Silent Hill: Homecoming

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Szétnézek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

jatekaim.hu, van csomó eladó példány
Nem tudja valaki hol lehet megvenni (Xbox360)?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

hello, Azt tapasztaltam hogy fasza a játék. Aztán kaptam egy virust, ujra kelett rakni a gépet, azt utána megint felraktam silent hill homecomingot és csak a videók alatt van hang. Játék menet közzbe full némaság van.
Meg az elején is a bevezetõnél. Mit tegyek? Silent hill homecoming-Repack ot raktam fõl. Amugy meg van hang a gépen, fél éves a gép:D
Már késõ a kijelentés,mert már elõröl kedtem játszani és kb. 4 órámba telt eljutni odáig,de megérte,mert ahogy mondtad az órás puzzle-al kezdtem és tovább engedett.Még valamit mondanék,hogy amikor nem elsõként kezdtem az órás puzzle-val,akkor összezavarodott a játék és két maszk helyett hármat találtam.Tehát ilyen mocskosul bugos játékkal nem találkoztam,mint ez.Viszont végigpróbálhattam volna az összes lehetõséget,akkor lett volna 1440 lehetõségem<#nyes>
Anubys
1. Ne kezd elõrõl, van megoldása ilyenkor is a puzle-nek, de random idõpont. Lehet, hogy jobban jársz, ha végigpróbálod az összes variációt.... :)
2. Ne csak egy mentést használj, mivel a játéknak 5 féle vége van, és nagyjából a közepén (kinyírod a muttert vagy sem), az utolsó elõtti pályán (megbocsátassz-e a faternak vagy sem), illetve az utolsó pályán (megmented a néger õrt vagy sem) lévõ döntéseid alapján dõl el, hogy melyiket kapod a végén.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hát ez akkor gáz,mert én csak egy mentést csináltam.Remek most kezdhetem az elejétõl.
Nekem a FEAR és a Condemned az félelmetes volt vagy az AVP 2,amikor hírtelen a szörnyek elém ugrottak
Anubys
Közismert bug (legalábbis PS3-on, de valszeg 360-on és pc-n is így van), ha nem az órával kezded, akkor nem tudod megcsinálni azt.
Szóval, töltsd be a Hell House elõtti mentésedet, és egybõl az órás puzzle-t csináld meg...
(Amúgy meg mondj nekem olyan játékot, ami tényleg félelmetes - kivéve a Fatal Frame, attól párszor beremegett a controller a kezemben :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy a pokol ház vevõ pályán,amikor az órát be kell állítani 2:06-ra akkor semmi sem történik.Ez miért van.A segítséget elõre is köszönöm.
A játék jó is lehetett volna,ha nem szúrják el apróságokkal,mint az irányítás vagy például a félelem hiánya nélkül,mert egyáltalán nem félelmetes a játék.
Silent Hill Homecoming Achievement Guide:

Xbox360achievements.org

Szerintem a játék jó lett. A hangulat megvan, a látvány kellemes, a hangok/hanghatások kellõen stílszerûek, a történet pedig a szokásos. A bossok elég betegre sikerültek. Az irányítás eleinte kissé szokatlan, de bele lehet jönni viszonylag rövid idõ alatt (learn 2 Dodge).

Az 5 féle befejezésnek köszönhetõen érdemes többször is nekifutni. 8/10.
<#bohoc>

Teljesen rendben van, leszámítva 1-2 dolgot, de az meg belefér...

rambuu
cs
Én végig játszottam már, bár ez volt az elsõ Silent Hill amit játszottam, ezt is az unokatesómék végett, me õk voltak kiváncsiak rá, mivel a PC-s verzióval gondok voltak.
Szóval érdekes kis játék, ahhoz képest, hogy nem szeretem a SIlent Hill-t eléggé tetszett, tele van fordulattal, különbözõ befejezésekkel, szóval nekem tetszett azért.

ugyanaz, mint az USA verzio. Miert is modositottak volna rajta akarmit is??

A www.xbox.hu-n elolvashatod az en velemenyem.

Egyebkent nem igaz, hogy nem irtak sok jot rola, nem hajpoltak agyon, ez teny, de az ertekelesek atlagban 75% koruliek, ami egy szolid, jo kis game-t takar.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

i dunno yet, jövõ héten tervezem a vásárlást. Reméljük jobb mint az NTSC változat, amirõl túl sok jót nem írtak a külföldi fórumokban. Ha valaki beszerezte már, írhatna róla milyen is a hazatérés =)

ffxi
És ez jót jelent vagy rosszat? Mármint a változtatás terén.

Fákjúal!

Tegnap óta hivatalosan is megvásárolható.

Úgy néz ki hogy 2009.02.27 lesz a megjelenés idõpontja az EU-ban X360-ra. Nem kizárt hogy az amerikai változathoz képest némi javítást/módosítást is eszközölni fognak a PAL verzióban a fejlesztõk.

Hy! Nekem is ugyanaz a baja. Ugrál a hang, a kép megáll pár sec-re, és utána pár másodpercig megy a játék 30 FPS-el. Utána ugyanez. Mi miatt??? Meg tudtad már oldani??

milyen géped van?nekem megy simán crack sem kell hozzá.daemontuls. start game ennyi.http://wanadoo.atw.hu/?p=jatekok&search=Silent%20Hill%20Homecoming%20MULTI%20DVD%20-%20TDM innen leszedheted. 160+áfa de 72 óráig tölthetsz innen ezért.én hat új gamet szedtem le ez alatt összesen 20 Gigát igaz nekem négy megás netem van ,de csak 250 amivel jön tehát 2 mega.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ez konzolos (X360/PS3) topic mate

Hello
Nekem megvan a game,el is indul, de a bevezetõvideónál megakad!!
Ez most azért van mert ratyi a gépem vagy más baja van ?
Elõre is thx

ne várjátok annyira mert nagy csalódás lesz :P Nekem már a 4 sem tetszett és ez se lesz a kedvencem.....
Nem lehet a zajt kikapcsolni benne? Csak azért mert a többi részben ki lehetett. Nem tudom miért divat ez.
X360-ra csak jövõre jön. PS3-on már kijött.

Depridol
ja megjelent...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Megjelenet ?
Már van ilyen:
SILENT HILL HOMECOMING-GTI 3.92 GB

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Törölt felhasználó
Nem tudjátok PC-re mikor jelenik meg?
Bad newz from www.tothegame.com

UK RELEASE: 20-Feb-2009 (Upcoming)
NORDIC RELEASE: 20-Feb-2009 (Upcoming)
US RELEASE: 30-Sep-2008 (Released)

long waiting comin' up =(

Neogan
Eleve miért szedted le ha NTSC és régiózáras? Amúgy tényleg nagy szvás, bár a review-k alapján, elég pocsék lett :(

One man\'s hero, is another man\'s demon...

sziasztok !! az a helyzet hogy én letöltöttem az NTSC-s verziót, de nem indul el. hihetetlen mennyire kicsesznek velünk basszus. Akkor kerül kezünkbe a játék mikor már mindenki végigjátszotta. Tavaszig a kedvem is elmegy tõle. Ez nem igazság. Minek ilyen munkák, szeptemberre ígérik aztán mi lesz belõle, 2009 tavasz.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

az NTSC-s version régiókorlátos, szóval marad a várakozás a PAL edition érkezéséig. Remélhetõleg novemberben már megjön.

Nagyon úgy néz ki hogy igen. A youtube.com-on szinte az egész játék "végignézhetõ", ránézésre elég jó. Ha az NTSC version fut PAL-os gépen akkor érdemes azt beszerezni. Nem hinném hogy sok változás lesz a kettõ között. <#fejvakaras>

Neogan
Tavasz??? <#guluszem1>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

"Meglepõ és egyáltalán nem várt csúszás az éjszakában: a már a piacon lévõ amerikai verzió ellenére mégsem jelenik meg a hónap végén Európában a Silent Hill: Homecoming. Az elsõ nem Japánban létrehozott SH epizód fejlesztése lezárult, ám a lokalizációs és/vagy az életkorbesorolási procedúra elnyúlása miatt legkorábban csak 2009 tavaszán jelenhet meg."

http://www.576konzol.hu/hir_reszletes.php?id=3610

Valaki játszott már vele? PS3-ra már elméletileg kapható, X360-as verzió még sehol sincs. <#gonosz3>

Platinumshopban elvileg holnaptól kapható a játék.

Sephi
Az nem feltétlenül baj!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

X360/PS3 cover

PSN ID: Lord_Mortanius

trick daddy
Hála a jóistennek <#vigyor1>

davidka003
Ezt már nem azok csinálják akik az elõzõ részeket. :(

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Még jó hogy sorszámozás helyett a Homecoming alcímet kapta a játék. De szvsz foglalkozzunk inkább a sokak által várt új epizóddal. Már fenntvan a hivatalos "Achievement list" is:

Lock 'n' Load 25
Found Rifle
Sightseeing 10
Found 1 Photo
Josh's Gallery 50
Found ALL Photos
Alchemilla's Finest 10
Defeated 1 Nurse
Eddie's Legacy 10
Defeated 1 Feral
Lurk No More 10
Defeated 1 Lurker
To The Point 10
Defeated 1 Needler
Split Personality 10
Defeated 1 Schism
Shades of James 20
Defeated 1 Siam
Clear the Air 10
Defeated 1 Smog
Creeper Reaper 10
Defeated 1 Swarm
Out of Order 10
Defeated 1 Order member
Kaufmann's Handiwork 10
Found 1 Serum
Health Junkie 50
Found all Serums
The Old Gods... 100
.. Haven't Left This Place Complete game on HARD difficulty.
Nursery Rhymes 50
Found all the Children's Drawings

+ Secret Achievements

Xbox360Achievements.org

Pontosan azért.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Rövid életû lesz a topic 2 ok miatt: már van egy silent hill 5 topic a játékosok fórumában, és általam egy a konzolosok fórumában is:) De a reklámnak jót fog tenniXD

bardocz
Fúú,melyik agyhalottságban volt ilyen pinájuk az ufo nõknek?Mint ennek az arca.
Borgi
leirta. "megvenni" ;>

porki fagyok fállalon

X360/PS3-ra biztos nem=)

Atkamon
És az miért baj?

Azt olvastam,hogy csak steamen-lehet majd megvenni :S

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Oldal 1 / 2Következő →