Előadásonként 6 néző az új magyar filmen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tényleg egy ratyi alkotás, én már láttam több muvész filmet volt mediam is de ebben se muvészi se semmi. Minjdart felkapok egy kamerat es csinalok egy home made filmet.
Laza
Kevés az a 80% ... inkább 95% 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez az elõzetes borzalmas.
Egy rádió mûsorban beszélgettek már arról, hogy Magyarországon a készülõ filmek többsége nem az embereknek készül, hanem az alkotók vágyainak kiteljesülése, megnyilvánulása. Ezért vannak 80%-ban olyan filmek, amit jó ha 20-an megnéznek. ÉS A MI PÉNZÜNKBÕL CSINÁLJÁK EZEKET A SZ..ROKAT!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bovebben: http://vastagbor.blog.hu/2008/09/25/250_millio_tamogatas
Szerintem is ratyik a Koltai filmek... Már maga az az ember is, meg amit próbál eljátszani, az is egy nagy erõlködés.
Tetsuo
"A Világszám egyértelmû csalódás volt számára, azt mondta, hogy kicsit erõltetett, kicsit önismétlõ, kicsit direkt retro, meg kicsit vicces."
Na szvsz mindegyik Koltai film ilyen..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Nem lehet h az emebrek azt gondoltak, h kapnak egy ál-tanmesét a rasszizmusrol?
Ez olyan mint a TV2-n a Papp Gergely es tarsai riportfilmek. Eros csusztatas az egesz a romakrol.. az embernek felfordul a gyomra tole, h mit ossze nem hazudnak.
Nekem ezert nem jott be 1 Koltai (Robi) film sem, mert a kommunizmus qrvara nem olyan vol ahogy o el akarja hitetni.. alszent keseredes massza, minden filmje.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Az elõzetes nem fogott meg.
De azért adok neki még esélyt.
Hol olvashatom el a történetet? (novella, regény)
Miért nem reklámozzák jobban?
A NOKIA reklám nem hozott elég pénzt???
Üvegtigris. Jó film. Magas nézõszám.
Tinman
Párom nagy Koltai kedvelõ, falja a filmjeit már nagyon régóta.
A Világszám egyértelmû csalódás volt számára, azt mondta, hogy kicsit erõltetett, kicsit önismétlõ, kicsit direkt retro, meg kicsit vicces.
Nekem is ez a véleményem.

Ahogy a nosztalgia sem, úgy Koltai sem a régi már ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megyeszékhelyen élek és itt egy mûvészmozi van, de abban is nagy ritkán van eltérõ eladás a Cinema City-étõl.

Amikor a Miyazaki vetítések voltak, azt sem verték nagy dobra mégis teltház volt minden elõadáson. Rengeteget vezetek, így folyamatosan váltogatom a csatornákat, de semmi nem volt a film kapcsán sehol...

A roma kérdést azért vetettem fel, mert az átlag mozizó nem biztos, hogy egy roma fiatal vergõdéseire kíváncsi, fõleg, mivel a nem dolgozó romákat az õ fizetésébõl tartják fent és mindennapos mondat a következõ:
-Minek dolgozzak, amikor kapok segélyt, meg családi pótlékot.

Továbbá nagyon divat lett Brüsszelbõl lehordani, minket, hogy a kisebbség. A kisebbségnek hazánkban csak jogai vannak... kötelezettsége NULLA.

Tehát már maga a roma rendõr felvetés egy elég komoly paradoxon. Igen, tudom, ilyen mégis létezik... sõt személyesen is ismerek egy ilyen illetõt. Ettõl függetlenül amit a romák képviselnek idehaza ma 2008-ban, az mégis paradoxonná tesz egy ilyen helyzetet.

Hogy ez erdekes-e? Hát nem tudom... mondjuk: a "nem" és "leszarom" együtt játszik.

Imádom a mûvész filmeket. Guillermo del Toro, Almodóvar, vagy éppen Miyazaki, vagy Takeshi Kitano, vagy Kurosawa.... dögivel jöhetnek, nagyon sok filmjüket megvettem, mert eredeti egyéni gondolkodásmódról adnak tanubizonyságot.

Erre itt van Dettre Gábor, akitõl a Felhõ a Gangesz felett c. film tetszett, de most érezzem szégyenbe magam mert a roma fiús mûve semmit nem mond?
De miért is mondana, ha egyszer sehol nem hallottam róla, pedig én még érdeklõdök a téma iránt.
És csodálkozunk a 6 db nézõn?

Maga a téma is bicskanyitogató, a promó meg nulla.

3. ---> Azt te is jól tudod, hogy tök mindegy mi a premier, ha egyszer érdektelen. A mozibajáró nem úgy dönt, hogy na akkor most mi a premier, hanem felcsap egy Estet és megnézni mit vetítenek.
Játszát a Batman-t jó ideje, ami nem mellesleg baromi jó kritikákat kapott /ez is szinte köztudott/ meg van az Art moziban a roma srác kalandjai a gumibottal.
Szerinted?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szekeres elvtárs csúnyán kihagyta a színészek felsorolásából Tordy Gézát.
A film amúgy nem lehet rossz.Sok olyan film van aminek nemjó a marketingje és egyébként remek film.Ilyen lehet ez is.Emlékszem Koltai Róbert Világszám! címû filmjére ami a mozikban bukta volt és nemolyan régen néztem meg.Mit mondjak nagyon jól szórakoztam.

itt nem a bukás a nagy dolog, hanem az überminimális nézõszám. rengeteg filmnek kevés a promója, sõt, a tablót promózták is, de gondolom nem sokat jársz az uránia vagy mûvész mozikba. nyilván nem multiplex promót kap. más magyar film is volt az idén, amirõl nem hallottál - több nézõvel.

az, hogy roma, nem roma nem hiszem, hogy számít (az ember nem csak származás alapján választ filmet), hisz a cigányos filmek, akár az idei remek barthalo, vagy anno a romani kris - cigánytörvény simán nézettebb volt.

és 3? milyen premier is volt a héten? a spanom csaja. mégis gondolom többen látták, mint a batmant😊
Tinman
Okok?

1. Soha nem hallottam róla, pedig eléggé képben vagyok filmek ügyben. Ergo nulla promo.
2. Egy roma zsaru története? Kik is járnak moziba? Mondjuk nem nagyon romák, esetleg nekik érdekes lehet a tesó... mennyire is érdekli egy átlag mozibajárót ez a fantasztikus történet? Semennyire?
3. Roma zsaru vs. Batman Sötét Lovag? Vajon melyiket választják.

Szerintem ennyi.