Megvan a Megasztár 4. műsorvezetője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én hallom rosszul, vagy tényleg eddig az elsõ 3 hamis volt
Ez a csaj csak addig jó, ameddig meg nem szólal.

LZ forever

Hûha. berserk87 hozzászólása mindjárt moderálva lesz. Jó ez a csaj, csak egy kicsit szedhetne magára. Amúgy engem hullára nem érdekel a Megasztár, csináljanak egy Ki mit tud-ot, mint régen, annak legalább van értelme, de ezekrõl a mûanyag sztárokról csak addig hallunk, amig tart a mûsor.
"Jelenleg nem sok jobb hazai készítésû mûsor van a tv-ben..."

A tény attól még tény marad: nézettségileg nem hozta az elvárt szintet, bár lehet, hogy picit valóban erõs a "bukás" szót használni, elvégre hülye lenne a tv2 egy bukott szériát negyedszerre elõvenni, bevételileg tehát vszínûleg rendben volt az 😊.
Szekeres Viktor: Már nagyon unom a cikkeidet, nálad minden megbukik. Már idegesít ez a szó a cikkeidben. Jelenleg nem sok jobb hazai készítésû mûsor van a tv-ben(talán a heti hetes és az esti showder), bár nekem jobban tetszik a megasztár (többet nevetek rajta😄). Meg nagyon rossz témákat választól újabban, nem sok embert érdekel, hogy megbukott ez meg az, meg hogy milyen a nézettsége, meg engem nem kifejezetten érdekelnek a magyar mûsorok. Annak örültem, hogy animékrõl is kezdtél írni, olyan jöhet még. De engem az is érdekelne, hogy milyen új sorozatok jöttek ki amerikában és milyen visszhangal mutatták be õket.
Tinman
Szekeres Nóra riszpekt... x mennyiségû gyerek után így kinézni... nem gyenge.
Ráadásul aranyos, jópofa stílusban vezeti a mûsorokat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hát nem tudom ki h van vele jó a függetlenség napja de max kétszer amikor már vagy 8-szor adják le a tvbe az hogy is mondjam unalmas.Megasztár jó hogy meg megveri de melyik film nem verte volna meg. Egy shreknek sztem sokkal nagyobb lett volna a nézettsége mondjuk.Amugy nem is értem. Én ugy emlékszem amikor még kicsi voltam ,kisiskolás azért vártam a hétvégét h tudjak otthon aludni mondjuk 9-ig illetve h este legyen vmi jó film amit megnézhessek. A bokám tele volt azzal amikor vmi szutyok filmet raktak be szombatra meg vasárnapra is vagy olyat amit már 3000-szer levetittetek.Ma már más a helyzet. Örüljön a magyar ember ha egyáltalán egy tv csatornán lát filmet és nem édzsbióról beszélek 😄,meg film+ról.😛Mondjuk engem nem nagyon izgat csak albiba megy hobbiból a tv amugy nem szokott izgatni mi megy rajta
Hehe... Biztos, hogy ugyanazt a filmet láttuk?😄

Emberek, nézzetek tematikus csatornát, azokon legalább több értelmes mûsort láthattok.
najó, biztos nem valami lélegzetellálító alkotások ezek a Megacsillag-ok, de "mentségére" legyen mondva: a Függetlenség napja mindent megvert volna<#eplus2>

edios
Azt hittem csak a harmadik évadban ettek túrósbuktát.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!