Vadászgörény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Have fun.
Magyar Vadászgörény Klub
Tündér Kennel
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
---life is a give me 5---
Nem vagyok egy trendmájer vagy divatmajom, nem lesem lépten nyomon a kifutókat, meg a trendeket, de ezek a jószágok egyszerûen imádnivalóak 😊.. Ezért is kell egy..
Vadvagyok, köszi a linket, majd este megnézem.. Hasznosnak tûnik..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
De nagyon félek ettõl a féregmizériától.. Lehet szkafanderbe bugyolálom sétáltatásnál, és csak a kis pöckének vágok lukat.. Így biztonságosan élhetünk együtt <#eplus2>#eplus2>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
is it okay if i think its lame to dance?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tényleg rettenetesen érzik magukat. Majd bele pusztulnak😊 Ennél nagyobb pofátlanságot mint állatot tartani! Hát hallatlan😄 Ja én is hallottam. A doki is mesélte, hogy nem túl szép dolgokat tud még velem is mûvelni ha elkapom... Azóta rendszeresen járunk...
Üdv: Cérnametélt
ez minden allatra ervenyes...mindegyik szivesebben rohangalna, repulne, uszkalna a nagyvilagban minthogy barhova is be legyen zarva
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
eroszaktevo kis geci vagy ha kenyszerrel bezarva tartod egy kertben, lakasban
Keresgettem ,de nem találtam hasonló témát, pedig úgy érzem szükséges lenne, hsizen egyre több kis göri rohangá szerte az országban. Szívesen várunk mindenkit, aki tud segíteni a kezdõ tulajoknak(mint pl én), h felelõsségteljesen tudják nevelni az állatukat. Elsõ körben megkérdezném, h tudja-e valaki, h milyen oltásokra van szüksége a görcsnek, és kell-e féregteleníteni?