8
-
berc00 #8 nézzünk discoveryt gyerekek -
#7 Én meg mást nem nézek csak animaxot... -
Proart #6 Beugró már megy pár hete az m1-en és péntektől a ma indult Comedy Centralon is látható. -
#5 Mar ott lathato szombat estenkent. -
NSC #4 Csak mondanám hogy már a Beugró se a tv2-n fog menni,ha jól tudom az m1re költözik át,de nem tudom mikor lesz látható. -
#3 Teljesen egyetértek, sikerült elérniük, hogy abszolút nem nézek már 1-2 éve TV-t. :S -
trogi #2 A tv2-ön még jó a Kálámbó Frank (wikipédiából) , a Gyilkos számok, az m1-en korábban vetített bébécé természetfilmek és Kriszti Agáta regényeiből készült filmek, valamint a Beugró.
Ezektől eltekintve egypár esetben művész-(európai-)filmek, illetve kortárs észak-amerikai hulladékok is elfogadhatóak.
A kistévékről nincs sok tapasztalatom, bár a fix.tv-n a történelmi sorozatuk, illetve a mostani Paragrafus egészen kiváló. A Főnix tv sajna beállt a sorba, K és S kategóriás észak-amerikai hulladékot ad. -
GG #1 Annyit tennék hozzá hogy néha jobb sorozatok mennek a viasat3on(halottnak a csók, Dexter) mint az ezerszerre leadott tudommisén rtlklubos szarok. Már jó ideje nincs semmi a houseon kívűl amit a tv2 vagy a rtlern nézek. Vagy Viasat3/6 vagy AXN de semmi több. :S Szó szerint sz@rsincs a tévében