20
  • Etinger
    "Senkit sem érdekelt" --> Ez azért túlzás így nem?? :P na majd Winnie meg mondja a frankót... ;):)
  • BaliBoy
    Hahóó... szerintetek mit mondtak annó pl. az ugratós, beszélős, SPR fokozatos, átalakulós knight riderre régen? Épp az a lényege, hogy KITT olyan legyen ami még nincs. 20 év múlva lehet úgy fogjuk nézni, hogy már ilyen is van. Mint ahogy most a régi sorozatot. Abból is már majdnem minden megvalósítható.
  • Etinger
    A brazil sorozatok is amerikaiak... -> ez jó :D
  • Etinger
    Nekem a Transformers-szes beütés nem tetszik benne :(
  • SlayR
    Itt is a sok okos és sok hülyeséget ír fogalmatok nincs a sorozatokról:D
  • pepe792
    Ezzel a Transformers-es átalakulással jól elrontották a filmet... ez már azért kicsit sok...
  • dronkZero
    A brazil sorozatok is amerikaiak...
  • winnie
    asszem egy sorozatot az egyik legpozitívabb jelző, amit érhet, hogy tipikus amerikai, lévén amrikából jön a legtöbb ász sorozat. oké, van, aki a németekre bukik, de...
  • spike0007
    Az új résznek is teljesen Knight Rider fielingje van, pont ez a jó! Retró fieling modern köntösben!:) Narxis-szal és ravennel kell egyetértsek!!:)
  • HeadHunter86
    De a régi Knight Ridernek még van feelingje. Ennek meg egy nagy 0. Az égő kocsis jelent, meg a terepjáróvá alakuláson majdnem beszartam, annyira fos.
  • Narxis
    Én pont ezért néztem, menő kocsi, jó csajok. A régi Knight Rider-nél is ilyen gyerekes sztori volt, legalábbis mai szemmel nézve kicsit "gagyinak" hat.
  • raven87
    Ha már tipikus AMERIKAI sorozat, akkor csak azt tudom mondani, hogy nézd a brazil szappanoperákat, meg a Barátok köztöt. Azok biztos jobban fognak tetszeni.
  • Narxis
    Retardált, ellentétben a sorozattal te tényleg sz.r vagy.
  • HeadHunter86
    Én megnéztem, majdnem hánytam annyira fos. Tipikus amerikai sorozat, csak még a kivitelezés is fos. Erőltetett hülye poénok, nevetséges "akciójelenetekkel".
  • spike0007
    Szóval attól még hogy neked nem tetszett másnak tetszhet! Igaz ez a többi sorozatra is amit pocskondiázni szoktál!:D
  • spike0007
    Ami viszont még inkább unalmas hogy téged az össze fórumon a pokolba kívánnak finoman kifejezve pont az ilyen beszólásaid miatt! Ennyi!
  • spike0007
    Erre mondom én hogy várjuk ki a végét!:)
  • Csak77
    Unalmas, hogy mindenhol ezt a butaságot nyomatod. Nem, nem nézte meg fél amerika a hulu.com-on. A sorozat szar, szart pedig nehéz eladni. Ennyi.
  • spike0007
    Ez igy nem egészen igaz, hogy senkit sem érdekelt mert előtte egy héttel már a Hulu.com-ra felnyomták és fél amerika megnézte! Nyilván emiatt kevesebben nézték ujra, de kezdésnek nem rossz ez a 7,3 millió és szerintem lesz ez még több is! J a és a pilotnál sokkal de sokkal jobb volt ez az első rész! Király volt!:)
  • Narxis
    Szerintem zsír lett.