsolni.
De a pálmát nálam a Kristóf vitte nem baj minden jó ha a vége jó már biztos kõkeményen beakasztott neki a haverja. Fújj. Ja bocs amugy tudom hogy itt sok a homokos. 😄
Ez az egész mûsor vicc végig ott a keze az embernek az irányitón mert néha már annyira gáz hogy muszáj elkapcsolni.
De a pálmát nálam a Kristóf vitte nem baj minden jó ha a vége jó már biztos kõkeményen beakasztott neki a haverja. Fújj. Ja bocs amugy tudom hogy itt sok a homokos. 😄
Hmm..nincs laptopom,hogy írjak,meg igazából nagyon telefonálni sem szoktam,hisz 2 hétig csak kibírom valahogy.Jah és nemhiszem azért csak úgy a nyaralásból hazaröppensz.Meg azért ne mondd már hogy max!!!!2 hetet nemlehet így kibírni,hogy ne sírjon,meg beforduljon az ember?! Mert nem fogságban vannak,vagy ilyesmi,önként vállakoztak,és még fizetnek is érte.Régen amikor nemvolt telefon meg egyebek,elmentél max küldtél egy lapot.Hmm..csak leírtam a gondolataimat..:-)
Go Jeff Go!!!!
Jó az oké hogy te elmész nyaralni kettõ hétre és te nem sírsz stb., de tudod te bármikor felhívhatod a ismerõseid/családtagjaid,vagy írhatsz nekik a Laptopról, sõt ha hiányoznak haza mehetsz, de õk semmit nem tudnak.
Se telefon,se laptop és nem mondhatják azt hogy: Na én most mentem haza... Szóval ebben különbözik.
Se telefon,se laptop és nem mondhatják azt hogy: Na én most mentem haza... Szóval ebben különbözik.
Szõke András hozza amit vártam tõle, bár kicsit jobban befordult a kelleténél. Az látszik, hogy hatalmas mûvész és nem a képmutató fajtából, mint a 17 aranylemezes, meg annyi kitüntetésem van mint Sztálinnak Delhus Gjon Rambo...
Tegnap is csak Õ beszélt a két máléról akik elmentek "nagy titokban". Hatalamas szíve van😊
Tegnap is csak Õ beszélt a két máléról akik elmentek "nagy titokban". Hatalamas szíve van😊
The Matrix has you...
Nemtudom,de tényleg ennyire megviseli az embert ha távol van max 2 hétig a családjától? Én azért az érzelmesebbek közé tartozom,de ha mondjuk nyaralok..nem sírok egész nap,és esem kétségbe , mi lehet otthon. Inkább gyûjtöm az élményeket,hogy valamit áttudjak adni,vagy mesélni. Jah fõleg,hogy még én fizettem is érte. Mi lenne velük egy háborúban?Vagy mondjuk kolumbiai gerillák fogságában? Azért ez picit nekem sok!Én valszeg az életben nemjutok el Argentínába,vagy az Iguazu vízeséshez,meg dzsungelbe,max rekettyés,vagy valami borókásba,na jó sima erdõ még bejátszik.
Ja meg azt nemértem,hogy a tábort nem hagyhatják el? Mert én azért csak körbenézném mi van a dzsungelben.Jó nem olyan messzire csak úgy mégis.Pl:érdekelnének az élõlények,még a rovarok is.Vagy ott sterilizálva van a környezet? Mert az ,hogy ott fekszenek egésznap,és várják lesz e valami feladat,nem valami "izgalmas".
Ja meg azt nemértem,hogy a tábort nem hagyhatják el? Mert én azért csak körbenézném mi van a dzsungelben.Jó nem olyan messzire csak úgy mégis.Pl:érdekelnének az élõlények,még a rovarok is.Vagy ott sterilizálva van a környezet? Mert az ,hogy ott fekszenek egésznap,és várják lesz e valami feladat,nem valami "izgalmas".
Go Jeff Go!!!!
okosan már Lacika!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<#ejnye1>#ejnye1>
A papagáj a széria végén szó szerint nyálas lesz Gjhontól. <#bohoc>#bohoc>
http://avp2010.b13.hu/
tóth gabi haljon meg hazafele úton , zuhanjon le a repülõje<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
khm...khm...
ja egyik szemem sír a másik nevet =D
sír mert nem látom szenvedni , viszont nevet mert végre nem fog idegesíteni!
sír mert nem látom szenvedni , viszont nevet mert végre nem fog idegesíteni!
na végre😄
de a gjon papagályozása is idegesit picit
<#boxer>#boxer>tóth gabit kikéne ütni ez nem igaz... van neki fanklubja? van aki õt szereti????????????
ez hihetetlen mint egy 9 éves gyerek,rinyál mindenért :@
ez hihetetlen mint egy 9 éves gyerek,rinyál mindenért :@
na annyira azért már nemértek, még csak pár hónapja tanulok.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
mondasz vmit X-D
akkor amit most leírtál ird le spanyolul 😛
=D
=D
am tök jó hogy spanyolt tanulok 😄
értem amit mondanak 😊
értem amit mondanak 😊
"cocodrilo grande!"
hú azér szegény, pont mondta az elején hogy bármi jöhet csak krokodil ne 😄
respect Andinak, ügyes volt, nem sírt mint ez a hülye Gabi, idegesít már nagyon el kéne mennie.
hú azér szegény, pont mondta az elején hogy bármi jöhet csak krokodil ne 😄
respect Andinak, ügyes volt, nem sírt mint ez a hülye Gabi, idegesít már nagyon el kéne mennie.
na jólvan, húzz be egy arcoskodást, aztán leállíthatod magad...
<#eljen>#eljen><#gonosz2>#gonosz2>
hehe, gabi 3x-orra is pofára eset a lehet hogy te mész részben. szívjon csak. nem úgy van hogy zsebre vágjuk a lét és már megyünk is.
Ennyi kibaszott mûérzelmet, én még életemben nem láttam.
Hallod jóh Andi telózzon családjának basszus. Gabi 20 v 21 éves sír itt beszarok bazmeg. komolyan.
a 2percest ugy oldanám meg,hogy egyenlõ legyen az esély : senki se telefonáljon.
gabi cigizik megint ,vagyis cigizett 😞
ááá miért adnak nekik cigit?????? szennyezzük a környezetet????? ááá bannt nekik 😄
ááá miért adnak nekik cigit?????? szennyezzük a környezetet????? ááá bannt nekik 😄
Hát ez érdekes lesz. Viszont ez a Jani meg Balázs nagyon faszaxDDDD!
😄😄 hát jah😄
telefon lesz a kincsvadászat nyereménye.
érdekes...
hogy oldjak meg azt,hogy ki telefonáljon 😊engem nem izgatna,nem telefonálnék az tuti.
az volna a röhej ha vki olyan telefonálna aki ma utazik haza
érdekes...
hogy oldjak meg azt,hogy ki telefonáljon 😊engem nem izgatna,nem telefonálnék az tuti.
az volna a röhej ha vki olyan telefonálna aki ma utazik haza
nem azt kérdezte,hogy aggódtok-e hanem azt ,hogy
nem érdekel mivan velük?😄 mondjuk majdnem ugyanaz...😄ddd
nem érdekel mivan velük?😄 mondjuk majdnem ugyanaz...😄ddd
Ja most már Gabi kedveli Pákót mer elment a buzija, meg britney
Hát Pákó ez kéész...😄
meglehet😄
rippel beszélt vele most fent! azaz rávilágította a helyzetre...
szal úgy gondolja,hogy megtett mindent amit tud,hogy segítsen neki ezek után döntsön pákó ahogy akar..
sztem erre érthette,hogy nem agóddik érte az eddig történtek/beszégetés miatt.
szal úgy gondolja,hogy megtett mindent amit tud,hogy segítsen neki ezek után döntsön pákó ahogy akar..
sztem erre érthette,hogy nem agóddik érte az eddig történtek/beszégetés miatt.
Rippel is jó nagy fasz amugy. mondja elõbb Pákónak, h rám számíthatsz. most meg mutatták , h milesz a szünet után és a Szõke kérdezi h egyáltalán nem aggódtok Pákóékért? Ha jól hallottam Rippel meg: nem
lehetén n hallottam jól
lehetén n hallottam jól
Utááááááááálom Gabit! rühellem, szavazzák már ki!!!!!!!!!!!!
azért túlzás tényleg ennyire papagálykodni ...
ja lehet,nem vettem észre..de bíztos nem lehet naon veszélyes mert élettel nem játszhatnak a mûsorban!
de azért akkor is kemény volt =D
de azért akkor is kemény volt =D
bazz ez kemény volt😄😄 respect Andi!