24
  • Beast Machine
    meg a WipeOut-sorozat is :)
  • szurka
    nekem a jó öreg belső kameranézet hiányzik már nagyon
  • lama king19
    1etértek! sztem is onnan vették ezt.
  • moRtiZ
    . Így vezethetünk majd amerikai, európai vagy japán járgányokat. = racedriver grid
  • LMNO
    És az NFS mióta reális? :)
    Sztem egy Motorhead 2-nek tuti sikere lenne; szép graffal, új pályákkal, új kocsikkal, töréssel, karrier móddal + jó irányítással...
  • tomcsa4
    Az igaz, de akkor '98-at írtunk. Ma már lehet nem lenne kapós az olyan (amúgy kiváló, ámbár nehéz játék volt).

És azért nem, mert "nem reális", "hogy néz ki", "mi ez a hülyeség" stb. Leginkább a realitás miatt (még a GTA4-ben is a realitást keresik sokan, ez már igen szánalma és gyerekészre vall).
  • LMNO
    volt ilyesmi...
    Motorhead-nek hívták
  • kukacS3K
    ha lett volna demo azt már kiadták volna hisz már csak egy hónap van hátra (mármint én így vélekedem)
  • Fbn Lx
    hol is láttam ilyet.

csak nem a gridben.
  • Cortex
    Ja az biztos.

Amúgy meg marha nagy változtatás, mert nagyjából eddig is az amerikai autók voltak a musclek, az európaiak az exoticok, japánok meg a tunerok, vagyis ugyan az, csak más néven.

Szerintem meg több kisebb város kellene, mindegyik más környezetben(egzotikus, nagyvárosi,...).
  • Fec papa
    "hanem országosan lesznek felosztva. Így vezethetünk majd amerikai, európai vagy japán járgányokat."

Ez aztán részletesen fel van osztva országokra!
  • Rage47
    ahhoz kéne egy kis kreativitás a készítőktől :/
  • Fbn Lx
    de tényleg, a jövőbe.
    mekkora jó lenne már egy futurisztikus need for speed =)
    jó kis dizájnos autók, hipergyors versenypályákon 500zal száguldani
  • Higany
    Sziasztok! Nem tudtok olyan játékot, ami olyan mint az NFS, csak motorral? Köszi!
  • Broafka
    én az egész NFS-t meguntam már :)
  • Seth
    Hát ha a Pro Street-et nem számoljuk,akkor szintén ez az 5. olyan rész amiben utcai tuningolós,ki a legnagyobb király van, szóval vki valószínű hogy ezt is megunta már. Úgyhogy térjünk csak szépen visza az egzotikus tájakra :) Vagy a jövőbe XD
  • DlESEL
    Hát én ezt az egzotikus tájas dolgot meguntam 5 rész alatt.
  • akyyy
    nem. hanem egzotiksu tájakon, tengerparton, megmitomén. lásd nfs 1,2,3,4,5
  • TunerX
    Mér hol legyünk ? Faluban ? XD
  • NEOreg3
    már megint egy városban leszünk? uncsi:\
  • Szasza20
    A Most Wanted tetszett remélem olyan lesz jobb graffal és újdonságokkal! Akkor nem fogunk csalódni, ja és persze egy jó írányíthatósággal!
  • kuci06
    most wanted 1.5 :/
  • Balumann
    2 giga szabad hely szükséges? nem kevés ez egy kicsit? Gépigény korrekt, grafikában szerintem már a most wanted is elég jól nézett ki, nem is kell több. Kiváncsi leszek milyen lesz.
  • bertino
    :\