8
-
M0RN1NGST4R #8 egyik legjobb szinész. ajánlom mindenki figyelmébe aki nem ismerné a Kapcsolat c. filmet vagy az Armageddont. mindgyikben jól játszik. -
bmw #7 Szerintem meg a 4. szinten jo evad eddig. Az meg, hoyg mi a cime, haaat az mar mind1.:)) A jo forgatokonyv minden filmnek a kulcsa. -
#6 Egyébként ezen a képen borzasztó kreténül néz ki - SZVSZ!!!!! -
#5 Szerintem a Rejtélyek városában nyomta eddig a legjobban a seriff alapját. -
Vanek úr #4 Hát, az amerikai nézettségi adatok alapján lehet, hogy nem lesz 5. évad sem.
Szerintem jobb is lenne, mert amíg az első évad egyszerűen zseniális volt, addig a többi már egyre lejjebb viszi a színvonalat. A másodikban még érthető volt a folytatás, és gördülékeny, de a sava-borsa (ahogy előre felkészült szinte mindenre Scofield) egyre inkább eltűnt. A harmadik már egy erőltetett folytatás (látszik, hogy csak meg akarták lovagolni az eddigi sikereket); a negyedik meg már nem is 'szökés' (vagyis 'Prison Break')... -
entreri #3 Mahone a legjobb karakter az egész sorozatban. :) De már kezdem Bellicket is megkedvelni, Scofieldék meg kezdenek idegesíteni.
Gondolom most megmentik a világot a gonosz Cégtől, utána pedig jönnek a zufók. Így a negyedik évadra elment egy kicsit a bullshit felé a történet. -
neptum #2 "főszereplőkével ellentétben nem 7 évadra szól" azért 7 évad nem sok egy kicsit ? mi lesz itt egy börtön bolygóról fognak meg szökni vagy mi ? -
berc00 #1 ki lenne olyan idióta aki gyűlöli Mohone-t? Ő Isten! Amúgymeg ha nem lesz PB-ben Fichtner, a végén le is mondok a sorozatról...