Előzményfilm lesz a Legenda vagyok 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nagyon sokat kell dolgozniuk a srácoknak, hogy egy fajin elõzményt tudjanak csinálni, mert "katasztrófa, pánik, zombik, menekülés, összeomlik New York"-os film már kismilliárd van.
nekem teccett
mert tudtommal tényleg nem mutatták be moziban, csak a DVD-re fog rákerülni.
nekem az tetszene a legjobban, ha egyáltalán nem csinálnának belõle második részt. egy elõzményfilm kb olyan lenne, mint a Star Wars 3. része, tudod mi lesz utána. ha a mozis befejezést választják, akkor az Kovács Vilmos hiánya miatt nem lesz jó, ha az alternatívat, akkor meg csak egy újabb zombifilm lesz.
nekem az tetszene a legjobban, ha egyáltalán nem csinálnának belõle második részt. egy elõzményfilm kb olyan lenne, mint a Star Wars 3. része, tudod mi lesz utána. ha a mozis befejezést választják, akkor az Kovács Vilmos hiánya miatt nem lesz jó, ha az alternatívat, akkor meg csak egy újabb zombifilm lesz.
I am Legend nagyon nagy film volt! Szvsz okosabb ötlet elõzményt csinálni a már meglévõ szotorihoz, mint folytatni azt.. 1ébként nemtom, én csak 1féle befejezéssel láttam a filmet, a másik félét csak youtubon láttam..Leadták azt is mozikban v ilyesmi?<#conf>#conf><#conf>#conf>
Ja,szokas szerint majd lesz benne 2-3 akcio jelenet amikkel bereklamozzak majd.
Aztan bejutunk a moziba ès kapunk a pofankba egy nagyon muveszi filmet,amiben New York kalvariajat mutogatjak 2 oran keresztul,minden emberi gyotrodèssel,àrulàssal,szerelemmel,stb,stb.
A talk show-k ban majd elemezgetik a nagyszeru szinèszi jatèkot ès az oszkàr jelolès esèlyeit.
Szoval èn nem vàrok sokat.(Bàr tèvednèk)
Aztan bejutunk a moziba ès kapunk a pofankba egy nagyon muveszi filmet,amiben New York kalvariajat mutogatjak 2 oran keresztul,minden emberi gyotrodèssel,àrulàssal,szerelemmel,stb,stb.
A talk show-k ban majd elemezgetik a nagyszeru szinèszi jatèkot ès az oszkàr jelolès esèlyeit.
Szoval èn nem vàrok sokat.(Bàr tèvednèk)
Hát ha már elõzményfilm akkor sztem a kutyája is benne lesz 😄
"A stúdió és a producerek épp ezért úgy határoztak, hogy a Legenda vagyok 2 New York fertõzés elõtti utolsó napjait mutatja majd be."
Ez viszont azt is jelentheti hogy zombi nem is lesz benne 😄
"A stúdió és a producerek épp ezért úgy határoztak, hogy a Legenda vagyok 2 New York fertõzés elõtti utolsó napjait mutatja majd be."
Ez viszont azt is jelentheti hogy zombi nem is lesz benne 😄
nagyszerû. a lehetõ legokosabb döntés. azért titkon reménykedek abban, hogy majd egyszer lesz folytatás is. Szép kis trilógia lenne, hogy a középsõ epizóddal kezdõdött...
Hat szerintem is az elso eleg gyenge volt (koppintas is), a 2.-tol sem varok vmi sokat.
Smith<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
I AM LEGEND!
I AM LEGEND!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tessék már a kutyáját is leszerzõdtetni mert az elsõ részban majdnem hogy vetekedett az alakítása Smithel
Már az ötlet megszületése is rohadt izzadtság-szagú ... mi lesz a végeredmény ... az elsõ rész véleményem szerint kifejezetten gyenge volt, egy bizonyos jelenetet leszámítva, ami azért elég 'kevés' ...
Ez akár olyasmi is lehet, mint a Alien után az Aliens folytatás. Pörgõsebb, akciódúsabb, kevesebb felvezetéssel.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
kapunk egy hatodik "el"zombi"sodik a világ" filmet :|
de ez sztem is jobb, reméljük a feeling megmarad.
de ez sztem is jobb, reméljük a feeling megmarad.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tavalyi?
Az egyik legjobb a mûfajába kár lett volna nem folytatni..
illetve nem elõtörténetezni 😊))
illetve nem elõtörténetezni 😊))
tök jó, végignézzük NY lassú (vagy gyors?) haldoklását.. engem érdekel!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is folytatásnak örülnék... :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
naná, de elõzményfilm. hááát
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#eljen>#eljen>
Smith jöhet bármikor!
Smith jöhet bármikor!