24
-
#24 meg a WipeOut-sorozat is :) -
szurka #23 nekem a jó öreg belső kameranézet hiányzik már nagyon -
lama king19 #22 1etértek! sztem is onnan vették ezt. -
moRtiZ #21 . Így vezethetünk majd amerikai, európai vagy japán járgányokat. = racedriver grid -
LMNO #20 És az NFS mióta reális? :)
Sztem egy Motorhead 2-nek tuti sikere lenne; szép graffal, új pályákkal, új kocsikkal, töréssel, karrier móddal + jó irányítással... -
tomcsa4 #19 Az igaz, de akkor '98-at írtunk. Ma már lehet nem lenne kapós az olyan (amúgy kiváló, ámbár nehéz játék volt).
És azért nem, mert "nem reális", "hogy néz ki", "mi ez a hülyeség" stb. Leginkább a realitás miatt (még a GTA4-ben is a realitást keresik sokan, ez már igen szánalma és gyerekészre vall). -
LMNO #18 volt ilyesmi...
Motorhead-nek hívták -
kukacS3K #17 ha lett volna demo azt már kiadták volna hisz már csak egy hónap van hátra (mármint én így vélekedem) -
Fbn Lx #16 hol is láttam ilyet.
csak nem a gridben. -
Cortex #15 Ja az biztos.
Amúgy meg marha nagy változtatás, mert nagyjából eddig is az amerikai autók voltak a musclek, az európaiak az exoticok, japánok meg a tunerok, vagyis ugyan az, csak más néven.
Szerintem meg több kisebb város kellene, mindegyik más környezetben(egzotikus, nagyvárosi,...). -
#14 "hanem országosan lesznek felosztva. Így vezethetünk majd amerikai, európai vagy japán járgányokat."
Ez aztán részletesen fel van osztva országokra! -
#13 ahhoz kéne egy kis kreativitás a készítőktől :/ -
Fbn Lx #12 de tényleg, a jövőbe.
mekkora jó lenne már egy futurisztikus need for speed =)
jó kis dizájnos autók, hipergyors versenypályákon 500zal száguldani -
#11 Sziasztok! Nem tudtok olyan játékot, ami olyan mint az NFS, csak motorral? Köszi! -
#10 én az egész NFS-t meguntam már :) -
#9 Hát ha a Pro Street-et nem számoljuk,akkor szintén ez az 5. olyan rész amiben utcai tuningolós,ki a legnagyobb király van, szóval vki valószínű hogy ezt is megunta már. Úgyhogy térjünk csak szépen visza az egzotikus tájakra :) Vagy a jövőbe XD -
DlESEL #8 Hát én ezt az egzotikus tájas dolgot meguntam 5 rész alatt. -
#7 nem. hanem egzotiksu tájakon, tengerparton, megmitomén. lásd nfs 1,2,3,4,5 -
TunerX #6 Mér hol legyünk ? Faluban ? XD -
#5 már megint egy városban leszünk? uncsi:\ -
#4 A Most Wanted tetszett remélem olyan lesz jobb graffal és újdonságokkal! Akkor nem fogunk csalódni, ja és persze egy jó írányíthatósággal! -
#3 most wanted 1.5 :/ -
#2 2 giga szabad hely szükséges? nem kevés ez egy kicsit? Gépigény korrekt, grafikában szerintem már a most wanted is elég jól nézett ki, nem is kell több. Kiváncsi leszek milyen lesz. -
#1 :\