Silent Hill: Homecoming
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Meg az elején is a bevezetõnél. Mit tegyek? Silent hill homecoming-Repack ot raktam fõl. Amugy meg van hang a gépen, fél éves a gép:D
2. Ne csak egy mentést használj, mivel a játéknak 5 féle vége van, és nagyjából a közepén (kinyírod a muttert vagy sem), az utolsó elõtti pályán (megbocsátassz-e a faternak vagy sem), illetve az utolsó pályán (megmented a néger õrt vagy sem) lévõ döntéseid alapján dõl el, hogy melyiket kapod a végén.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem a FEAR és a Condemned az félelmetes volt vagy az AVP 2,amikor hírtelen a szörnyek elém ugrottak
Szóval, töltsd be a Hell House elõtti mentésedet, és egybõl az órás puzzle-t csináld meg...
(Amúgy meg mondj nekem olyan játékot, ami tényleg félelmetes - kivéve a Fatal Frame, attól párszor beremegett a controller a kezemben :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A játék jó is lehetett volna,ha nem szúrják el apróságokkal,mint az irányítás vagy például a félelem hiánya nélkül,mert egyáltalán nem félelmetes a játék.
Xbox360achievements.org
Szerintem a játék jó lett. A hangulat megvan, a látvány kellemes, a hangok/hanghatások kellõen stílszerûek, a történet pedig a szokásos. A bossok elég betegre sikerültek. Az irányítás eleinte kissé szokatlan, de bele lehet jönni viszonylag rövid idõ alatt (learn 2 Dodge).
Az 5 féle befejezésnek köszönhetõen érdemes többször is nekifutni. 8/10.
<#bohoc>#bohoc>
Én végig játszottam már, bár ez volt az elsõ Silent Hill amit játszottam, ezt is az unokatesómék végett, me õk voltak kiváncsiak rá, mivel a PC-s verzióval gondok voltak.
Szóval érdekes kis játék, ahhoz képest, hogy nem szeretem a SIlent Hill-t eléggé tetszett, tele van fordulattal, különbözõ befejezésekkel, szóval nekem tetszett azért.
A www.xbox.hu-n elolvashatod az en velemenyem.
Egyebkent nem igaz, hogy nem irtak sok jot rola, nem hajpoltak agyon, ez teny, de az ertekelesek atlagban 75% koruliek, ami egy szolid, jo kis game-t takar.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Nekem megvan a game,el is indul, de a bevezetõvideónál megakad!!
Ez most azért van mert ratyi a gépem vagy más baja van ?
Elõre is thx
Már van ilyen:
SILENT HILL HOMECOMING-GTI 3.92 GB
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
UK RELEASE: 20-Feb-2009 (Upcoming)
NORDIC RELEASE: 20-Feb-2009 (Upcoming)
US RELEASE: 30-Sep-2008 (Released)
long waiting comin' up =(
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
http://www.576konzol.hu/hir_reszletes.php?id=3610
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
X360/PS3 cover
PSN ID: Lord_Mortanius
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lock 'n' Load 25
Found Rifle
Sightseeing 10
Found 1 Photo
Josh's Gallery 50
Found ALL Photos
Alchemilla's Finest 10
Defeated 1 Nurse
Eddie's Legacy 10
Defeated 1 Feral
Lurk No More 10
Defeated 1 Lurker
To The Point 10
Defeated 1 Needler
Split Personality 10
Defeated 1 Schism
Shades of James 20
Defeated 1 Siam
Clear the Air 10
Defeated 1 Smog
Creeper Reaper 10
Defeated 1 Swarm
Out of Order 10
Defeated 1 Order member
Kaufmann's Handiwork 10
Found 1 Serum
Health Junkie 50
Found all Serums
The Old Gods... 100
.. Haven't Left This Place Complete game on HARD difficulty.
Nursery Rhymes 50
Found all the Children's Drawings
+ Secret Achievements
Xbox360Achievements.org
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |