12
-
Ray78 #12 A 3. rész kicsit átgondolatlan és felesleges jelenetekkel volt tele de elment.
1.- 2.rész szuper! A 4. részben legyen Barbossa + Sparrow hajtsanak az örök életért. Orlando és Keira teljesen felesleges lenne. Hétvégén meg is nézem újra az eddigi 3 részt. :) -
#11 Nekem mind tetszett. Főleg Davy Jones orgonajátéka .D. Tütütüttűtűtű tütütü TŰTŰTŰ xDD. -
bmw #10 Szerintem is a 2. volt a leggyengebb.:) -
#9 Pont ezt akartam mondani -
berserk87 #8 Nekem az első rész nem tetszett. A második nagyon jó volt(bár a haverokkal néztük, lehet, hogy az is hozzátett, az élményhez). A harmadik megint nem.
Bár egyik rész se volt rossz, mert Jack Sparrow mindegyikben odatette magát. Jöhet az a negyedik rész is. Én megfogom nézni, bár nem hiszem, hogy moziban. -
#7 talan mert talicskaval tologatjak azota is a penzt a studioban -
Reg5 #6 Nem értem a Karib-tengeres felhajtást: Az 1 jó volt, a 2 bűnrossz, a 3 meg elmegy. Ezekután minek 4? Persze ez szigorúan szvsz... -
neptum #5 Tim Burton + Johnny Depp = Jó film -
#4 Naja, Orlando és Keira vonal volt a film egyik leggázosabb része -
#3 Én úgy emlékszem, hogy arról volt szó, hogy a következő trilógia Barbossáról fog szólni. De lehet, hogy csak pletyka volt... -
#2 Na ja... főleg, hogy régóta beszélnek arról, hogy kihagyják belőle Orlando-t és Keira-t, mondván: "Nem ők tették sikeressé a flmet." Ergo már a 3. rész óta mondogatják, hogy ha lesz 4., akkor az kifejezetten Jack Sparrow filmje lesz. -
#1 "Az egyik a Karib-tenger kalózai negyedik része"