Sorozat készült az Űrgolyhókból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a rajzfilm a bazinagy csöcsökrõl fog szólni?
én meg Sötét Sisak Lordra emlékszem. Meg Yoghurtra.
Meg erre:
- Neve?
- Morzsa.
- Teljes neve?
- Zsemle Morzsa.
Meg erre:
- Neve?
- Morzsa.
- Teljes neve?
- Zsemle Morzsa.
tört vödör és cumiban kerozin ...
sztár why volt nem? én olvastam anno, kva jó volt😊 amúgy tényleg lord helmet van a szinkronban.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Jol tudod Lord Helmet volt a neve
huhh, szerintem minimum 3-féle szinkron készült a filmnek, ha nem négy.
Tört Vödör véletlenül nem Nemes István egyik mûvésznevén futott paródia regény sorozatában volt? Sztárt Vársz volt a címe ha jól emlékszem. De ha rosszul emlékszem akkor bocs.
Lord Helmet volt a szinkronban, most speciel ezt találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=2W4yI4zGkbc&feature=related
De máshonnan is rémlik, volt vmi ilyesmi: "jávoll-lord-helmet" 😊
http://www.youtube.com/watch?v=2W4yI4zGkbc&feature=related
De máshonnan is rémlik, volt vmi ilyesmi: "jávoll-lord-helmet" 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
"Dark Helmut is, aki a hazai keresztségben Tört Vödör"
Miert emlekszem en Lord Kobakra?
Miert emlekszem en Lord Kobakra?
film folytatásnak jobban õrültem volna, vagy inkább elõzménynek mint a star wars esetében, egy pattanásos szemüveges darth vadernek....<#hehe>#hehe>
szerint=szerintem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szerint sem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szerintem = szerint
Commodore Plus4 forever!
nagyon rajta ragadtak a ciciken.. emlékeim szerintem nem ilyen szex központú volt a film 😄
Commodore Plus4 forever!