83
Ide mindenki, aki szereti ezeket az imádnivaló teremtményeket
  • ramerone
    Mondjátok csak van valamelyikőtöknek mikrochip beültetve a görijébe? A multkor rám hozta a frász majdnem megpattant tőlem. Két utcával arrébb kaptam el. Azóta azon tanakodok, hogy kéne neki egy azonosító. Van valamilyen tapasztalata valakinek? Zavarja, ha benne van? Azt hallottam, hogy kutyákat macskákat nem zavar, na de a görik mások ugye....
  • minigirl
    Jajj, most látom, mi nyílt itt! :)
    Én is imádom a göriket, van pár barátom, akiknek van. :) Nekem sajna még nincs, mert az albérletbe nem vihetek állatot. (elég, hogy ott vannak a lakótársak... xD)

#40: Ha megfelelően vannak ápolva, akkor nem büdösek, sőt! :)
  • Lord Nomak
    Nekem egy volt de idő hiányában visszaadtam Balázsnak a tündér kennel tulajdonosának.
  • Mirk
    aranyosak és okosak is de úgy hallottam elég büdösek:)

és most eszembe jutott a vadak ura című film amiben a főhősnek két vadászgörénye van, megyek le is töltöm.
  • RoR zsozso
    Mint írtam az unokatesómé,hozzá meg nem járok sűrűn :D
    Majd ha feljön MSN-re akkor megkérem dobjon át pár képet.
  • moszkito99
    Szevasz Zsozso!

Csinálj már róla képeket :D, megnézném, ahogy befészkeli magát a cipőbe :D.. Akkor majd én is neki adom a régi cipőimet, amikben kertészkedtem, de ha abba belemászik, soha többé nem jön ki, attól félek
  • JürgenKlinsmann
    Nocsak Ismerem az MVK-t magam is. Rendszeresen szemezgettem a kezdetekben arrafelé:D Tudom ajánlani én is. A tündér kenel pedig azért jó szerintem mert a felelős állattartás hét alapszabályát írja le, és segít a konkrét dolgokban, mint pl. mennyi kalória kell egy nap, tanítás, játék, stb. Nem ajánlottál rosszat Nomak:)
  • RoR zsozso
    Szerintem téged kellene bezárni egy elmegyógyintézetbe ;)
  • RoR zsozso
    Unokatesómnak van vadászgörénye,nagyon jófejek tudnak lenni :) De azért figyelni is kell rájuk nagyon rosszcsontok,és a cipőket nagyon imádja :D Unokatesóm melós büdös cipőjébe bedugja a fejét úgy h. csak a hátsó lábai vannak kint :D
    Próbáltam lefotózni de egy tized másodpercre nem állt meg így ez elmaradt :D
    Majd ha legközelebb megyek lekapom,legalábbis igyekszem :)
  • moszkito99
    Köszi az oldalakat, király.. Hamarosan teljesjogú tagként fogom őket böngészni :).. Neked hány görid van?
  • Lord Nomak
    Erre meg csak annyit: 14 alatt. ^^
  • Lord Nomak
    Örömmel látom nyílt egy ilyen topic. Indításnak akkor ajánlanék 2 honlapot az egyik az MVK honlapja a másik pedig magyarország egyik legjobb kenneljének a honlapja, a kennel gazdája az MVK alapítója is egyben. +fav persze.

Have fun.

Magyar Vadászgörény Klub
    Tündér Kennel
  • ramerone
    Jó volna, ha az anyám is így gondolkodna:D Gyűlöli a görimet. Nem is mondtam el neki, hogy van, mert nem jár a szobám környékére. Csak egyszer. Volt nagy sikítás:) Azóta kicsit megbékélt. Nem jön a szobámba, én pedig úgy viszem fürödni és sétálni, hogy mutter ne lássa:) Kompromisszum:)
  • moszkito99
    Apa, leszel az apukám? :D
    Nem vagyok egy trendmájer vagy divatmajom, nem lesem lépten nyomon a kifutókat, meg a trendeket, de ezek a jószágok egyszerűen imádnivalóak :).. Ezért is kell egy..
    Vadvagyok, köszi a linket, majd este megnézem.. Hasznosnak tűnik..
  • Sephi
    Enyém elrágta az övet... és eltűnt :( Azóta sem.
  • JürgenKlinsmann
    cseles
  • Énvagyokazapád
    találtam :)
  • moszkito99
    Ez nagyon cukker.. Tied, vagy netről van? Azért tudnak vadulni ezek a jószágok, ahogy néztem képeket.. Hozzám jövőhéten érkezik egy ilyen tünemény.. Csak éjszaka le ne rágja rólam a húst ..
    De nagyon félek ettől a féregmizériától.. Lehet szkafanderbe bugyolálom sétáltatásnál, és csak a kis pöckének vágok lukat.. Így biztonságosan élhetünk együtt
  • vadvagyok
    Na voltam olyan béna, h kihagytam a linket, de itt van!:P
  • vadvagyok
    NA kacsa, és a többiek, itt van ni egy link, názni megfele! Bár a Dzsini linkje sem rossz;) Ez az oldal kifejezetten a féregtelenítést írja le, h hogy kell+stb, nézd meg, aztán kérdezz:D
  • JürgenKlinsmann
  • kicsikacsa23
    Húú, köszi szépen a linkeket, nézem is át:)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor vannak görény lakótársaid is így. :D
  • Énvagyokazapád
    áááá ezek nagyon fainak :D

• Dzsini
    ezen az oldalon elég sok jó információt találsz a görénytartásról, és sok gazdát, akik szintén tudnak segíteni (lakótársaimnak van 3 görényük, ők ajánlották).
  • kicsikacsa23
    Hát azt nagyon megköszönném! Folyamatosan figyelem a fórumot meló mellett, de hát ez egy tékában már csak így megy:P
  • JürgenKlinsmann
    Hajrá Moszkitó:) Ja én tudok egy videót ami a rettenet csimborasszója:D Érdekel? video
  • moszkito99
    Zomzerg, ráderesztem a leendő vadászomat :D.. Bizonyosan csak az olyan életunt arcokra harap rá, mint te! Láb-kéz-arc nem marad érintetlenül :D..
  • vadvagyok
    Azt tudom mondani, h minden húsevő állatot kell féregteleníteni, hiszen bármelyikük magában hordozhatja, akár a szőrén is. Úgyh mindenképp kell oltani, nézz utána neten, vannak honlapok, majd keresek, csak most mennem kell:)
  • Tinman #14
    Baromi sok a görény már így is ebben az országban
  • kicsikacsa23
    Látszik milyen rosszul érzi magát az ember mellett:D
  • JürgenKlinsmann
    nos. Erre gondoltam:D:D:D
  • JürgenKlinsmann
  • JürgenKlinsmann

tényleg rettenetesen érzik magukat. Majd bele pusztulnak:) Ennél nagyobb pofátlanságot mint állatot tartani! Hát hallatlan:D Ja én is hallottam. A doki is mesélte, hogy nem túl szép dolgokat tud még velem is művelni ha elkapom... Azóta rendszeresen járunk...
  • moszkito99
    De ha veszélyes környezetben sétáltatod, vagy éltek a görcsöddel :), akkor ajánlott havonta féregteleníteni.. Hihetetlen, de ember is lazán fertőződhet.. Kisgyerek homokozóban, nagyobbak kutyaszőr által.. Van is valami videó, de most nem tudom a linket, majd megkeresem..

Üdv: Cérnametélt
  • kicsikacsa23
    Hát köszönjük a hozzászólást, de nem úgy látom rajta, h szarul érezné magát.:) Bár lehet te jobban tudod. Egyébként meg nincs bezárva, sőt, de ennek ellenére nem nagyon próbálkozik, inkább jön utánam. Persze biztos te jobban tudod;)
  • Mersant
    "eroszaktevo kis geci vagy ha kenyszerrel bezarva tartod egy kertben, lakasban"
    ez minden allatra ervenyes...mindegyik szivesebben rohangalna, repulne, uszkalna a nagyvilagban minthogy barhova is be legyen zarva
  • zomgzerg
    VADASZgoreny = nem haziallat
    eroszaktevo kis geci vagy ha kenyszerrel bezarva tartod egy kertben, lakasban
  • kicsikacsa23
    ettől féltem, nem elsz ez olcsó mulatság... DE elég ránézni, és már megérte:)
  • JürgenKlinsmann