Három új fényképezõgéppel jelentkezett a Samsung

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiába, mert a minõség akkor sem lesz sokkal jobb, hiába nem interpolált.

Az egész nem is a fényképezésrõl szól! Azt szeretnék ha mindenki beépülne a hálózatba és komoly terhelõ bizonyítékokat szolgáltatna a képen kompromittáló pózban szereplõ alanyról. Képzeljétek, hogy hogy feldobná egy kóreai multicég valamely részlegén dolgozó összes munkás hétfõjét, amikor az irodában a hétvégi kurvázós szaképarty-n készült fényképekrõl kinagyítják Csuán orrlikát, miközben vadul kefél egy csüngõhasú mangalicát ésaz orrában lévõ fika tûélesen átszeli a Samsung monitort. Ezek az élet apró örömei kéremszépen! Ragasszuk ki a késve érkezõ Csuán irodájának az ajtajára A0-ás méretben!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hát tuti hogy nem ilyenre fogok gyujteni... most olympus sp-560uz-m van, mint elso fényképezogép, és telljesen kihasználom...nekem 1/2,3" a chipméret és 8MPx a felbontás, de hosszu expoziciok után már azon is elojon a zaj szépen. Kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen "partygép" a kétszer kisebb chipjével, de kétszer nagyobb felbontásával mekkora zajt produkál (tény hogy az ilyenek hosszú expozíciót nemtudnak). Legkozelebb már tukorreflexeset veszek, mert azt rátudom szerelni teleszkópra is, és akkor normális asztrofotokat tudok majd készíteni. Nem lesz benne mp3 lejátszó, meg fagyasztó, esetleg svájcibicska 😄
cloud.strife
Hát ezek megint szokásos Csamcsung kóreai ultragagyiságok!!! LOL

www.digimomentsvideography.com

Nos persze, számít a méret, de nem egyedül. Ahogy a technika fejlõdik úgy a szenzor minõsége is többet fog számítani, mivel a méret a kezelhetõséget is befolyásolja.Az viszont biztos,hogy azonos felépítés mellett persze a nagyobb szenzor lesz a jobb.Aki pedig nem cserélhetõ objektíveset vesz ( már lesz cserélhetõ obis nem tükörreflexes gép is), annak pedig az objektív is számít.Persze nem a számok,amiket ráírnak, mert az egy dolog, a lencseminõség fontosabb (különbözõ funkciójú lencsetagok stb). Érdekes dolog még a fuji új szenzora, ami két képet csinál, és ezt rakja egy képpé a gép majd, amolyan hardveres hdr. Érzékelõpárok vannak a szenzoron, egy alacsony és egy magas érzékenységû. Elvileg kisebb zaj, kevesebb kiégés stb..
Nem elvi dolgok hanem a gyakorlatban bebizonyosodott dolgok vannak itt. Nem értem mi akar a többi lenni.
Egy kérdés, az rendben,hogy elvileg a nagy CCD/CMOS jobb érzékenység,kisebb zaj stb., de a méretén kívül nincs érzékelõ sûrûség?
De az a baj hogy hiába van 14Mp ha kicsi az érzékelõ területe és ezért az érzékelõdiódák kicsik és ez nagyításnál szétesõ zajos képet ad. Gondold el az én gépemen 23,5x15,7 mm-es érzékelõ van 6Mp-el. Kompaktoknál van 5,5x7mm-es érzékelõ 8-Mp-el.
Ez annyi mintha venne autót és nem érdekelné hogy 850cm3 vagy 1200.
Möci
Mert,aki ilyen gépet vesz azt qrvára nem érdekli és azt sem tudja, hogy mi az.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!

szerintem már elmúlt az a korszak, amikor interpolált képmérettel reklámozták (kivéve foveon de az kicsit más tészta), szinte biztos hogy ez igaziból 14M...

Benedekco
ezek a szarok valósan tudnak 14 mp-t? vagy kissebb képet fotóz amit felhúz ekkorára?

Mé há nem?

Blasta
Nagy cucc, a szokásos vagy annál is kisebb fityfasz méretû...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Pedig az. A filmes gépnél közel se volt a képre akkora befolyással a film mint az érzékelõ. Csodálkozom hogy a beírásokból ezt nem tudod leszûrni.
Talán mert nem az a digitális fényképezõgépek legfontosabb jellemzõje =)

Miért van az hogy a digitális gép legfontosabb mûszaki jellemzõjét az érzékelõ méretet nem írják?
<#taps><#taps><#taps><#bohoc>
Minden esetre a 14.7 megapixel jonak hangzik már annak aki ki tudja használni meg meg tudja fizetni 😊

Möci
Érdekes lehet egy olyan emberrel beszélgetni a fotózásról, akinek egy ilyen gépe van.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!

Blasta
És hol a Wi-Fi-s szendviccsütõ???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"beépített média lejátszót, mp3 lejátszót és szövegnézegetõt is tartalmaz."

TV Rádió nincs? Tiszta unalom.
Vicces, de én is a kép miatt kattintottam. 😄
hehe! 😄 Na ja 😄

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Tetsuo
Na basszus, ide is a kep miatt kattintottam, a Samsung nem is erdekel. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8