Történetek a másnaposságról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint hazucc 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ReaL MaDRid x siempre
Párszor már keresgéltem a határokat, mindig simán tudtam hol van, pedig néha nem kevés volt a megivott mennyiség (úgy néz ki jól bírom pedig nemnagyon eddzek).
Ma meg ugye az a menõség ha valaki minden hétvégén folyamatosan be van szívva, ezt lehet hallani mindenhol, de én nem vagyok menõ 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem egyébként sosem volt igényem rá, hogy bármilyen szerrel befolyásoljam a hangulatomat. Egyébként is az az igazán kemény, aki elutasítja az alkoholt nagyobb mennyiségben. Ha pedig ezzel még csak nem is kell a vágyainak ellentmondania, akkor igazán szerencsés helyzetben van.
Visszatérve még egy mondatban a személyes véleményemre, nem zavar, ha valaki iszik, de az azért eléggé lefáraszt, amikor barátaim elkezdik sorolni nekem, hogy az elõzõ este mit ittak és ez mit váltott ki belõlük.
Lehet, hogy ez nekik nagy szám, nagy sztori, de ha elmennének egy züllött külvárosi kocsma elõtt, rögtön nem irigyelnék az alkeszeket, azok ugyanis nem poénból isznak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a jó élmény akkor volt, amikor hiába kívántam a többet, nem volt pénz rá 😄 így a legegyszerûbb abbahagyni.
tény, hogy divatos lerészegedni.
manapság egyre több kis picsát hallani, "úgy bebasztam múlthéten", "hétvégén összehánytam a kádat", "tartották a fejemet a wc fölött és úgy hánytam". Úgy erõteljes dicsekvéssel átitatva, ráadásul.
De hogy ez miért kemény.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagyon finom, nagyon kiüt. Ne igyál rá mást, max. 1 sör öblítésnek, elötte ne egyél sokat pláne ne zsírosat, hajnalban hazafelé viszont zabálj be mint az állat valami hambisnál.
fotográfik kolomp edisön :D
1., Engem pl. zavar, ha öntudatlan állapotba kerülök (bár teljesen öntudatlanba még sosem kerültem)
2., Egészségtelen, ha nem mértékkel iszol
3., Utólag rosszul leszel (vagy nem csak utólag)
4., Végül, de nem utolsó sorban: tényleg drága, illetve kidobott pénz (szerintem)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekem még csak egyszer volt jó élményem.
általában vagy nem emlékszek semmire, vagy még aznap felvillannak képek hogy nagyon szarul vagyok...
ezért hanyagolom. illetve nem csak ezért, de fõleg 😄
múltkor pont egy ilyet olvasgattam sg-n, amikor szarul voltam
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul