Új Radeon és Opteron chipek az AMD-tõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jol csinálja az ati.Ezt az év 100% ban az õvé.A balf.sz NV meg is érdemli a sok megaláztatást.
Bár én tuti nem fogok már ebben az évben videokarit cserélni,de jövõre elgondlokozom azon hogy esetleg váltok Ati ra.Persze ez attol is függ mennyivel lesznek jobbak végre a Driverei,ugyanis sokakkal ellentétben elég sokan vagyunk akik dogloznak is vele nem csak jatszanak.S bár a kép valóban elsõragú amig ilyen alapvetõ hibákvannak 3d-2d-szoftverek alatt mint a támogatotottság addig feleljtõs.(ebben 100% ig jobb az NV)
De majd meglátjuk mit hoz a jövõ év.Mindenesetre én csak gratulálni és szurkolni tudok az atinak mert megérdemli.A szakadék szélérõl lépett vissza ugy hogy szerepet cserélt az NV vel.
lehet jobban kellett volna hangsúlyoznom a szarkazmust. különben van még egy mûködõ intel 740esem is, csak nincs már olyan lapom amibe belerakhatnám :)

\"The voices are back... Excellent.\"

Csak az alaplapodat, memóriamoduljaidat kell lecserélned, majd összesen úgy 200k körül már meg is kapod a Nehalemes konfigot.

Hajjaj, hozzáértünk. :D Azért mégiscsak az S3 ViRGE-öm volt a jó kártya. ;)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

majd talán ha sok pénzem lesz

Stefling
Core I7 rules! :D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Inkább majd a Deneb 3 GHz-es változatát nézd meg, ami januárban startol. link

Látom nagyon értesz hozzá. :S

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Már a hd 2600 is lealázta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jól érzem, hogy ez az új jövevény hd 4550 lealázná a nv 7600gt-met? hajjaj, fejlõdünk.

\"The voices are back... Excellent.\"

érdekfeszítõ hír

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

grebber
Arra a 2,8Ghzesre kiváncsi leszek!

Next PC upgrade: 2022