8
-
morden #8 Jah egyébként tudtátok , hogy az üzletszerű másolást és a fiatalkorú megerőszakolásást a magyar törvénykezés ugyan úgy súlytja (8 év) ebből az következik , hogy a törvényhozóink ennek a két bűncselektménynak ugyan olyan súlyt adnak ... (szóval ha letöltötök 1-2 progit és továbbadjátok akkor érezzétek ugy hogy éppen egy fiatal életet tettetek tönkre, legalábbis a politikusok szerint) jahogy ez baromság és mégis így van -
morden #7 Ha amerikai lennék én még a moderátorokat is beperelném , a szólászabadság korlátozása miatt ... Magyaroszágon kussolnék természetesen :D -
Vardar #6 EA monnyon le! Olcsó, jó játékot a népnek!:D
Ilyenekért úgy meg kellene szívatni a cégéket, hogy csak belerokkanjanak anyagilag. Minden Spore után 10 dollár kártérítés. Na az egy jel lenne. Más cégek megtudják oldani ilyen szarságok nélkül? -
GG #5 Ja és megvettem a Sporet de másnap vissza is vittem mert nem tetszet (3 nap szabály rá is él):P -
GG #4 Az én gépen is minden vacak fent van. Grafikus vok és sok olyan cucc van fent ami néha össze akad. Momentán anno volt bajom a Secrommal és azóta is figyelem a rootkites dolgokat.
Öszintén: MOSTANÁBAN inkább tört játékokat használnák mint ezeket a szarokat (persze ha tetszik és egy hétnél többre érdekel akkor meg is veszem DE akkor se telepíteném fel ezeket a gépemre :S) Őszíntén ki tudja mit telepít ezek a játékokon kívűl a gépre a tutokon kívűl hogy ne lehetesen illegálisan használni a szellemi terméküket. -
#3 Jól van, jól van no, igyatok meg egy forró csokit és adjátok ki magatokra a "hold your horses" parancsot.
Van az én gépemen minden vacak, bluetooth, wlan, 2 nyomtató, crossfire, RAID 0, E-sata, dual lan, sata dvd-író, külön hangkártya, mikrofon, webkamera és még sorohatnám mi.
Fent a Spore jó 2 hete és semmi gondom. Erről ennyit. -
#2 ea-nak meg se fog kottyanni a per.
se anyagiakban, se szellemi megerőltetésben. -
kukacS3K #1 SecuRom már az NFS most wantedben is volt asszem de egyébként ez tényleg perelést érdemel mégha feltüntették volna akkoris, nehogymár legálisan blokkolják a hardvereimet mer odaírták