22
  • nessboth
    Hát nagyon sokat kell dolgozniuk a srácoknak, hogy egy fajin előzményt tudjanak csinálni, mert "katasztrófa, pánik, zombik, menekülés, összeomlik New York"-os film már kismilliárd van.
  • JL666
    nekem teccett
  • immovable
  • torcipepe
    mert tudtommal tényleg nem mutatták be moziban, csak a DVD-re fog rákerülni.

nekem az tetszene a legjobban, ha egyáltalán nem csinálnának belőle második részt. egy előzményfilm kb olyan lenne, mint a Star Wars 3. része, tudod mi lesz utána. ha a mozis befejezést választják, akkor az Kovács Vilmos hiánya miatt nem lesz jó, ha az alternatívat, akkor meg csak egy újabb zombifilm lesz.
  • AzUs
    I am Legend nagyon nagy film volt! Szvsz okosabb ötlet előzményt csinálni a már meglévő szotorihoz, mint folytatni azt.. 1ébként nemtom, én csak 1féle befejezéssel láttam a filmet, a másik félét csak youtubon láttam..Leadták azt is mozikban v ilyesmi?
  • csimmasz
    Ja,szokas szerint majd lesz benne 2-3 akcio jelenet amikkel bereklamozzak majd.
    Aztan bejutunk a moziba ès kapunk a pofankba egy nagyon muveszi filmet,amiben New York kalvariajat mutogatjak 2 oran keresztul,minden emberi gyotrodèssel,àrulàssal,szerelemmel,stb,stb.
    A talk show-k ban majd elemezgetik a nagyszeru szinèszi jatèkot ès az oszkàr jelolès esèlyeit.
    Szoval èn nem vàrok sokat.(Bàr tèvednèk)
  • AZTA
    Hát ha már előzményfilm akkor sztem a kutyája is benne lesz :D

"A stúdió és a producerek épp ezért úgy határoztak, hogy a Legenda vagyok 2 New York fertőzés előtti utolsó napjait mutatja majd be."

Ez viszont azt is jelentheti hogy zombi nem is lesz benne :D
  • M0RN1NGST4R
    nagyszerű. a lehető legokosabb döntés. azért titkon reménykedek abban, hogy majd egyszer lesz folytatás is. Szép kis trilógia lenne, hogy a középső epizóddal kezdődött...
  • bmw
    Hat szerintem is az elso eleg gyenge volt (koppintas is), a 2.-tol sem varok vmi sokat.
  • Narxis
    Smith

I AM LEGEND!
  • npityusk
    tessék már a kutyáját is leszerződtetni mert az első részban majdnem hogy vetekedett az alakítása Smithel
  • tyuklepes
    Már az ötlet megszületése is rohadt izzadtság-szagú ... mi lesz a végeredmény ... az első rész véleményem szerint kifejezetten gyenge volt, egy bizonyos jelenetet leszámítva, ami azért elég 'kevés' ...
  • valamit
    Ez akár olyasmi is lehet, mint a Alien után az Aliens folytatás. Pörgősebb, akciódúsabb, kevesebb felvezetéssel.
  • bertino
    kapunk egy hatodik "el"zombi"sodik a világ" filmet :|
    de ez sztem is jobb, reméljük a feeling megmarad.
  • Reg5
    Nem tavalyi?
  • meteoreső
    Az egyik legjobb a műfajába kár lett volna nem folytatni..
    illetve nem előtörténetezni :)))
  • Chocho
    Hááát... a kihalt város nélkül a hangulat nem lesz fele olyan fergeteges sem.
  • Kmarha
    tök jó, végignézzük NY lassú (vagy gyors?) haldoklását.. engem érdekel!
  • Tinman #4
    Én is folytatásnak örülnék... :-/
  • akyyy
    naná, de előzményfilm. hááát
  • Szkifi

Smith jöhet bármikor!
  • akyyy