9
-
#9 Jurassic Park 4-et akarok -
Gilgamesh #8 ""Katedrális filmet a nézőknek ""
Ha Fawcett/Fonyódi tizenéveim bearanyozó eposzáról beszélsz, naná, hogy ! Persze ma már érdekes pofákat vágnék egy-egy jelenetén, de sebaj, Spielbergről van szó!
Nem is tudtam egyébként, hogy a JP-t és a Schindler listáját egyidőben készítette. Dehát itt a siker és a minőség receptje, zsupsz a nyakába féltucat projekttel! -
Yutani #7 Sci-fit a népnek, de igényeset! Kit érdekel az a régi képregényfigura, ami ráadásul francia? -
GG #6 Ja legnagyobb gáz a halállistát (death note) is újra forgatják amcsiba. Ez valahol olvastam. -
GG #5 Nekem feldolgozásnak tünik, nem volt valami hasonló nevű volt valami számmal a végén? :P -
#4 "kihátrált Spielberg Tintin-trilógiája mögül és ezért a francia képregényhős filmes kalandja újra leparkolt valahol a távolban."
Hála a jó égnek, reméljük sosem készül el, akkora ciki az egész karakter mint ide lacháza, élőszereplős tintin KÁMÁÁÁÁN -
Wittgen #3 Kicsit kezdem unni, hogy mindenféle sci-fi/fantasy főszereplője gyerek.
Katedrális filmet a nézőknek -
LumberJacK #2 Hű, John Wyndham az egyik kedvenc íróm, bár engem igazán a "Triffidek napja" fogott meg, abból elviselnék egy modern változatot. : ) -
CaptainRumi #1 "Tintin sehogyan sem akar összejönni"
mekkora marhaság....
Spielberg a Dreamworks keretein belül fogja megcsinálni, ami nemsokára önálló sutdió lesz