43
dj konzolok, vélemények
  • Feccho86
    Halihó!
    Keresnék egy árban megfelelő használt dj consolt szgéphez! Lehet nem a legjobb helyen járok, de talán, mint szakma nagyjai tudtok segíteni! :)

ide kérnék pm üziket:

[email protected]

thks
  • Feccho86
    asda
  • bence005
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem ami nem teljesen ide kapcsolódik,de máshova nem nagyon tudom írni,szóval én nemrég kezdtem el úgymond zenélni és lenne egy kérdésem.Ugye van egy keverőpult és 2-3 lejátszó.Egyikbe megy a zene.és akkor jön hogy keverjük rá a zenét,ez rendben is van csak a legtöbb zene nem ütemmel kezdődik,így hiába indítjuk el ütemre kicsit játszani kell a fejjel,hogy jó legyen.Kérdésem: Ti úgy szoktátok hogy elindítjátok ütemre és játszotok a fejjel míg jó nem lesz.vagy a fejhallgatóba nyomatjátok a zenét és egy főütem előtt megállítjátok rányomjátok a CUE-t és akkor onnan kezdődik és akkor már nyugodtan lehet ütemnél csak kicsiket finomítani.
    Kérlek válaszoljatok!
    Köszi!
  • drsky
    Az alábbi link egy progressive house rádióval összekombinált chat. A zene Techno.Fm- ről szól egész nap. A chat mottója "aki szeret chatelni aki szereti a progressive house zenét vagy a kettőt együtt az térjen be ide" . Link a chathez : http://xat.com/FreshLemon (Fogyasszátok egészséggel!)Jah és ami nagyon fontos! Nem kell meglepődni ha nem találtok sok embert a chaten, vagy egyáltalán senkit. Ez egy új chat, de reményeim szerint be fog indulni. Zenével kapcsolatos nézeteiteket, itt könnyen megoszthatjátok egymással. És tervezem egy vállalkozó szellemű Dj-el a kapcsolatfelvételt aki szívesen nyomná online a zenéjét. Itt megoldható lenne ez is. http://xat.com/FreshLemon
  • Csuhai G
    Nem tudom, én sem értem.. próbálj keresni valami online webáruházat (nyílván külföldit), ahol már kapható, hátha csak én néztem a legdrágább helyen. :)
  • mila69en
    nem is értem mi kerül rajta ennyibe? lehet platinábol van:S
  • Csuhai G
    Hát igen, elég húzós ahhoz képest, hogy "csak" egy konzol..
  • mila69en
    ajjaj:S 370.000 pííz:((( 200.000 körül jó lenne:(
  • mila69en
    hát pénzem nekem sem lesz rá:XD bár ha jó cumó lesz elfogadható áron kerítek rá:D
    eladom a denon lejátszóim olcsó pénzé, megtoldom... ugyis lekéne mán cserélni mert kicsit már kopottak^-^ ez az ns7 nagyon nagy királyság lenne úgyis csak hobbi szinten tekergetem! ki is váltana mindent:D
  • Csuhai G
    Idő közben megjelent, bár itthon még nem kapható. Egy külföldi webshopon néztem, Forintba átszámolva körülbelül 370.000 Ft.. :D

• Csuhai G
    Én is várom (bár pénzem úgy sem lesz rá :D ), de egyelőre semmi hír. :S
  • mila69en
    na tudni már valamit új infót a numark ns7-ről?
  • Dj Lagoon
    Üdv Mindenkinek!
    Nem egészen idevágó témában a segítségeteket szeretném kérni. Traktor FinalScratch 2.0-ás software-t szeretném megszerezni. Ha valakinek meglenne, és feltöltené valahova, azt megköszönném! Van ugyanis egy példányom belőle, de sajna a zip.-ben TRAKTOR DJ Studio 3 crack-je található, ergó nem jó a serial code...:(
    Ha esetleg csak serial code (5*5 karakter) akadna valakinek, azzal is beérném! A feltöltési linket, illetve a serial-t a lagoon01@citromail e-mail címre várom.
    Előre is köszi a segítséget!
    Üdv minden Traktorosnak :)
    Lagoon
  • DJ CONUS
    Reloop digital jokeyrol mi a véleményetek a numark totalt
    volt szernecsém kiprobálni pontos cucc a traktorral, de gyerekjátéknak nézz ki a münyag potik könyen törhetök és a anyaguk is elég rosz!
    Tom a vestax a Nyerő de reloop is tud annyit szerintem csak kevés róla az infom! Help:D
  • Csuhai G
    Igen, simán futni fog. Még a Fruity is. :)
    (Persze ha 35 sávon mozognak a zenék, mindegyik telenyomva 4-5 effekttel, EQ-val, mindennel, lehet, hogy belassul. :) )
  • DJ CONUS
    És még egy utolsó kérdés:)
    http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_aspire_5730zg_322g16mn/
    ezen a Aceren amit mellé vennék ugy minden simán Dj program fut?
    de lehet Fruity loops is rajta futna.
  • Csuhai G
    A 2 közül inkább a Numark Total Control, csak ahhoz kell asszem egy külső hangkártya is. Mindenesetre még úgy is jobban megéri szerintem a Numark.
    Ha kicsit több pénzt szánsz a dologra, akkor Vestax VCI-100 vagy VCI-200. Ezek profi minőségűek, csak hát igen drágák.
    Végül tudom ajánlani a Reloop Digital Jockey-t. Nemrég kapható a Zaj-ban, és bár még tesztet nem olvastam róla, a Reloop eddig is elég fasza cuccokat csinált. Szerintem ha kipróbálod és tetszik, legjobb választás lehet belőle.
  • DJ CONUS
    Üdv kollegák! Remélem nem gond ha kérdésem nem ide illik!
    Laptop Dj nek milyen külsö konzolt ajánlotok! és a Bcd3000 és a Numark total control néztem de biztos van már tapasztalt felhasználó is köztünk! Tanácsokat várok!
  • mila69en
    há majd a dutyiba lehet toni a raboknak két pucsítás között
  • Csuhai G
    Jah, aztán számolhatja, hogy hány mixre van ideje a rendőrök megérkezéséig.
  • mila69en
    ha viszont se reloop se numark akkor mégmindíg ott van a B-terv:DD
    este csukja a fejre be az ifába bállni a pénzautomatához oszt jól kiszedni azt lehet menni xone92-ért vagy xone3d-ért
  • Csuhai G
    Behringert nem vennék a helyedben. Bár személyes tapasztalatom még nincs vele kapcsolatban, de mindenhol azt írják, hogy olcsó, rossz minőségű anyagokkal dolgoznak, gyakran meghibásodnak. Tehát ez kilőve.
    Az általad említett Numark elég neves márka, sok ismerősömnek bevált. Ár/érték arányban is elég jó helyen áll. Az általad említett DM2050 remek választás lehet elsőre, olcsó és megbízható keverő, bár azt tudni kell, hogy ha tehetséges vagy és gyorsan tanulsz, akkor viszonylag hamar "kinőheted".

Effektes keverőt fölösleges venned. Egyrészt azért, mert kezdő DJ-ként inkább törekedj a profi keverésekre, másrészt pedig azért, mert ha géppel használod, akkor teljesen fölöslegessé válik.

Utolsó tanácsként azt tudom ajánlani, hogy nézz szét a Reloop termékek között is, hiszen az is baromi jó ár/érték arányú keverőket gyárt.
  • mila69en
    szerintem ebben az árban inkább reloopot vegyél és ne numarkot reloop sokkal szebben vág szerintem!! bherit felejtsd el gagyi:DD az effektek rajta nem érnek sz*rt sem!! pio meg technics tényleg jok de ott vannak a vestax-ok sztem jobbak mind a piok aztán, ecler-ek nekem is az van:) denon-ok azt is többre tartom a pionál de az álmom az egy Allen&Heath Xone:DDDDD ha meg hatvan pénz költesz abbol már tényleg kapsz egy egész jo keverőt nem mint a bheri effektek minek? flanger? rádásul úgy, hogy tök bénák::SS volt bheri nekem is, hamar meg is szabadultam tőle:XDD
  • djAndrew
    És a Behringer dolgok? :)
    Van egy egész jó keverő.

Behringer DJX-700
    60 pénz 47 effekt 5 csatis elég olcsó vaszeg a neve miatt.. értem ezt a minőségen stb.
    Véleméynek? :)
  • djAndrew
    Numark keverőpultokról valami vélemény ill tapasztalat?

Egyáltalán keverőpultot mennyiért lehet venni... úgy értem, ami jó megbízható ill tényleg kiszolgál. Egy szóval mi alatt nem érdemes venni mert pl van egy numark keverőpult 3 csatis Numark DM 2050 24 ért... zajnál

Vagy érdemesebb tényeg gyűjteni rá és venni olyat, ami pl effektes nevesebb stb?

Nem igazán tudom mi hogy van ebben a világban műszakilag és megbízhatóság terén. Azt tudom, hogy a pioneer meg a technics jó.
  • Bagoly81
    http://www.zaj.hu/forum/viewforum.php?f=3
  • Bagoly81
    nem, nemérnek meg.
  • mila69en
    lassan szólhatunk nevezzék át a topicot cd játszót de melyiket?-re
  • mila69en
    én nem mondtam hogy azt vegyen de akár tetszik akár nem a cdj100-asok halál pontosak, és rohatt jo lejátszok!! egyszerű de célszerű! ami a reloop lejátszóiról már nem mondható el:) nekem meg denon az etalon!! persze azért egy numark cdx-re fáj a fogam:DDD
  • Csuhai G
    Én csak azt nem értem, mi ez a szar hozzáállás, hogy ha vesz valamit konzol helyett, akkor az csak Pioneer lehet. CDJ100-as helyett inkább vennék a helyében pl Reloop RMP-2-t, aminek darabja csak 5-10 ezer FT-tal drágább, viszont százszor többet tud.
  • Csuhai G
    Nyílván nem pont a cdj100-asra gondoltam. :)
  • mila69en
    cdj100 az mitől csúcs kategóriás?:D amugy télleg jok a piok de denon jobb:D
  • Csuhai G
    "ha már vennék pioneert"
    Nem értem ezt a nagy Pioneer imádatot. Rengeteg más profi márka van piacon, de egyébként sem hiszem, hogy elsőnek csúcskategóriás cuccokat kéne venned.
  • mila69en
    hát végülis megéri lealkudsz egy 6-ezret azt jóvan:DD persze megkell nézni milyen állapotban pitch, jog, lézerfej, stb meg milyen évjáratú a cdj, amúgy rohatjo lejátszok még a mai napig:DD pont annyit tud amennyit kell!! én is azt vettem volna ha nem tudtam volna rohadt olcsón beszerezni a denon3000-est:DD
  • mila69en
    nem muszáj hozzá cd játszó ugyanugy használhatod a softwaret külső keverővel az M-audios is "gagyi":D mert drága!! annyit nem ér!! annyiért simán kapsz vestax vci-100-ast mixvibes-pro6-al ezerszer jobb!!

apropo nekem sincs sok lém:DD szép lassan megvettem először keverő!! azt használtam traktorral sokáig, először tök buli volt aztán egy idő után kevés, akkor jöhettek a cd játszok!!

hercules kukába dobott pénz lenne egy idő után!! vegyél inkább egy keverőt az árábol használod valamelyik progival és gyűjtögetsz a cd játszókra keverőt is olyat válassz ami hosszab távú inkább legyen 3 sávos rmx30 pl: nagyon szépen vágnak a reloop rmx-ei és nem drágák

de lényegében ezt úgyis te fogod eldönteni hogy neked mi klaffol:D
  • djAndrew
    2drb Pioneer cdj100+ reloop rmx20 keverő

Ezek így együttesen megérnének kilo huszat? :D
  • djAndrew
    mennyire megbízhatóak a reloop termékek? mi az amit nem érdemes venni?
  • djAndrew
    Értem köszi srácok/csajok a hozzászólásokat :)
    Keverőt tudsz venni anyniért csak ahhoz kell 2 cd lejátszó is ha már vennék pioneert szal az máregyben kb 200 e lenne :D annyim meg nincs hobbira persze nagyon szivesen vennék :)

Egyébként ha lehetne venni hitelre amit lehet bepróbálok vmi áruvásárlási gyorskölcsönt akkor veszek egy M Audio Exponent et.. csak az meg 142 e lol :) szal annyiért meg már ténleg tudnék venni normális cuccot :)

Van valakinek használt pioneer jól működő keverője ill mondjuk c100 as párban?

egyébként köszi mindenkinek hogy válaszolt. Szóval szerintetek a herculessel nem járnék jól? :) csak az alapokat tudja anyagiak miatt venném szal ez a legolcsobb és sokan jónak tartják :) mind1 köszi hogy írtatok... Ha vannak még vélemények mondjuk m audioval kapcs vagy akér tippek hoygan juthatok vagy hitellel vagy olcsón ilyen cuccokhoz akkor írjatok plz a nevem meg ne tévesszen meg senkit írtam már zenét meg csináltam saját számot mixelek is de csak gépen mert nicns sok lém sajna még de nem képzelem magam dj nek :D szal ezt remélem tisztáztuk mielőtt fikázás lenne :D
  • mila69en
    persze ha minden áron konzol kell akkor sztem gyűjts még egy kicsit és másikat válassz!! ott a numark, bcd, amikkel már el lehet bohóckodni.. viszont a vestax vci-100 az egy minőségi cucc!! igaz hogy nem 40-ezres kategória de 80 körűl már lehet kapni haszáltan:D
  • Csuhai G
    A Hercules MK2 messze a legrosszabb választás DJ konzolok terén. :)
    Egyébként mila69en-nek igaza van, ennyiért inkább keverőt vennék. Hosszútávon jobban jársz vele.