Egyre népszerûbbek a kis televíziós csatornák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézzünk discoveryt gyerekek
Beugró már megy pár hete az m1-en és péntektõl a ma indult Comedy Centralon is látható.
Csak mondanám hogy már a Beugró se a tv2-n fog menni,ha jól tudom az m1re költözik át,de nem tudom mikor lesz látható.
Teljesen egyetértek, sikerült elérniük, hogy abszolút nem nézek már 1-2 éve TV-t. :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A tv2-ön még jó a Kálámbó Frank (wikipédiából) , a Gyilkos számok, az m1-en korábban vetített bébécé természetfilmek és Kriszti Agáta regényeibõl készült filmek, valamint a Beugró.
Ezektõl eltekintve egypár esetben mûvész-(európai-)filmek, illetve kortárs észak-amerikai hulladékok is elfogadhatóak.
A kistévékrõl nincs sok tapasztalatom, bár a fix.tv-n a történelmi sorozatuk, illetve a mostani Paragrafus egészen kiváló. A Fõnix tv sajna beállt a sorba, K és S kategóriás észak-amerikai hulladékot ad.
Ezektõl eltekintve egypár esetben mûvész-(európai-)filmek, illetve kortárs észak-amerikai hulladékok is elfogadhatóak.
A kistévékrõl nincs sok tapasztalatom, bár a fix.tv-n a történelmi sorozatuk, illetve a mostani Paragrafus egészen kiváló. A Fõnix tv sajna beállt a sorba, K és S kategóriás észak-amerikai hulladékot ad.
Hattyú? Hol?
Annyit tennék hozzá hogy néha jobb sorozatok mennek a viasat3on(halottnak a csók, Dexter) mint az ezerszerre leadott tudommisén rtlklubos szarok. Már jó ideje nincs semmi a houseon kívûl amit a tv2 vagy a rtlern nézek. Vagy Viasat3/6 vagy AXN de semmi több. :S Szó szerint sz@rsincs a tévében