15
  • emile zola
    Nem tudom már h hol olvastam és kitől egy hozzászólást ezzel a műsorral kapcsolatban, de akkor szakadtam a röhögéstől

nagyjából annyi, h ezeket a celebeket vagy kiket nem nyaralni kéne kivinni vmi egzotikus szigetre, hanem inkább autópálya-építésre DOLGOZNI, hátha a nemzetgazdaságnak is származnának végre belőlük vmi haszna
  • smaszi
    Lejjebb, csak még egy kicsit lejjebb...és lassan semmivel sem lehet kihúzni az igénytelenség verméből a hazai "vezető" televíziót...vaze...hihetetlen.
  • TDaniel
    az egy dolog, hogy Viktor írta a cikket
    az is, amiről szól, de ez a mondat: "Mint ismeretes, az RTL Klub sztárjait, Gáspár Győző, hazai reality-csillaggal az élen..."

Viktor most komolyan mennyit kapsz az RTL-től...?
  • npityusk
    Jó lenne ha kimenne Kiszel Tünde , Anettka, Fásy Ádám és a többi nem kedvelt hiresség és IQ bajnokok aztán arról kellene szavazni hogy kit egyenek meg előbb a kanibálok
  • Normal
    Na ja, valahogy ott kell hagyni őket. :P
  • czyi
    egyáltalán nem véletlen, hogy egyáltalán NEM nézek televíziós adásokat....
  • Tinman #9
    Ahogy a Sanyi mondta... celeb = prosti
    A képen is az van
  • eto demerzel
    még azt sem éri meg hogy valaki értékelje.
  • Aldo Moro
    Vadon János. Találó név egy ilyen műsorhoz. Mi az a celeb? És azt nem lehetne megoldani, hogy csak az odaútjukat fizetnék ezeknek a nagy celebeknek?
  • Jimmyke
    Otthagynám mind :D
  • akyyy
    én is
  • neoG
    sorry.gépelési hoba:)
  • neoG
    énis!Tegát 3an már biztos.viszont 1,5 csillag van.Valki többet adott mint 1!ki volt az
  • Tinman #2
    Én is én is!
  • bertino
    értékeltem a cikket.