A garantált le- és feltöltési sebességet is hirdetni kell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szeretek itt élni :-)
szerintem.
persze ez nem 100%os info.
arra alapoznak, ha észreveszed, majd ugyis bejelented, ezen felül õket tovább nem érdekli a dolog, ez biztos, én is mostanság 20asával adok le Tnek lassulást és már nagyon unom, de nincs mit tenni, ameddig övék a vonal, rájuk vagyunk utalva 70%ban.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ezt sosem értettem hogy miért kell húzni halasztani? miért nem mától azt kész?
Modem hiba megint nem lehet, mert ha a panasz után visszajön az a sávszél amire elõfizettem, és amivel eddig ment, akkor ez kizárható, de 3 napra rá megint 2 Mbit/s.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
hogyne dolgoznának.
nem minden trékomos szerelõ fasz azért.
fél órás hibaelhárítás is van, ha adott ember adott helyen tartózkodik épp.
Aztán egyik nap nem csatlakozott a modem és felhívtam a szolgáltatómat, hogy mi a helyzet, mert egy másik szolgáltatómnál többször is elõfordult, hogy felhasznûlói név vagy jelszó modosítás volt. Mondták, hogy semmi ilyen nincs, azt mondta a srác, hogy valószínûleg vonal hiba, és küldi ahibajelentést a trécomnak.
Kb. 5 órája nem volt net, telefonálás után rá 2 órára felcsatlakozott a modem, tehát nem vonal hiba, mert trékomnál sem dolgoznak ilyen gyorsan.
Mindegy a hibajelentés már elment. Kb. 1 hétre rá a 830-850 KB/s szépen lecsökkent 220-230-ra. Felhívtam a szolgáltatót, hogy erõs a gyanúm, hogy a trékom egy egyszerû huszárvágással megoldotta a "vonalhibát" szépen lecsökkentette a vonalon átmehetõ sávszélességet. Srác felvette a hibát írt a trékomnak, 4 nap múlva a megszokott sebességgel megy a net, rá 3 napra újra 2 Mbips.
Azthiszem felhívoma szolgáltatómat, hogy visszamonjam a netet és váltok az utcánkban elérhetõ egyetlen kábel szolgáltatóra (UPC). Ott legalább csak a szolgáltatón múlik a sebesség és nem egy másik cégen is.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ocsmány egy lehúzós cég az tuti, régebben a TVNetwork ugyanezen a hálón, (a régebbi típusu kábelmodemmel is) gyönyörûen, megbízhatóan mûködött. Nagyon bánjuk már hogy ezek a szemetek átvették. A szerelõk mindíg azt mondják amikor jönnek, hogy a hálózat a rossz, javítják ilyesmi. Közben nagyon kilóg a lóláb, hogy a központi sávszélesség kicsi, mert eszközökkel együtt vették meg az egészet, elõtte évekig semmi gond nem volt. Kb. 3/4 év egyszerûen siralmas. Ha fontos dolgom van a neten, kénytelen vagyok néha betárcsázós 46k-t használni...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
persze miután meglátta a vállalt értéket, szo nélkül tette le a telefont a hülyéje. 😄
A poén, hogy nemsokkal a lemondás után a upc-tõl felhívtak, hogy ugyan menjek már vissza mert az milyen jó lenne nekem. Hát ezzel csak saját magukat égetik, meg sem tudják közelíteni az ajánlataikkal a konkurenciát. Finoman el is küldtem a szerencsétlen marketingest <#eplus2>#eplus2>
fuck mmo's..i.,
Csak a felhasználó nincs tisztában azzal, hogy mit követelhet..sõtt!
A "szerzõdés" fogalmáról is ali-alig tud valamit!
Az orra elé nyomnak egy álltalános szerzõdést, álltalános feltételekkel és már írja is alá!
Pedig ha egy picit belegondol a szerzõdésbe mint fogalomba akkor már sejtheti, hogy valami nem stimmel...
Tehát tisztelt hatóság! Ha nagyon érzeném az igyekezetet akkor 1-1 közlemény errõl is napvilágot látna.
Sajnos a fogyasztók nincsenek tisztában a jogaikkal!
Sajnos a szolgáltatók csak a fogyasztók kötelességeivel vannak tisztában!
A jogaik nem is érdeklik!
Csak fizess barom, ha kell a net.....(márhogy a témánál maradjunk)
Nemrégen én is kötöttem egy sokadik szerzõdést....az üf.szolg. azt sem tudta, hogy mi az a feltöltési sebesség, a garantált minimumsebességrõl vagy a minimum rendelkezésre állásról meg fogalma sem volt.....
Ezt mind a szerelõtõl tudhattam meg csak..
(Hozzáteszem a szerelõ tartja el a céget mert szerelés közben is adta az utasításokat a cég felé...(A képenyõ jobb felsõ sarkába az ikonra katt, majd a középen a szines ugrálósra is és akkor mond meg milyen szám van ott mert utána mondom, hogy hogyan tovább..)
Na ennyit az alapvetõ számítógépes ismeretekrõl....már amikor felvették eme munkatásak diszpéldányát.
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Tisztelt fogyasztó a xxx jogszabály értelmében tájékoztatjuk, hogy az ön által megrendelt 8Mbit-s le- és 1Mbit-es feltöltési sebesség tájékoztató jellegû.
A vállalt sebességek az ön elõfizetésében: 512Kbit le és 128Kbit fel.
És innen jön a marketing bullshit, hogy ne kapjál agyvérzést!
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Pedig ott is egyenes arányban van a minõség a sávszélességgel...