20
-
Etinger #20 "Senkit sem érdekelt" --> Ez azért túlzás így nem?? :P na majd Winnie meg mondja a frankót... ;):) -
#19 Hahóó... szerintetek mit mondtak annó pl. az ugratós, beszélős, SPR fokozatos, átalakulós knight riderre régen? Épp az a lényege, hogy KITT olyan legyen ami még nincs. 20 év múlva lehet úgy fogjuk nézni, hogy már ilyen is van. Mint ahogy most a régi sorozatot. Abból is már majdnem minden megvalósítható. -
Etinger #18 A brazil sorozatok is amerikaiak... -> ez jó :D -
Etinger #17 Nekem a Transformers-szes beütés nem tetszik benne :( -
SlayR #16 Itt is a sok okos és sok hülyeséget ír fogalmatok nincs a sorozatokról:D -
#15 Ezzel a Transformers-es átalakulással jól elrontották a filmet... ez már azért kicsit sok... -
#14 A brazil sorozatok is amerikaiak... -
winnie #13 asszem egy sorozatot az egyik legpozitívabb jelző, amit érhet, hogy tipikus amerikai, lévén amrikából jön a legtöbb ász sorozat. oké, van, aki a németekre bukik, de... -
spike0007 #12 Az új résznek is teljesen Knight Rider fielingje van, pont ez a jó! Retró fieling modern köntösben!:) Narxis-szal és ravennel kell egyetértsek!!:) -
#11 De a régi Knight Ridernek még van feelingje. Ennek meg egy nagy 0. Az égő kocsis jelent, meg a terepjáróvá alakuláson majdnem beszartam, annyira fos. -
#10 Én pont ezért néztem, menő kocsi, jó csajok. A régi Knight Rider-nél is ilyen gyerekes sztori volt, legalábbis mai szemmel nézve kicsit "gagyinak" hat. -
#9 Ha már tipikus AMERIKAI sorozat, akkor csak azt tudom mondani, hogy nézd a brazil szappanoperákat, meg a Barátok köztöt. Azok biztos jobban fognak tetszeni. -
#8 Retardált, ellentétben a sorozattal te tényleg sz.r vagy. -
#7 Én megnéztem, majdnem hánytam annyira fos. Tipikus amerikai sorozat, csak még a kivitelezés is fos. Erőltetett hülye poénok, nevetséges "akciójelenetekkel". -
spike0007 #6 Szóval attól még hogy neked nem tetszett másnak tetszhet! Igaz ez a többi sorozatra is amit pocskondiázni szoktál!:D -
spike0007 #5 Ami viszont még inkább unalmas hogy téged az össze fórumon a pokolba kívánnak finoman kifejezve pont az ilyen beszólásaid miatt! Ennyi! -
spike0007 #4 Erre mondom én hogy várjuk ki a végét!:) -
Csak77 #3 Unalmas, hogy mindenhol ezt a butaságot nyomatod. Nem, nem nézte meg fél amerika a hulu.com-on. A sorozat szar, szart pedig nehéz eladni. Ennyi. -
spike0007 #2 Ez igy nem egészen igaz, hogy senkit sem érdekelt mert előtte egy héttel már a Hulu.com-ra felnyomták és fél amerika megnézte! Nyilván emiatt kevesebben nézték ujra, de kezdésnek nem rossz ez a 7,3 millió és szerintem lesz ez még több is! J a és a pilotnál sokkal de sokkal jobb volt ez az első rész! Király volt!:) -
#1 Szerintem zsír lett.