13
  • NEXUS6
    #13

    Ezt ismerem, emléxem amikor az előző munkahelyemen a rencergizdánk utánunk szólt, hogy akár indulhatunk a köv helyre csak 1 perc amíg letöröl 1-2 szemetet a szerverről. Egész délelött ott xoptunk, amíg helyreállította annyira a rendszert, hogy a többi hiányzó anyagot le tudta szedni a hálózatról!;)))
  • NEXUS6
    #12
    Hát mert nálunk pl nem nagyon lehet az OO-t letölteni, hiába van minden gépen internet elérés.
  • NEXUS6
    #11
    Monnyuk nálunk elég régi verza van fenn, minden esetre az nem indok, hogy a múltkor egy diagram átkonvertálásakor 4X fagyott le, még jó hogy siettem volna. Az meg hogy rendesen méretezze át az elkészített ábrát az felejtős, a nyomtatás az meg kb a pokol 7. tornácán sztenderd edzésprogram lehet.

    Valszeg igazad van, a gazdasági életre ez a program fejtette ki a világon a legnagyobb hatást, pl az elbaltázott nyomtatásoknak köszönhetően 10%-kal kevesebb esőerdő található bolygónkon, valamint nem vagyok teljesen biztos, hogy a mostani hitelválság eltűnt néhány ezer milliárd dollárjához nincs-e valami köze.;D

    Na ez már 2 bit.
  • kamov
    #10
    Igen, utána romlott el.
    Négy hónappal utána...
    Az STS-118 küldetés alatt az S3/S4 rácselem elektromos rendszerének az űrállomás rendszerébe kapcsolásakor dobta hanyatt magát az Orosz Zvezda modulban lévő hat db német gyártmányú vezérlőszámítógép.
    Ezek célgépek saját oprendszerrel. Nem keverendők össze a mindenféle más feladatot ellátó laptopokka.
  • Adenoma
    #9
    ha annyira szar az összes MS szoftver, akkor miért használják annyian?
  • kvp
    #8
    A hirbol nem derul ki, de gyakorlatilag a tavcso io chipsetje (deli hidja) ment tonkre, igy semmilyen tudomanyos muszert nem lehet elerni, csak a palyan tarto/pozicionalo alrendszert es a kommunikaciot. Ebbol az elobbi mar regen rossz, tobbek kozott azert mentek volna fel, hogy abban kicsereljek a giroszkopokat. A leiras alapjan egyebkent egy uj rendszer tenyleg gyufasdoboz meretu lenne (van benne vagy 128KB ram)

    ps: Simonyit pedig nem kell tamadni. O volt aki eszrevette, hogy a tablazatkezeloket az emberek tobbsege szamolotablanak es listakeszitesre akarja hasznalni, nem matematikai modell alapu adatbazisnak, mint ahogy azt a konkurensek anno elkepzeltek. Viszont igaz, hogy azutan romlott el az iss kozponti rendszere, miutan sajat kezuleg upgrade-elte a hattertarakat.
  • lapaleves
    #7
    tekintve, hogy még a nevét se sikerült rendesen leírni ez eléggé egybites postra sikerült.

    személyes véleményem szerint kevés szoftver volt és van akkora hatással az egész gazdasági életre, mint az Excel. emellett normálisan, megbízhatóan működik és hatalmas lehetőségek vannak benne.

    még ha a wördöt fikáznád oké, de ezt... pedig állítólag ahhoz is csak érteni kell, de a tapasztalataim szerint az még uccse műx.
  • Loverman
    #6
    szar: ne használd. ennyi ;)
  • asdefge
    #5
    Én inkább nem excelezek, így minden és mindenki békén maradhat :-))
  • NEXUS6
    #4
    És azt hallottátok, hogy a Csársz Simonyi már megint az űrbe megy. Ó hányszor eszembe jut ő vagy a kedves mama amikor csak Excellezek, mert az egy igazán tré program.;)))
  • NEXUS6
    #3
    Szerintem az új gyufásdoboz nagyságú egység el fog veszni ebben a szekrényben!;)))
  • kistanko
    #2
    Mindenesetre ennek a SIC&DH egységnek a kapcsolására kíváncsi lennék...
    Még jó, hogy egy-az-egyben cserélik, és nem ezen belül kell valamit cserélniük...
  • joebacsi777
    #1
    A discovery februàrra készen lesz csak egy új RCC panelra vár. Nem kell az Endeavourt visszaforgatni.