Árat csökkent a Microsoft a kalózmásolatok miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyed is öcsém ! mi majd letorrentezzük a fele ennyire gagyi fizetõs programokat, vagy a kétszer olyan jó ingyeneset.. <#eplus2>#eplus2>
"de az kicsit keletebbre van toluk, japanban"
nekem mondod? a-hoka o-mae !
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hol dolgozol te? Én is messzirõl kerülöm õket.
Egy normális, stabil, jól védett, programokkal jól felszerelt rendszer kialakítása úgy, hogy még össze sem raktad a gépet. 2.5 óra.
Igaz nekem csak 16 évnyi tapasztalatom van a témában, lehet, hog 20 felett nekem is 2 hét lesz?<#eplus2>#eplus2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
ghost csak egy a sokezer alternatív lemezkép készítõ megoldás közül és egyik sem gyorsabb a másiknál, valamint nem a programtól függ elsõsorban a lemezkép fájl készítése hanem attól, hogy mennyi kakiadatot lamerkodtál, f*stál rá a rendszerpartícióra (illetve arra amirõl a ghostot készíted)) valamint a winyó(i)d sebességétõl ... komplett partíciót visszaállítani az 100%-os megoldás , de visszalamerkodni az adatok egyik felét az közös túrónak hátas a lova és hamár ilyen sz*r megoldást kéne választanom akkor inkább maradnék a winfos beépített sz*ros rendszervisszaÁmításánál
Hamár a kõkori ghostolással vannak még mindig el gépenként 30 percig..
www.hddguarder.hu
Ja! Hogy ne kelljen a gépekhez személyesen futkározni....a pro verzióban van "hálózati parancs futtatás" funkció is!
Lehet buta vagyok, de nekem gyorsabb az 1 boot-olási idõ mint a ghost gépek teljesítményétõl függõ visszatolási idõ..
Azt, hogy a 4.2 procival mennyi idõ azt nem tudom, de a 2 gigás athlonnal annó 30-40 perc volt az idõ..
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Mondjuk egy kínai office megnyításakor néznék biztosan mint jani a moziban 😄
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Mégis a simpli fut a gépen...
Igaz van egy hddguarder karim is a gépben, de tökéletesen meg vagyok elégedve a nem vírusmentes winnel..
"zenkívül ghost nélkül az egész még így sem ér egy repedt fingot se"
Mond csak melyik cégnél vagy rendszegazda? Csak azt kérdezem mert akkor õket elkerülöm 😊
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A Microsoftnak egyetlen használható szoftvere van: a Windows XP SP2 Corporate English és azt is vagy két hétig kell konfigolni 20 év számítógépes tapasztalattal, hogy aztán megfelelõen stabil alapot nyújtson és évekig lehessen használni, ezenkívül ghost nélkül az egész még így sem ér egy repedt fingot se.. ugyhogy ha nem ghostolsz akkor magadra vess.. ghostolni lehet naponta egyszer de akár többször is, de legalább minden nagyobb telepítés és rendszeráttúrás elõtt és után. Minden ami eltér ettõl a verzótól az kuka , gomi, trash, garbage, gerbidzs kenjék a hajukra , dugják fel, a magyar, a bugos, az SP nélküli, az SP3-mas beépített trójais, az OEM regisztrációs bolti és a Visztás sz*rjukat !!!
Nekem SOHA nem volt rossz tapasztalatom egyetlen kalózprogrammal sem akár torrenten akár DC-n jutottam hozzá ! SÕT ! a windows boltban is kapható OEM verziójával viszont nem egyszer igenis volt gond az idijóta online regisztrációja miatt hülyére sz*patja a rendszergazdákat, mert visszaghostolás után újra kell regisztrálni és a 10.dik regisztrálás után már hamis windowsnak tekinti az eredeti gyári windows sorszámot (!) úgyhogy kössz szépen, de maradok a kalóz letorrentezett Corporate verziónál amit az életbe nem kell regisztrálni és az ilyen jellegû szopásoktól megkímélem magam
Nem használható üzletszerû tevékenységhez, stb.
Miközben a campus programban meg ingyen megkapja bármelyik diák a full ferziót.
Amúgy meg ott az openoffice, teljesen ingyen. Mellesleg sok szempontból még jobb is.
Minden jog fenntartva!
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Amúgy pont a Microsoft az egyik, aki gusztustalan extra profittal adja termékeit, mert több 100 millió számra veszik az oprendszereit, és az irodai csomagokat, ehhez képes a fejlesztés költségei nem olyan magasak 1 példányra leosztva, hogy indokolja pl. az Office majd 100 ezres árát...
Amúgy... ja jól tudom idehaza a 16990 Ft-os Office csomag 3 gépre telepíthetõ otthoni használat céljából.
DE!
Nincs Access! Már pedig ezt is tanítják az iskolákban... ha ez kell a studentnek, akkor megint csak warezolhatja le, mert ugye egy normál office csomag ára minimálbér körül van!
Ha kínában megy 5k körül idehaza miért nem?!
Nekem simán megéri, hogy jogtiszta támogatott virusmentes, és alapjaimban nem modifikált szoftvert kapjak - a winem is jogtiszta és maximálisan meg vagyok elégedve - azelõtt meg nem volt az és volt is elég kisebbnagyobb kellemetlenség.
A Fair ár az fair policy - egyszerüen nincs 150ezer Ft om ha egy rendes Office csomagot akarok - ugyértem nem Student editiont. Nevetséges.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A kalózok, akkor sem fognak "hivatalos" szoftvert telepíteni a gépükre, ha fizetnek érte nekik. Mert az az érzés, hogy te magad torrentezted le a netrõl már eleve sokkal többet jelent nekik.
Hát kb ez a reális érték érte. Kiváncsi vagyok a OS mennyiért adják?