Naponta jelentkezik a dzsungelből az RTL Klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom már h hol olvastam és kitõl egy hozzászólást ezzel a mûsorral kapcsolatban, de akkor szakadtam a röhögéstõl<#mf1>

nagyjából annyi, h ezeket a celebeket vagy kiket nem nyaralni kéne kivinni vmi egzotikus szigetre, hanem inkább autópálya-építésre DOLGOZNI, hátha a nemzetgazdaságnak is származnának végre belõlük vmi haszna<#hehe>

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Lejjebb, csak még egy kicsit lejjebb...és lassan semmivel sem lehet kihúzni az igénytelenség vermébõl a hazai "vezetõ" televíziót...vaze...hihetetlen.
az egy dolog, hogy Viktor írta a cikket
az is, amirõl szól, de ez a mondat: "Mint ismeretes, az RTL Klub sztárjait, Gáspár Gyõzõ, hazai reality-csillaggal az élen..."

Viktor most komolyan mennyit kapsz az RTL-tõl...?

Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)

Jó lenne ha kimenne Kiszel Tünde , Anettka, Fásy Ádám és a többi nem kedvelt hiresség és IQ bajnokok aztán arról kellene szavazni hogy kit egyenek meg elõbb a kanibálok
Na ja, valahogy ott kell hagyni õket. 😛
egyáltalán nem véletlen, hogy egyáltalán NEM nézek televíziós adásokat....

senkinemertemmit.blog.hu

Tinman
Ahogy a Sanyi mondta... celeb = prosti <#zavart2>
A képen is az van <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

még azt sem éri meg hogy valaki értékelje.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Vadon János. Találó név egy ilyen mûsorhoz. Mi az a celeb? És azt nem lehetne megoldani, hogy csak az odaútjukat fizetnék ezeknek a nagy celebeknek?
Otthagynám mind 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

akyyy
én is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sorry.gépelési hoba😊

énis!Tegát 3an már biztos.viszont 1,5 csillag van.Valki többet adott mint 1!ki volt az<#violent>

Tinman
Én is én is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bertino
értékeltem a cikket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!