Izraeli kiképzőtáborba kerülnek a magyar sztárok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Ezen jelöltek közé kerül idén két hazai médiasztár, Bárdosi Sándor és Müller Attila, elõbbi birkózó és szumós, utóbbi pedig mûsorvezetõ.

ha akkora médiasztárok minek kell bemutatni õket. LOL
immovable
csatorna kreatívjai úgy döntöttek,...

uhh micsoda kreatív team-munka mehet az ilyen csatornáknál. LOL
Ha nem kapnék csak mondjuk 5000ft-os pénzbüntetést, én somát biztos elvinném a vágóhídra levágatni 😄
azért ez jobbnak tûnik mint a celeb vagyok ments ki innen
ott csak nyafognak majd és itt még kiképzés vagy szerû is lessz

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Én arról még nem álmodoztam, csak arról, hogy befolyásos emberként vmi izomagy seggét lövik szét az enyém helyett. Aztán nyugodtan mehetek luxuskurvázni...
vajon kiki
én egy egészen más típusú "tábort" tudnék számukra elképzelni <#violent>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Ilyen álmaim nekem is vannak. :-)
Matyóhímzés
"A pokol hete"

Anyám, ezen nem tudom, hogy sirjak, vagy rohogjek, inkabb elobbi. Komolyan, ki talalja ki ezeket a cimeket, valami kiscsoportos G.I. Joe mániás hulyegyerek?

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Barpi
Nem értem miért kell 2 hetes Blikk híreket ide is beírni? Nem lehetne, hogy valami önálló cikket írj egyszer Viktor? Vagy legalább naprakészeket?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Sanyix
én arról álmodozom hogy egy könnyû fejlövéssel kioltom egy befolyásos ember életét, mondjuk a feriét. kapjatokelbetegállatvagyok XD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

rigidus
> "Melyik férfi ne álmodozott volna már arról, hogy kemény küzdelmek árán megmenti egy befolyásos ember életét?"

Amelyiknek van esze - a mai vilagban.

TVelvet
Kapnak jo féle Krav Maga kiképzést 😊
Ha Discovery szintû lesz (nem lesz), akkor egy nézõjük biztos lesz. Remélem nem ilyen kamu cucc lesz, mert akkor tökön szúrom magam.
Bárdosi Sándor az nem sztár, õ bíkózó. Majd ha egyszer jól elverik és utánna abbahagyja mint koko akkor lehet majd sztár. 😄

A másik emberke az meg ilyen cooltv nevelte vmi de azért szeress most 😄
ziipp
Ci(o)nizmus felsõ fokon. 😄

Izraelben aztán jó sok dzsungel van.
Sanyix
hehe cion szakiskola? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mennek
Mármint az önmagukat sztárnak képzelõ szánalmas férgek mennem Izraelbe?
Az utolsó sztárok kb. Kabos és társai voltak. Õk már nem lehetnek ott. Akkor ezek milyen ,,sztárok''?
Megint a hangzatos (hányingerkeltõ) ,,celebekrõl'' van szó? Jajjnemá'
és ha minden sztár egyszerre lelép akkor mit fognak adni helyettük? csak nem minõségi mûsorokat?