10
  • tiadalma
    #10
    én hallom rosszul, vagy tényleg eddig az első 3 hamis volt
  • Ferrer
    #9
    Ez a csaj csak addig jó, ameddig meg nem szólal.
  • Aldo Moro
    #8
    Hűha. berserk87 hozzászólása mindjárt moderálva lesz. Jó ez a csaj, csak egy kicsit szedhetne magára. Amúgy engem hullára nem érdekel a Megasztár, csináljanak egy Ki mit tud-ot, mint régen, annak legalább van értelme, de ezekről a műanyag sztárokról csak addig hallunk, amig tart a műsor.
  • Sance231
    #7
    "Jelenleg nem sok jobb hazai készítésű műsor van a tv-ben..."

    A tény attól még tény marad: nézettségileg nem hozta az elvárt szintet, bár lehet, hogy picit valóban erős a "bukás" szót használni, elvégre hülye lenne a tv2 egy bukott szériát negyedszerre elővenni, bevételileg tehát vszínűleg rendben volt az :).
  • berserk87
    #6
    Szekeres Viktor: Már nagyon unom a cikkeidet, nálad minden megbukik. Már idegesít ez a szó a cikkeidben. Jelenleg nem sok jobb hazai készítésű műsor van a tv-ben(talán a heti hetes és az esti showder), bár nekem jobban tetszik a megasztár (többet nevetek rajta:D). Meg nagyon rossz témákat választól újabban, nem sok embert érdekel, hogy megbukott ez meg az, meg hogy milyen a nézettsége, meg engem nem kifejezetten érdekelnek a magyar műsorok. Annak örültem, hogy animékről is kezdtél írni, olyan jöhet még. De engem az is érdekelne, hogy milyen új sorozatok jöttek ki amerikában és milyen visszhangal mutatták be őket.
  • Tinman #5
    Szekeres Nóra riszpekt... x mennyiségű gyerek után így kinézni... nem gyenge.
    Ráadásul aranyos, jópofa stílusban vezeti a műsorokat.
  • diablo1336
    #4
    hát nem tudom ki h van vele jó a függetlenség napja de max kétszer amikor már vagy 8-szor adják le a tvbe az hogy is mondjam unalmas.Megasztár jó hogy meg megveri de melyik film nem verte volna meg. Egy shreknek sztem sokkal nagyobb lett volna a nézettsége mondjuk.Amugy nem is értem. Én ugy emlékszem amikor még kicsi voltam ,kisiskolás azért vártam a hétvégét h tudjak otthon aludni mondjuk 9-ig illetve h este legyen vmi jó film amit megnézhessek. A bokám tele volt azzal amikor vmi szutyok filmet raktak be szombatra meg vasárnapra is vagy olyat amit már 3000-szer levetittetek.Ma már más a helyzet. Örüljön a magyar ember ha egyáltalán egy tv csatornán lát filmet és nem édzsbióról beszélek :D,meg film+ról.:PMondjuk engem nem nagyon izgat csak albiba megy hobbiból a tv amugy nem szokott izgatni mi megy rajta
  • Gauge
    #3
    Hehe... Biztos, hogy ugyanazt a filmet láttuk?:D

    Emberek, nézzetek tematikus csatornát, azokon legalább több értelmes műsort láthattok.
  • neoG
    #2
    najó, biztos nem valami lélegzetellálító alkotások ezek a Megacsillag-ok, de "mentségére" legyen mondva: a Függetlenség napja mindent megvert volna
  • edios
    #1
    Azt hittem csak a harmadik évadban ettek túrósbuktát.