25
  • vajon kiki
    #25
    "es sokkal tobbet er 5000 forintnal"

    vegyed is öcsém ! mi majd letorrentezzük a fele ennyire gagyi fizetős programokat, vagy a kétszer olyan jó ingyeneset..

    "de az kicsit keletebbre van toluk, japanban"

    nekem mondod? a-hoka o-mae !
  • aaaaa
    #24
    Lehet jajveszékelni azon, hogy a kínaiak mit lopnak és mit hamisítanak, de már így is régóta olyan gazdasági helyzetben vannak, hogy nem igazán tudnak vele mit kezdeni. Mivel atomhatalom, megtámadni sem ésszerű senkinek, gazdaságilag is túl sokan függenek tőle. Az olcsó munkaerő miatt a fél világ cuccait ők állítják elő. Lehet szankciókat vagy bojkottot kitalálni, de nem biztos hogy megéri , mivel több kárt okozna, mint hasznot... Szóval egyszerűen nincs olyan eszköz, amivel bárki fenyegetni tudná őket, úgy hogy azon nyerjen is.
  • lamer the true
    #23
    Kipróbáltam én is mindenfélét, de megmaradtam a ghost-nál (meg néha linuxos partimage). Bár az fura, hogy vannak olyan gépek, ahol a ghost újabb verziói el sem indulnak, de a régi 7.5-ös simán viszi :) Ki érti ezt?
  • hpteso
    #22
    Vajonviki. Szerinted az a meno hogy letorrentezed a netrol? szanalmas vagy . az a meno hogy megveszed , es nem kell szarozzal vele , crack, serial meg ilyen hujesegek. az office meg sokkal tobbet er 5000 forintnal. ha olyan helyzetbe lennel hogy kene hasznalj hasonlo profilu programot akkor az office a legjobb valasztas, mindenfelekeppen, es sokkal tobbet er 5000 forintnal. azert mert neked nincs szukseged ilyen szoftverre es nincs penzed ra azert nem rosz program. tudd meg ez a legjobb. a meg szanalom hogy ezek a kinaiak mindent szethamisitananak, elcsornanak, lemasolnak. szorulhatott volna belejuk kicsit tobb kreativitas. de az kicsit keletebbre van toluk, japanban
  • DjDano
    #21
    te mekkora idióta vagy...
  • Tinman #20
    Hagyjátok már azt a szar Norton Ghost-ot... szar, van jobb, sokkal jobb... tessék utánakeresni.
  • Tinman #19
    1-2 hét?
    Hol dolgozol te? Én is messziről kerülöm őket.

    Egy normális, stabil, jól védett, programokkal jól felszerelt rendszer kialakítása úgy, hogy még össze sem raktad a gépet. 2.5 óra.

    Igaz nekem csak 16 évnyi tapasztalatom van a témában, lehet, hog 20 felett nekem is 2 hét lesz?
  • Tinman #18
    Radix ezer+1 éve létezik... ez nem a spanyolviasz.
  • vajon kiki
    #17
    manapság UltraDMA-s ATA133-as winyókon 2-3 gigás rendszerpartíció el/vissza-ghostolása egy P4- 1.5 Ghz körüli gépen 256 MB rammal kb. 4-5 percet vesz igénybe.
  • vajon kiki
    #16
    díjazom az újításokat, de azt nem szeretem ha a gép vagy egy program hülyének/idijótának és főleg lamernak néz.. megvagyok hdd guard kártya nélkül is (egyáltalán minek külön hardver egy lemezkép készítéshez ??? ) ...

    ghost csak egy a sokezer alternatív lemezkép készítő megoldás közül és egyik sem gyorsabb a másiknál, valamint nem a programtól függ elsősorban a lemezkép fájl készítése hanem attól, hogy mennyi kakiadatot lamerkodtál, f*stál rá a rendszerpartícióra (illetve arra amiről a ghostot készíted)) valamint a winyó(i)d sebességétől ... komplett partíciót visszaállítani az 100%-os megoldás , de visszalamerkodni az adatok egyik felét az közös túrónak hátas a lova és hamár ilyen sz*r megoldást kéne választanom akkor inkább maradnék a winfos beépített sz*ros rendszervisszaÁmításánál
  • HENCIG
    #15
    Szegény rendszergazdáknak ajánlom!
    Hamár a kőkori ghostolással vannak még mindig el gépenként 30 percig..
    www.hddguarder.hu
    Ja! Hogy ne kelljen a gépekhez személyesen futkározni....a pro verzióban van "hálózati parancs futtatás" funkció is!
    Lehet buta vagyok, de nekem gyorsabb az 1 boot-olási idő mint a ghost gépek teljesítményétől függő visszatolási idő..
    Azt, hogy a 4.2 procival mennyi idő azt nem tudom, de a 2 gigás athlonnal annó 30-40 perc volt az idő..
  • HENCIG
    #14
    Ahány nyelvet tudsz annyi ember vagy....gratulálok a kínai nyelvtudásodhoz!
    Mondjuk egy kínai office megnyításakor néznék biztosan mint jani a moziban :D
  • HENCIG
    #13
    Nekem is van 3 db jogtiszta winem...
    Mégis a simpli fut a gépen...
    Igaz van egy hddguarder karim is a gépben, de tökéletesen meg vagyok elégedve a nem vírusmentes winnel..
  • vajon kiki
    #12
  • vajon kiki
    #11
    aki 5000 Ft-ot ad az ofiszért vagy egyáltalán pénzt ad érte, de egyáltalán HASZNÁLJA azzal már alapban nem állok szóba.
  • assdf
    #10
    "Windows XP SP2 Corporate English és azt is vagy két hétig kell konfigolni 20 év számítógépes tapasztalattal,"
    "zenkívül ghost nélkül az egész még így sem ér egy repedt fingot se"

    Mond csak melyik cégnél vagy rendszegazda? Csak azt kérdezem mert akkor őket elkerülöm :)
  • vajon kiki
    #9
    és az ingyen van.. ja az előzőt Vorpalnak akartam írni..

    A Microsoftnak egyetlen használható szoftvere van: a Windows XP SP2 Corporate English és azt is vagy két hétig kell konfigolni 20 év számítógépes tapasztalattal, hogy aztán megfelelően stabil alapot nyújtson és évekig lehessen használni, ezenkívül ghost nélkül az egész még így sem ér egy repedt fingot se.. ugyhogy ha nem ghostolsz akkor magadra vess.. ghostolni lehet naponta egyszer de akár többször is, de legalább minden nagyobb telepítés és rendszeráttúrás előtt és után. Minden ami eltér ettől a verzótól az kuka , gomi, trash, garbage, gerbidzs kenjék a hajukra , dugják fel, a magyar, a bugos, az SP nélküli, az SP3-mas beépített trójais, az OEM regisztrációs bolti és a Visztás sz*rjukat !!!
  • vajon kiki
    #8
    ilyen sz*r programot mint az offisz amit szándékosan írtak meg ilyen sz*rra, és szándékosan lassíltja be a felhasználó gépét hogy még nagyobb hardvert még drágább vasat vegyen, holott egy olyan egyszerű alkalmazásról van szó, mint a szövegszerkesztés, de jobban belassítja a gépet, mintha egy 3D-s videógyártó vagy vágó programot használnék, akkor se telepítenék a gépemre ha fizetnének érte... különösen akkor mikor ott van rá 123596352134 alternatív program és az olyan konkurenciák mint az OpenOffice.org ami telepítés nélkül is fut bármilyen gépen , 10ed akkora és 10ed annyi erőforrást igényel.


    Nekem SOHA nem volt rossz tapasztalatom egyetlen kalózprogrammal sem akár torrenten akár DC-n jutottam hozzá ! SŐT ! a windows boltban is kapható OEM verziójával viszont nem egyszer igenis volt gond az idijóta online regisztrációja miatt hülyére sz*patja a rendszergazdákat, mert visszaghostolás után újra kell regisztrálni és a 10.dik regisztrálás után már hamis windowsnak tekinti az eredeti gyári windows sorszámot (!) úgyhogy kössz szépen, de maradok a kalóz letorrentezett Corporate verziónál amit az életbe nem kell regisztrálni és az ilyen jellegű szopásoktól megkímélem magam
  • Polemius
    #7
    Az az olcsósított mx office csomag egy főként diákoknak készült butított verzió.
    Nem használható üzletszerű tevékenységhez, stb.
    Miközben a campus programban meg ingyen megkapja bármelyik diák a full ferziót.

    Amúgy meg ott az openoffice, teljesen ingyen. Mellesleg sok szempontból még jobb is.
  • assdf
    #6
    5000 ft-t még nekem is megér az office.
  • aaaaa
    #5
    Hát ennyit az ordító hazugságról, hogy a kalózok miatt nem tudják olcsóbban adni a termékeket. Ugye ismerős a gusztustalan alapjaiban hazug duma, hogy ha mindenki venne eredetit, majd olcsóbban tudnák adni... Bla bla...Persze tudnák, de eszükbe nem jutna, ha vennék halomra az eredetit drágán is az emberek. Pont a kalózkodás az, ami elősegíti az árak csökkenését. Végre bevallják azt, amit már egy 10 éves gyerek is simán lát.
    Amúgy pont a Microsoft az egyik, aki gusztustalan extra profittal adja termékeit, mert több 100 millió számra veszik az oprendszereit, és az irodai csomagokat, ehhez képes a fejlesztés költségei nem olyan magasak 1 példányra leosztva, hogy indokolja pl. az Office majd 100 ezres árát...
  • Tinman #4
    200 jüanért itt és most küldjenek nekem 4 db-ot!

    Amúgy... ja jól tudom idehaza a 16990 Ft-os Office csomag 3 gépre telepíthető otthoni használat céljából.

    DE!

    Nincs Access! Már pedig ezt is tanítják az iskolákban... ha ez kell a studentnek, akkor megint csak warezolhatja le, mert ugye egy normál office csomag ára minimálbér körül van!

    Ha kínában megy 5k körül idehaza miért nem?!
  • Vorpal
    #3
    Vvan az a pénz amit adnék egy office csomagért - és 5000 Ft ot már simán.

    Nekem simán megéri, hogy jogtiszta támogatott virusmentes, és alapjaimban nem modifikált szoftvert kapjak - a winem is jogtiszta és maximálisan meg vagyok elégedve - azelőtt meg nem volt az és volt is elég kisebbnagyobb kellemetlenség.

    A Fair ár az fair policy - egyszerüen nincs 150ezer Ft om ha egy rendes Office csomagot akarok - ugyértem nem Student editiont. Nevetséges.
  • vajon kiki
    #2
    Nem értik a lényeget !

    A kalózok, akkor sem fognak "hivatalos" szoftvert telepíteni a gépükre, ha fizetnek érte nekik. Mert az az érzés, hogy te magad torrentezted le a netről már eleve sokkal többet jelent nekik.
  • V1G3C
    #1
    Ha jól számolom ez kb 4800 Ft-os Office csomagot jelent.
    Hát kb ez a reális érték érte. Kiváncsi vagyok a OS mennyiért adják?