15
-
emile zola #15 Nem tudom már h hol olvastam és kitől egy hozzászólást ezzel a műsorral kapcsolatban, de akkor szakadtam a röhögéstől
nagyjából annyi, h ezeket a celebeket vagy kiket nem nyaralni kéne kivinni vmi egzotikus szigetre, hanem inkább autópálya-építésre DOLGOZNI, hátha a nemzetgazdaságnak is származnának végre belőlük vmi haszna -
smaszi #14 Lejjebb, csak még egy kicsit lejjebb...és lassan semmivel sem lehet kihúzni az igénytelenség verméből a hazai "vezető" televíziót...vaze...hihetetlen. -
TDaniel #13 az egy dolog, hogy Viktor írta a cikket
az is, amiről szól, de ez a mondat: "Mint ismeretes, az RTL Klub sztárjait, Gáspár Győző, hazai reality-csillaggal az élen..."
Viktor most komolyan mennyit kapsz az RTL-től...? -
npityusk #12 Jó lenne ha kimenne Kiszel Tünde , Anettka, Fásy Ádám és a többi nem kedvelt hiresség és IQ bajnokok aztán arról kellene szavazni hogy kit egyenek meg előbb a kanibálok -
Normal #11 Na ja, valahogy ott kell hagyni őket. :P -
czyi #10 egyáltalán nem véletlen, hogy egyáltalán NEM nézek televíziós adásokat.... -
#9 Ahogy a Sanyi mondta... celeb = prosti
A képen is az van -
eto demerzel #8 még azt sem éri meg hogy valaki értékelje. -
Aldo Moro #7 Vadon János. Találó név egy ilyen műsorhoz. Mi az a celeb? És azt nem lehetne megoldani, hogy csak az odaútjukat fizetnék ezeknek a nagy celebeknek? -
Jimmyke #6 Otthagynám mind :D -
#5 én is -
neoG #4 sorry.gépelési hoba:) -
neoG #3 énis!Tegát 3an már biztos.viszont 1,5 csillag van.Valki többet adott mint 1!ki volt az -
#2 Én is én is! -
#1 értékeltem a cikket.