Új Radeon és Opteron chipek az AMD-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jol csinálja az ati.Ezt az év 100% ban az õvé.A balf.sz NV meg is érdemli a sok megaláztatást.
Bár én tuti nem fogok már ebben az évben videokarit cserélni,de jövõre elgondlokozom azon hogy esetleg váltok Ati ra.Persze ez attol is függ mennyivel lesznek jobbak végre a Driverei,ugyanis sokakkal ellentétben elég sokan vagyunk akik dogloznak is vele nem csak jatszanak.S bár a kép valóban elsõragú amig ilyen alapvetõ hibákvannak 3d-2d-szoftverek alatt mint a támogatotottság addig feleljtõs.(ebben 100% ig jobb az NV)
De majd meglátjuk mit hoz a jövõ év.Mindenesetre én csak gratulálni és szurkolni tudok az atinak mert megérdemli.A szakadék szélérõl lépett vissza ugy hogy szerepet cserélt az NV vel.
Bár én tuti nem fogok már ebben az évben videokarit cserélni,de jövõre elgondlokozom azon hogy esetleg váltok Ati ra.Persze ez attol is függ mennyivel lesznek jobbak végre a Driverei,ugyanis sokakkal ellentétben elég sokan vagyunk akik dogloznak is vele nem csak jatszanak.S bár a kép valóban elsõragú amig ilyen alapvetõ hibákvannak 3d-2d-szoftverek alatt mint a támogatotottság addig feleljtõs.(ebben 100% ig jobb az NV)
De majd meglátjuk mit hoz a jövõ év.Mindenesetre én csak gratulálni és szurkolni tudok az atinak mert megérdemli.A szakadék szélérõl lépett vissza ugy hogy szerepet cserélt az NV vel.
lehet jobban kellett volna hangsúlyoznom a szarkazmust. különben van még egy mûködõ intel 740esem is, csak nincs már olyan lapom amibe belerakhatnám :)
\"The voices are back... Excellent.\"
Csak az alaplapodat, memóriamoduljaidat kell lecserélned, majd összesen úgy 200k körül már meg is kapod a Nehalemes konfigot.
Hajjaj, hozzáértünk. :D Azért mégiscsak az S3 ViRGE-öm volt a jó kártya. ;)
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
majd talán ha sok pénzem lesz
Core I7 rules! :D
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Látom nagyon értesz hozzá. :S
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
jól érzem, hogy ez az új jövevény hd 4550 lealázná a nv 7600gt-met? hajjaj, fejlõdünk.
\"The voices are back... Excellent.\"
érdekfeszítõ hír
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P