32
  • HeadHunter86
    #32
    Aki írta a cikket az azt se tudja mi az a SW, a sorozat is és a film is teljesen visszaadja a SW hangulatot. Én 22 éves fejjel iszonyatosan élvezem. A sorozat eddigi részeit már 2x néztem meg mindegyiket, HD-ban. Ezt nem lehet megunni.
    10-12 éves korosztály? Elmész a ...
  • DarkEvilPiccolo
    #31
    "Az új trilógia egy MARHASÁG...!!! Igaz a régi is az volt!"
    Jó nagy LOL vagy te barátom!

    "az SW-ben nem a lézerkard csata a jó vagy az h összevissza patognak a lézerek"
    Neked lehet, hogy nem, de nem gondolod, hogy talán a több millió fannak igen? Szóval inkább azt mondd, hogy neked nem ez a lényeg... Nálam a jól kinéző harcok az elsődlegesek, viszont amit mondasz, a Jedi-Sith filozófia is sokat számít nálam is, de akkor is a jó harcok mindenek felett!
  • zee21
    #30
    Üdv!
    Hát ez télleg eléggé idióta film lett :( és szerintem maga az SW univerzumában felesleges ilyen dolgokra fecsérelni az időt, pénzt, filmet, hogy pár 10éves gyereknek tetszen.... az SW-ben nem a lézerkard csata a jó vagy az h összevissza patognak a lézerek... hanem maga a történet: a Jedik rendje és a Sith-ek avagy maga a zseniális Palpatine.... egy ilyen köztes sztorinak az lenne a lényege h kicsit még jobban feltárja az Univerzumot...
    Még ha a kicsiknek is csinálták akkor is rossz az egész mert felborítja a Jedikről alkotott képet...
    A Jedi türelmes, szófogadó és hidegvérű meg tisztelettudó...(mármin elméletileg. persze Anakin is kilóg a sórbol NADEENNYIRE NEM!! ) Szóval ez a SZKÁJSRÁC meg ahogy visszapofázik Anakinnak..... egyáltalán nem illett bele a történetbe...
    Annyit remélek még h mivel a story szerint kinyirnak minden Jedit (szinte) ezért vagy maga Anakin kaszabolja le vagy az order66 jegyében valamelyik kedves fehér sisakos klónkatona lövi szitává (vagy esetleg 3-4 db klón nekem mind1 csak haljon meg)
    köszönöm a véleménynyílvánítási lehetőséget
    üdvözletem mindenkinek!
  • Malbeth
    #29
    Az új trilógia egy MARHASÁG...!!! Igaz a régi is az volt!
  • azirafael
    #28
    Ez egy agyatlan hentelés volt.
  • DarkEvilPiccolo
    #27
    Egyet értek, abban viszont nem, hogy sz*r lenne. :P
  • Silenzio
    #26
    Khm... A film szar, szót se róla. A cikk írójának mondanám, nem a szeparatisták a Birodalom elődei, hanem maga a Köztársaság. A szeparatistákat átverték ugyebár, mindkét oldalon Palpatine mozgatja a szálakat, az egész klónháború egy szánalmas kis ürügy, hogy magához ragadhassa a hatalmat. Kéretik figyelembe venni, aki ezt nem látja be, nem is látja át az új trilógiát globálisan.
  • Soundmaker
    #25
    DE könyörgöm Lucas bácsi!!! Elég már a klónháborúból... Ha már nem élőszereplős sori, akkor igazán felvezethetnék az Endor utáni eseményeket... ráadásul a Timothy Zahn féle 3 részes kötet egy iszonyat jól eltalált történet lett Thrawn főadmirálissal az élen. Abból még egy élőszereplős trilógiát is el tudnék képzelni.. Harrison Ford szerintem még akkor is elvállalná a főszerepet ha légzőkészülékkel tolnák be forgatásra :D
  • CaptainRumi
    #24
    "kár, hogy a mókásan beszélő aranyos, öreg zöld manó...."

    Szerintem Viktornak kurvára nincs fogalma magáról a SW-ról, mert nagyon nem vicces , hogy már sokadjára manózza le Yodát...
  • tommyg
    #23
    de nyomorék fejük van :S
  • Szefmester
    #22
    Lucas arc bácsit bele kell ültetni egy kellemetlenül hideg fénykardnyélbe majd bekapcsolni.. ez undorító.. az a kis taknyos nemhogy egy fejbelövést érdemelt volna, de rajta fejlesztettem volna ki a vallatódroidokat a birodalomnak.. Skysrác.. tisztelet, szerénység az meg bennt maradt az öltözőszekrényben vagy mi?

    én még egy 10 évesnek sem merném odaadni pláne ha valaha is megnézte, vagy meg akarja nézni a "rendes" Star Wars Jar-Jar-ostul mindenestül..

    én is csak kötelességtudatból és sokktól bírtam végignézni, és bennem is élt a remény hogy elbukik a kis khm.. ostoba csápos csirke..

    nah meg azok a csontosnak ható Twilek táncosnők Jabbánál.. lehajol és a húscsápok az égnek állnak mozgás helyett.. mint 10éve egy játékban lett volna:D
  • vajon kiki
    #21
    ez az a film amit tutira nem fogok megnézni, pedig Star Wars fanatikus vagyok .. (pont azért nem, az eredeti eposzra való tekintettel)

    az egyetlen ilyen kiegészítő amit megtűrök a 6 epizódon kívül az a Jedi Knight és a Jedi Academy című játékok , amik időrendben a második trilógia után helyezkednek el.
  • winnie
    #20
    jaja, az egész jabba-klánt ismerjük - az sw-univerzumnak a film csak egy morzsája.
  • DarkEvilPiccolo
    #19
    Jabbának jó sok rokonya van képregényekben. :) Anakinnak elvileg még mindig az a "robotkeze" van ami volt az Ep. 2-ben is, csak itt most kesztyűben virít. :)
  • xido
    #18
    de azért az SW univerzumot nem úgy kéne kibővíteni,hogy hirtelen kreálunk olyan figurákat,akikről büdös életben nem hallottunk eddig sehol,lásd ilyen Vader tanítványa...bocsánat,Skywalker-é..meg Jabba fia...anno gyermeteg regényfolyamban volt Jabba apja hajól emlékszem....mondjuk a Phantom menace-ben a fogatversenyen volt egy hutt mögötte a tribünön,aki lehetett testvér,szülő,oldalborda....
    én csak beletekertem az első verzióba,majd a official dvdripet megnézem,de aki látta,mondja meg,Anakinnak már kézprotézise van?...mert a Tartakowsky rajzfilmben éri baleset,arra emlékszem,ott kapja a forradást is az arcára...
  • NEXUS6
    #17
    Például?;)

    Őööö.... iizé, és még sorolhatnám!;)))
  • DarkEvilPiccolo
    #16
    Amúgy nem értem, hogy Viktor miért csak a negatívumokról ír. Rengeteg pozitívum is van benne.
  • DarkEvilPiccolo
    #15
    Hát nekem nem csak egyszer nézhetős ez... Én eddig vagy 10x néztem meg itthon, és hamarosan megyek moziba is megézni.
  • Blasta
    #14
    Republic Commano RULZ!!!!
    Imádtam, volt benne feeling nagyon.
  • Aldo Moro
    #13
    Szkájsrác. Ez aztán a humor.
  • Marcus15
    #12
    Szerintem jó volt a film, legalábbis nekem tetszett! Csak a további részekben remélem hanyagolják ezeket a beceneveket, mint "Skysrác", mert ettől egy kicsit kirázott a hideg.
    Mindenesetre: "Végre nem csak a(z idehaza is) havi rendszerességgel megjelenő Star Wars-képregényekben", ez sajnos eléggé nem igaz, mert itthon csak két havonta jelennek meg a Star Wars képregények :(.
  • gabeone
    #11
    Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy megnézésre ideális, bár ha valaki alkalmi mozibajárós, az inkább egy másik filmet válasszon magának. A történet tetszetős, vannak benne igazi Jedi vezénylések, de a látványharcok nagyon hiányoznak a filmből. Egy élőszereplős filmből nagyon izgalmas párbajokat tudtak végül kihozna a Sith-ek bosszújában, azonban ebben a filmben jó ha a két fénykard 10-szer összecsap egy küzdelem során..
  • torcipepe
    #10
    klónháborúról meg annyit, hogy mingyárt előkaparom a Republic Commando-t és végigtolom megint :)
  • torcipepe
    #9
    mire megtudtam, hogy van az a rövid sorozat, addigra pont befejezték és így csak néhány részét láttam, de tetszett. mindez 3D-ben fura, de Yoda nagyon pengén virít a plakáton.
  • Nethyrrea
    #8
    engem már a trailer meggyőzött arról hogy ezt a filmet még unalmamban se akarjam megnézni, pedig amúgy starwars fan volnék a magam diszkrét módján.
  • Chocho
    #7
    "Aki pedig rajongóként csupán holmi előítéletekre és a külcsínyre alapozva egyenesíti ki kéjes vigyorral és vérben forgó szemekkel középső ujját ökölbe szorított kezén, mikor meglátja az utcán a film plakátját, az nem is igazi rajongó, mindössze a divatot meglovagoló hangember."

    Tehát ha szerintem ez egy rakás bullshit, akkor nem is vagyok SW rajongó? Oh bazz, szólhattatok volna korábban is, akkor nem feszültem volna végig az összes részt egyhuzamban olyan sokszor!
  • Adam II
    #6
    Meg fogom nézni de elég nehéz lesz előítéletek nélkül. Már a szereplők kinézete is taszító aztán amit írnak róla ...
    Nekem a rajzfilmsorozat nagyon tetszett mondjuk ez talán annak köszönhető, hogy szeretem Genndy Tartakovski stílusát aztán, hogy ez milyen lesz azt majd meglátom.
  • sandor8206
    #5
    szerintem is egynek jó, kellemesen csalódtam. Nem überfasza,de nézhető. Ahhoz képest, hogy gyerekeknek készült nézhető, mert azoknak készült a cikkben felsorolt indokok fedik a valóságot, de én + értékelném azt, hogy másfél óra pörgés van, több nagy földi csata, több kardpárbaj (mondjuk itt animáción ezek nem nagy számok) több űrcsata ez mind másfél órába belesűrítve, és akármilyen gyagyi sztori, meg karakterek de legalább összeáll egy egész történetté, ez nagyon nagyamúgy a kockafejeket meg lehet szokni,de a gépek nagyon jól megvannak csinálva, még pár év és Lucas tényleg beváltja ígéretét, hogy az élőszereplős SW-sorozatban is olyan trükkök lesznek mint egy mozifilmben és ahogy a mostani animációs Cw filmecskét néztem és a benne lévő robotokat és űrhajókat, lépegetőket, kezdem elhinni neki!:-D
  • bakvarnyu
    #4
    =))
  • reszcsi
    #3
    Szerintem egynek jó, nem mondom hogy istenkirály film, de azért tegnap este jó volt a barátokközt helyett mondjuk :)
  • Griphons
    #2
    A film sztorija némileg valóban gyenge, de elég mozgalmas ahhoz, hogy ne unatkozzon rajta senki. Gyermeteg vagy bugyuta? Lehet, de élvezhető. Végül is ez animációs film ami elsősorban fiataloknak készül, nem várható el tőle hogy véres valósággal drámát jelenítsen meg.
    Nekem igenis tetszett.
  • robertone
    #1
    Ez a film tényleg kiábrándítóan bugyuta, csak saját felelősségre nézze meg bárki 11 év fölött.

    Kizárólag a jól csengő címmel eladott gagyi kategória, semmi szív nincs a kivitelezésben, a legtöbb rajongó élvezhetőbbet és átgondoltabbat tudna összehozni, ha megkapná a technikai stábot hozzá...

    Kb. úgy éreztem magam közben, mint amikor véletlenül arra a dermesztő japán focis rajzfilmre kapcsolok a tvben és ottragadok a rettenetől, de ez ráadásul sokkal hosszabb.

    A kiscsaj padavanról nekem is a főbelövés jutott eszembe, több ponton is csak azért nem hagytam ott a filmet, mert abban bíztam hátha láthatom amint végre kinyírják, annyira idegesítő...