Xéna a leszbikusok között
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ezzel a hajszínnel kifejezetten "tutajos"
Oh yaeh...szerintem is...feketén s.ck..<#hehe>#hehe>
Oh yaeh...szerintem is...feketén s.ck..<#hehe>#hehe>
Veronica segített Duncan-nek és gyerekének a menekülésben..."elrablásában" és jött két FBI ügynök (ezek közül az egyik volt)kikérdezni mit tud Ms. Mars a dologról.Második évad kitudja hányadik részében...
Amúgy én eddig a Burn Notice-ban nem láttam csak Number Six-et...
Amúgy én eddig a Burn Notice-ban nem láttam csak Number Six-et...
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
jé de fura, ilyen cuccban nincs olyan brutális cséplõgép, kocka arca 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
40 éves <#buck>#buck>
Veronica Mars-ban mikor szerepelt? Lehet nem ismertem fel. <#circling>#circling>
Bakker, azt hittem leszbikus lett a csaj. Jó a cim. :-)
Hát, hogy õszinte legyek, a sorozat reklámjaiban sosem a ruháját néztem. 😊 Bár egy ilyen csajt szívesen felhúznék magamra ruha gyanánt a borongós, hideg téli estéken - csak az asszony meg ne tudja.<#hehe>#hehe>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Egyetértek! Én is ugyanígy voltam vele, a BSG-ban fel sem ismertem elsõre. Abban a sorozatban rendesen dögösen néz ki!<#buck>#buck>
csak a Xénában abban a hülye ruhában nézett ki számumra gusztustalanul.. BSGben fel sem ismertem (igaz nem is láttam a Xénából túl sok részt)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Azé ez a nõ jól néz ki. Nem az a szokványos gebe mai szépség, hanem igazi tenyeres talpas darab, de abból nagyon fáin!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezzel a hajszínnel kifejezetten "tutajos" xD
lennék a ribanca xDDD